“Алта България” ЕООД

ЗА НАС
logo-alta-bulgaria
„Алта България” ЕООД функционира на българския пазар от 1992 г. и е сред водещите дистрибуторски компании в сектора на бързооборотните стоки.
Продуктовото портфолио на фирмата обхваща над 330 продукта в три основни продуктови групи: хранителни продукти (включително и за домашни любимци), захарни изделия и продукти за домакинството и личната хигиена, под собствени търговски марки и ексклузивно представителство.
Сред приоритетите на компанията са обновяване и разгръщане на портфолиото с висококачествени и здравословни продукти.
Компанията е ексклузивен представител на Kellogg GmbH – най-големият производител на зърнени храни в света, захарния концерн Cadbury Kent, Sante – утвърден полски производител на мюсли, мюсли десерти, крънчи, Zepa Marketing Inc.- водеща в производството и обработката на маслини, Candia Nuts – гръцки производител на десерти с мед и ядки под марката Minos.
Собствените търговски марки на компанията са: Ocean – риба тон, аншоа, сардини, скумрия, морски деликатеси, Elabo – риба тон и морски деликатеси, Neptun – риба тон, Del Alma – зехтин, растителни масла, балсамов оцет от Модена, маслини, паста от маслини, Campese – зехтин, Mapa – макаронени изделия, инстантни спагети, ананаси, Mimosa – продукти за домакинството и личната хигиена, Jungle – котешка и кучешка храна.
Дейността на фирмата се осъществява посредством гъвкава структура, която обхваща следните направления:
-Администрация
-Търговски отдел, които обслужва ключови клиенти, магазинната мрежа в София, чрез EX Van система, както и клиенти в страната посредством поддистрибутори , разполага и със собствен екип от обучени мърчъндайзери.
-Маркетинг и реклама
-Складова база и собствен транспорт.
В компанията работят над 100 служители, по-голяма част от които са с дългогодишен стаж във фирмата.

ПАРТНЬОРИ

Kent Gida A.S.
Kent Gida A.S. е най-голямата турска компания за производство и продажба на захарни изделия, лидер на пазара в Турция. Продуктовото портфолио на компанията включва захарни бонбони, дъвки, шоколадови бонбони и други захарни изделия под 36 различни търговски марки, сред които: Cadbury, Bonibon, Olips, Jelibon, Tofita, Relax и Nazar. Kent Gida A.S. осъществява износ към повече от 100 страни на Балканите, Средния Изток, Западна Европа, Америка и Далечния Изток. Компанията е с годишен оборот от над 400 милиона турски лири и с персонал от над 1800 души. Разполага с централен офис в Истанбул и с 12 регионални офиса в Турция.

Kellogg Company
Кellogg Company е американска компания с над 100-годишна история, с производствени центрове в 19 страни и с присъствие в над 180 държави по целия свят. Компанията е световният лидер в производството на зърнени закуски и водещ производител на бисквити, кракери, сухари, зърнени блокчета, замразени вафли, месни заместители и др. Търговски марки: Kellogg’s, Keebler, Pop-Tarts, Eggo, Cheez-It, Club, Gardenburger, Nutri-Grain, Rice Krispies, Special K, All-Bran, Mini-Wheats, Morningstar Farms, Famous Amos, Ready Crust и Kashi. Компанията е с годишен оборот от 12 милиона щатски долара и с персонал от 32000 души.

Freyma’s
Freyma’s е регистрирана търговска марка на компанията “МАРТИС-09″ ООД, основана в България. Тя е производител на снакс с различни вкусове под марката Freyma’s. Freyma’s снаксовете са висококонкурентен продукт с отличително качество. В продуктите с марката Freyma’s се влагат само висококачествени суровини на утвърдени производители. Политиката по качеството предвижда освен използването на натурални и натурално идентични съставки, така и стриктен контрол върху технологичните процеси за получаване на краен продукт с константни потребителни свойства.

Cricket
Компанията Cricket e основана през 1961 година и вече има 50-годишна история в производството на висококачествени запалки. Всеки ден около 200 милиона човека в 140 страни ползват запалки Cricket. Всички запалки Cricket са сертифицирани по стандарта на ISO 9994. Запалките Cricket са с вградена автоматична функиция за регулиране височината на пламъка. Всяка запалка Cricket издържа на температури над 65 градуса по Целзий. Запалките Cricket са с внедрена система за защита от деца.

ГАЛЕРИЯ

43.small45.small46.smallScreenHunter_183 Apr. 24 15.28
КОНТАКТИ
“Алта България” ЕООД – altabg.com
Адрес: гр. София, бул. “Ботевградско шосе” 247
Тел.: 02 951 51 65
Факс: 02 954 04 44
E-mail: alta@ alta-bulgaria.com

Текст и изображения: altabg.com

За автора