Алвик Ремонтстрой – Метални Врати

ЗА НАС

alvФирма Алвик Ремонтстрой е с основна дейност производство на метални дворни врати, парапети и огради. Ние предлагаме ремонт и монтаж на предлаганите от нас продукти. Компанията ще намерите на територията на град София.

В продуктовата гама на фирма Алвик Ремонтстрой ще намерите качествени дворни врати, парапети и огради, радиални, плъзгащи и гаражни врати. Гаражните врати биват: ролетни, секционни и с летящо крило. За продуктите, произведение от нас, разполагаме и с разнообразие от аксесоари – механични и електрически.

ПРОДУКТИ

Фирма Алвик Ремонтстрой произвежда и предлага могата гама от метални дворни врати. Вратите, произведени от нас са облика на вашия имот и двор. Те придават уют и красова, и отразяват вашия стил и вкус. Ние от Алвик Ремонтстрой можем да Ви предложим собствени модели метални дворни врати, а също и да изработим врати по проект на клиента. Екипът на компанията, стриктно се придържа към нуждите и изискванията на клиента.

Алвик Ремонтстрой, освен с производсвто на различни видове врати, произвежда и разнообразие от парапети. Ние предлагаме парапети за тераси, стълбища и други места, комбинирани с различни детайли, елементи и аксесоари. Произведението от Алвик Ремонтстрой парапети са подходящи за жилищна сграда или частен дом, хотел, бизнес сграда и други обекти. Част от видовете парапети, произвеждани и предлагани от Алвик Ремонтстрой са с вертикални или хоризонтални струни, със стъкло, със струни и стъкло или от профил.

Нашата компания е специализирана в производсвтото на огради. Оградите предлагани от нас произведени по световни технологии и притежават гарантирано високо качество. Наши клиенти са частни лица, строителни магазини и фирми, хипермаркети и складове, телекомуникационни компании и други. Алвик Ремонтстрой изратва практични и красиви огради, отличаващи се с уникална форма и високо качество, придаващи красота и уют на всяко място.

Ремонт на гаражни врати от Алвик Ремонтстрой
Компанията предлага гаранционно и следгаранционно обслужване на предлаганите от нас продукти. На екипът служители в Алвик Ремонтстрой, може да се доверите при нужда от ремонт на гаражни врати. Част от ремонтните дейности при гаражните врати включват: подмяна на износени уплътнения, подмяна на панели и ударени ламели, ремонт на задвижващ и балансиращ механизъм, подмяна или ремонт на двигател за гаражни врати.

В производството на предприятието, работят голям екип от специалисти с богат професионален опит. С цел да задоволим нуджуте и потребностите на нашите клиенти, ние се стремим да изпълним поетите от нас ангажименти в най-кратки срокове и на достъпни цени.

КОНТАКТИ

Алвик Ремонтстрой – Метални Врати – avtomatica.net

Адрес: гр. София, Пазар Баба Вида ( до Фантастико ), ул. Царево 10
Моб. тел.: 0884 59 08 18
E-mail: alvikrem@ gmail.com

Текст и изображения: avtomatica.net
Кл. думи: производство метални дворни врати София, производство парапети София, производство огради София, ремонт гаражни врати София, производство врати София, метални гаражни врати София, метални дворни огради София, метални парапети София, монтаж врати София, монтаж гаражни врати София, сервиз метални врати София, сервиз гаражни врати София, ремонт врати София

За автора