“АРХИТЕКТУРНО ДИЗАЙНЕРСКО СТУДИО” ЕООД

ЗА НАС

Logo_ADS“АРХИТЕКТУРНО ДИЗАЙНЕРСКО СТУДИО” ЕООД е създадено през 2004 г. с предмет на дейност: архитектурно и строително проектиране, интериорен и мебелен дизайн, градоустройство, паркова архитектура и строителен мениджмънт. Към настоящия момент бюрото е изпълнявало и изпълнява строително проектиране на обекти в цялата страна, като по-голямата част от тях са на територията на Пловдивска област. Приоритет в дейността са обекти с промишлено предназначение, но също така се разработват жилищни сгради, обществени сгради, градоустройствени проекти за жилищни нужди, индустриални зони, проекти по международни програми и други. Част от по-важните реализации са представени тематично в категорията “Проекти”.

Понастоящем проектантският офис е базиран в Пловдив, бул. “Асеновградско шосе” №1. Материалното осигуряване на дейността включва пълна компютъризация, разпечатваща и копирна техника, лицензен софтуер, транспортни средства и други. Към установената практика, следва да се отбележи, използването на интернет комуникация за обмен на данни с чуждестранни проектантски бюра, както и владеене на основните западни езици – английски, френски и немски от специалисти във фирмата. Бюрото разполага и непрекъснато допълва информационен фонд за нови материали, строителни технологии и системи в строителството. Добра атестация за дейността на фирмата са реализираните проекти за редица чужди инвеститори и частни лица.

В практиката си фирмата изпълнява цялостен мениджмънт на проектантската дейност – проучване и избор на терен, изваждане на разрешителни, проектиране, съгласуване на проекти, авторски надзор, съдействие при оформянето на документи за въвеждане в експлоатация.
Отвори картата в нов прозорец

Общините Пловдив, Асеновград, Куклен, “Марица”, Родопи”, Първомай и Раковски декларират подкрепа за мащабния икономически проект

“Тракия икономическа зона” се очертава като един от най-големите икономически проекти на България. Осъществява се на площ от 10 700 000 кв.м в района на Пловдив и обединява добрия опит на индустриално-търговска зона “Марица”, индустриална зона “Раковски”, промишлено-търговска зона “Куклен” и потенциалните възможности на парк “Образование и високи технологии” – гр. Пловдив, индустриална зона и високотехнологичен център “Тракия” и агро център “Калояново”.

ГАЛЕРИЯ

16010203040506100908071211131415
КОНТАКТИ

“АРХИТЕКТУРНО ДИЗАЙНЕРСКО СТУДИО” ЕООД – adsbg.net

Адрес:4000 Пловдив, България
бул. Марица 154 ет. 7
Телефон: 0884 80 80 58
E-mail: info@adsbg.net

Текст и изображения: adsbg.net

За автора