“Артикхаус” – Висококачествени дървени къщи

ЗА НАС

ScreenHunter_2684 May. 18 08.33Сглобяеми къщи от дървени трупи от Финландия е това, което правим. На тези страници можете да намерите обща информация за Артикхаус, нашата история и как да се свържете с нас. Ако търсите партньорство, молим да огледате страниците с изискванията.

Как започна всичко

Магията на Лапландия и повика на дивото. Превъзходството на северната дървесина, расла в арктическа среда, и изполването ѝ в строителството на къщи от дървени трупи. С тези идеи Артикхаус се роди през 1979 год. Здравата северна дървесина убеди нашите клиенти и работи като водеща идея в строителството на ваканционни жилища.

По време на първите години от дейността на нашата компания, повечето от продадените вили бяха направени във Финландия и тя много рядко изнасяше продуция. В края на 80-те години, Артикхаус беше един от най-известните производители на вили от дървени трупи и нашия бизнес беше изцяло насочен около изложбената площ, установена в близост до околовръстен път № III в района на Хелзинки.

От строителство на вили от дървени трупи към производство на къщи от дървени трупи

С течение на годините се промени и насоката на нашия бизнес. По време на рецесията във Финландия през 90-те години, Артикхаус инвестира в износ и благодарение на много международни строителни проекти, той стана главен източник на доходи. Чрез тези проекти, ние от Артикхаус се научихме да проектираме и произвеждаме не само вили, но също така еднофамилни къщи и по- големи офис сгради.

Търсенето на еднофамилни къщи, използващи дървени трупи като суровина, във Финландия също нарасна. Продажбите в Европа ни предоставиха жизненоважен опит и в кратки срокове Арикхаус започна да произвежда вили от дървени трупи, еднофамилни къщи и ваканционни селища за различни държави по света. Новите софтуерни програми за проектиране направиха персоналното планиране и производството на къщи от дървени трупи много по-лесно.

Ние можехме по-добре да се съобразяваме с желанията на клиентите; проектирането и производството на еднофамилни къщи, напраени от дървени трупи стана най-важната част от дейността на Артикхаус във Финалндия.

Наша фабрика за произвоство на къщи от дървени трупи и първата интернет страница

Собствената фабрика е гаранция за високо качество. През 1997 год. Артикхаус инвестира в собствена фабрика в Соданкюля и дългогодишната мечта за пълен контрол на производството най-накрая се сбъдна.

Също през 1997 год. Артикхаус създаде първата си интернет страница. Като пионер в бизнеса с къщи от дървени трупи, включвайки се в Интернет, Артикхаус беше в състояние да привлече повече клиенти от целия свят. Списъкът с държави, в които Артикхаус изнасяше продукция продължи да нараства и да трупа опит в износ за други държави-членки на ЕС и извън ЕС.

Едно променящо се хилядолетие и постоянно разширяваща се фабрика

Нашата собствена фабрика за къщи от дървени трупи в Лапландия има успех от самото начало. Качеството ни на работа, което е по-добро в сравнение с конкуренцията и първокачествения контрол впечатляват клиенти от всички континенти. До 2005 год. броят на държавите, към които сме изнесли продукция, беше над тридесет и благодарение на новите успехи, капацитета на нашата фабрика се удвои през 2005 год. Старото производствено оборудване и цехове също бяха модернизирани.

Производстсвената база се подобрява постоянно за да отговаря на изискванията на клиентите, което доведе до промяна и на изискванията към производството. С най-новото оборудване, закупено през 2012 год., ние можем да произвеждаме още по-гъвкави и персонални постройки.

Миналото и бъдещето на Артикхаус

Много неща се случиха за последните няколко години: Огромната доставка на повече от сто камиона до Русия през 2009 год., превишаващо ограничението на четиридесет държави-износителки през 2012 год. (благодарение на Индия), къщи от дървени трупи на Артикхаус, построени на всеки континент, нови търговски представители по света, ски курорти, ваканционни жилища, голф центрове и клубни постройки по света. Списъкът е дълъг и ние можем да дадем безброй примери.

Финландската изработка и високо качество на продуктите от Лапландия все още впечатлява клиентите. Ние осъзнахме, че реализирането на желанията на клиентите е най-добрия начин на действие и ще продължим да го правим за вбъдеще. Ние също така вярваме, че вбъдеще ще има търсене на персоналните и екологични къщи.

Също така ние бихме искали да бъдем част от изграждането на вашия бъдещ дом. Където и по света да желаете да строите, ние сме готови да бъдем част от процеса. Свържете се с нас, нека да планираме вашия дом – място, където Вие и вашето семейство ще обичате да живеете!

С най-добри пожелания, целият екип на Артикхаус

УСЛУГИ ЗА ВАС
Търсене на подходящи оферти и огледи на имотиПреди да посетите нашия офис Ви предлагаме да разгледате информацията за имотите за продажба на този сайт. Имайте предвид, че не е възможно да публикуваме всички имоти от нашия каталог и е най-добре да се свържете с нас по телефона или да изпратите изискванията си по електронна поща. Така ще Ви отговорим като изпратим и други оферти, които отговарят на Вашите изисквания, заедно с информация за нашите услуги.

Когато планирате огледи на имоти в регион, отдалечен от мястото, където живеете, добре е да предвидите повече от един ден, за да опознаете добре региона, комуникациите и отделните села, ако търсите селски имот, или кварталите, ако търсите градски. Това ще Ви даде възможност да съобразите избора си с важни критерии извън състоянието на конкретния имот като местоположение, отдалеченост от основни пътища, от училища, търговски обекти, транспортни връзки и т.н. Ако търсите селски имот, имайте предвид, че огледите ще изискват продължително пътуване.

Дори и да сте набелязали имоти за оглед от нашата интернет страница, ние Ви съветваме да оставите окончателното решение за това кои имоти ще видите докато обсъдите изискванията си с наш брокер в офиса ни. Това ще Ви даде възможност да изберете въз основа на по-подробна информация и да не губите време за имоти, които не съответстват на някои от Вашите важни критерии.

След като пристигнете при нас ще получите подробна информация за имотите, от които се интересувате, и ние ще Ви предложим други подходящи за Вашето търсене. Вие ще имате последното решение за това кои имоти да посетите. По време на огледите ще получите информация, както за конкретния имот, така и за заобикалящия го район или квартал.Правен съветСлед като изберете имот, е необходимо да се предприемат стъпки за извършване на правната работа, свързана с покупката. Вие ще можете да изберете адвокат или, ако желаете, ние можем да Ви препоръчаме. Във всички случаи ние ще съдействаме на Вас и на Вашия адвокат за набавяне на цялата необходима информация за извършване на сделка.

Адвокатът ще направи обстойна проверка на документите на имота и ще Ви информира за евентуални нередности, както и за възможностите за тяхното отстраняване. Той ще подготви предварителен и окончателен договор за покупката.

Предварителният договор не винаги е необходим, но ако искате да резервирате имота и да сте сигурни, че продавачът ще изпълни ангажиментите, които е поел, предварителният договор е документа, в който трябва внимателно, подробно и със съблюдаване изискванията на закона, да се опишат правата и задълженията на продавача и купувача. Ако не сключвате предварителен договор, окончателният договор трябва да съдържа допълнителни клаузи, свързани със състоянието и предаването на имота.Застраховки на имуществоПри желание от Ваша страна ще организираме или ще Ви посъветваме относно застраховането на недвижимия имот, който закупите чрез нас. Според нас истинска проверка за един застраховател е реакцията му в случай на застрахователно събитие. Ние работим само със Алианц България, за които сме сигурни, че се отзовават в кратък срок и имат разумни условия при щети в застрахования имот.Ипотечни кредитиВсички български банки предлагат ипотечни заеми за недвижим имот. През последните месеци поради ипотечната криза в света българските банки преразгледаха политиката си и в настоящия момент получаването на ипотечен заем е значително по-трудно. Относително по-лесно е получаването на кредит за закупуване на имот ново строителство, завършено или поне с акт 14 в градовете.Управление на имотиАко купите ваканционен или друг имот, в който няма да живеете постоянно, може би е добра идея да ангажирате фирма, която да се грижи за него във Ваше отсъствие. Често ще бъде необходимо да се плащат сметки за ток, за поддръжка на общи части или да се провери покривът след зимата или след буря. Ние можем да Ви помогнем във всички тези отговорности.

Услугата \”Управление на имот\” включва регулярни посещения на имота, осъществяване на малки и основни ремонти, свързани с поддръжката, когато се налага, плащане на сметки за ток, вода и газ, охрана, уреждане на застраховка, почистване, косене и поддръжка на басейн, както и посрещане и настаняване на Вашите гости във Ваше отсъствие.Строителство и ремонтНезависимо дали Вашият проект е за освежаване на имот, частичен или пълен ремонт или ново строителство, можем да Ви съдействаме. Ние предлагаме консултации на място на обекта, подготовка на подробна количествено-стойностна сметка за строително-ремонтните работи, организиране на целия инвестиционен процес, включително подготовка на идейни и работни проекти, получаване на съответните строителни разрешения и т.н. Свържете се с нас за по-подробна информация.ОбзавежданеНай-добре е да обзаведете сами Вашия имот, но това не винаги е възможно. Понякога Ви е необходим някой, който да следи отблизо обзавеждането във Ваше отсъствие, особено когато то отнема повече време. Ние можем да Ви предложим добър съвет и да осъществим дейностите, които изискват време, което не можете да отделите. В зависимост от Вашите нужди ще организираме доставка и монтаж на мебели, уреди, осветителни тела, аксесоари или надзор по време на монтажа, както и необходимите плащания.

ДЪРВЕНИ КЪЩИ

Дървото до този момент е най-здравия, екологичен и здравословен строителен материал. В къща, правилно направена от дървени трупи, има свеж и чист въздух през цялата година и това благоприятства доброто ви здраве. Естествената среда създава спокойствие и благополучие. Въглеродният отпечатък на къщата от дървени трупи е обърнат – с други думи, тя може да се нарече въглероден уловител.

Artichouse строи като в същото време пази грижливо природата. Дървото е изцяло възобновима естествена суровина. Всяка година във Финландия се засаждат повече гори, отколкото се изсичат. Нашият дървен материал е уникалния полярен бор, който е расъл много дълго време. Той е здрав и не се пука. Нашата енергийно ефективна фабрика се намира в средата на суровините и излишната произведена енергия от нея се изпраща за употреба от близкото селище.

МОДЕЛИ
Обширната колеция на Artichouse Ви дава идеи за къщата на вашите мечти. Независимо дали вашата мечта е модерна или традионна къща, или предпочитате алпийски, или скандинавски дизайн, ще намерите вдъхновяващи сглобяеми къщи от дървени трупи от нашата колекция. Всички модели могат да бъдт нагодени към вашите предпочитания, поръчковите дизайни са наш специалитет.

Моделите ще намерите тук

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_2645 May. 18 08.11ScreenHunter_2660 May. 18 08.17ScreenHunter_2661 May. 18 08.17ScreenHunter_2661 May. 18 08.18ScreenHunter_2661 May. 18 08.19ScreenHunter_2662 May. 18 08.19ScreenHunter_2663 May. 18 08.19ScreenHunter_2664 May. 18 08.19ScreenHunter_2665 May. 18 08.19ScreenHunter_2666 May. 18 08.19ScreenHunter_2666 May. 18 08.20ScreenHunter_2667 May. 18 08.20ScreenHunter_2668 May. 18 08.20ScreenHunter_2669 May. 18 08.20ScreenHunter_2670 May. 18 08.20ScreenHunter_2671 May. 18 08.20ScreenHunter_2660 May. 18 08.15ScreenHunter_2660 May. 18 08.14ScreenHunter_2645 May. 18 08.12ScreenHunter_2647 May. 18 08.12ScreenHunter_2648 May. 18 08.12ScreenHunter_2649 May. 18 08.12ScreenHunter_2650 May. 18 08.12ScreenHunter_2651 May. 18 08.13ScreenHunter_2652 May. 18 08.13ScreenHunter_2653 May. 18 08.13ScreenHunter_2654 May. 18 08.13ScreenHunter_2655 May. 18 08.13ScreenHunter_2656 May. 18 08.13ScreenHunter_2656 May. 18 08.14ScreenHunter_2657 May. 18 08.14ScreenHunter_2658 May. 18 08.14ScreenHunter_2659 May. 18 08.14
КОНТАКТИ

“Артикхаус” Висококачествени дървени къщи – artichouse.bg
Адрес: гр.Русе, ул. Отец Паисий 1
Тел.: 082 828 393
Моб.Тел.: 0894 451 335
E-mail: p.kralev@ artichouse.bg

Текст и изображения: “Артикхаус” Висококачествени дървени къщи – artichouse.bg

За автора