Авто Юнион АД – Търговия с автомобили

ЗА НАС

ScreenHunter_18961 May. 21 16.00Авто Юнион АД е холдингово дружество обединяващо инвестициите на Еврохолд България АД в автомобилния сектор. Авто Юнион е автомобилен холдинг, който предлага на българския автомобилен пазар 10 марки автомобили.

В структурата на Авто Юнион се включват:

Ауто Италия – официален вносител на Fiat, Fiat Professional, Maserati, Alfa Romeo и скутери Piaggio, Vespa и Gilera за България
Стар Моторс – официален вносител на Mazda за България
Нисан София – дилър на Nissan за София и Велико Търново
Еспас Ауто – дилър на Renault и Dacia за София, Пазарджик, Благоевград и Велико Търново
Булвария Холдинг – дилър на Opel и Chevrolet в София и оторизиран сервиз на СААБ
Булвария Варна – дилър на Opel и Chevrolet във Варна
Дару Кар – оторизиран сервиз на BMW за България
Мотобул – официален дистрибутор на масла BP & Castrol за България
Авто Юнион Сервиз – сервизна база, обединяваща бояджийно-тенекеджийните ремонти на всички компании, част от Авто Юнион АД

КОРПОРАТИВНО УПРАВЛЕНИЕ
Авто Юнион АД е акционерно дружество, учредено на 25.01.2005 г. Дружеството е с едностепенна форма на управление – Съвет на директорите, състоящ се от трима членове. Авто Юнион АД има записан и внесен капитал от 40 млн. лева. Съветът на директорите се състои от трима членове – Асен Христов, Кирил Бошов и Асен Асенов.

ШОУРУМИ И СЕРВИЗИ
Авто Юнион разполага с шоуруми на отделните автомобилни марки в цялата страна. Те са изградени съобразно изискванията и стандартите на производителите. Шоурумите на всеки вносител или дилър, част от Авто Юнион, са съобразени с най-модерните тенденции за дизайн и функционалност в автомобилния бизнес. Основните ни представителства се намират в големите градове в България – София, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Варна, Бургас, Велико Търново, Благоевград.

Основна задача на Авто Юнион по отношение на следпродажбеното обслужване е да предоставя качествени и бързи услуги на своите клиенти. Сервизите на Авто Юнион разполагат с модерно оборудване и квалифициран персонал и предлагат пълната гама следпродажбени услуги: общи механични и специализирани ремонти, диагностика, техническо обслужване и поддръжка на всички марки автомобили. По-подробна информация може да бъде намерена на сайтовете на съответните компании.

КОНТАКТИ

Авто Юнион АД – Търговия с автомобили – avto-union.bg
Адрес: гр. София, бул. “Христофор Колумб” 43
Тел.: 02 462 11 88
E-mail: office@ avtounion.bg

Текст и изображения: avto-union.bg

За автора