Балев ЕООД

ЗА НАС

aeronБалев ЕООД е фирма, специализирана в производството на ароматизатори за коли. Основана е през 1990г. от г-н Димитър Балев и стартира дейността си като дистрибутор на ароматизатори за коли. Малко по-късно г-н Балев решава да открие собствена фабрика, която скоро става водещ доставчик на територията на Централна и Източна Европа.

Още в началото на производствената си дейност, фирма Балев регистрира собствена търговска марка AREON и сключва договори с партньори от различни държави – Русия, Украйна и Гърция. Понастоящем ароматизаторите с марка AREON се продават успешно в над 60 държави в цял свят.

Нашата философия

Ние вярваме, че нашият екип е ядрото на успешното ни развитие и постоянно инвестираме в развитието му. С нашата работа ние непрекъснато се стараем да печелим доверието на нашите клиенти и приятели чрез създаването на иновативни продукти, които правят живота им по-хубав, по-лесен и по-приятен.

Нашето производство

Производствената база на фирмата е разположена на площ от 10 000 м² във Варна – морската столица на България, която има много добра инфраструктура и предлага доста възможности за сухопътен, въздушен и морски транспорт. За да изпълняваме изискванията на нашите клиенти, ние осъществяваме непрекъснат контрол на качеството и използваме висококачествени материали в производствения процес.

КОНТАКТИ

Балев ЕООД – areon-fresh.com

Адрес: гр. София
Тел.: 02 950 20 00
Факс: 02 950 20 02

Текст и изображения: areon-fresh.com

За автора