“ВВС” ООД – Коли под наем

ЗА НАС

ScreenHunter_47990 Jun. 13 19.48Добре дошли, в сайта на “ВВС” ООД.

Надяваме се, че тук ще можете да получите подробна информация за предалаганата от нас услуга “Rent a Car” (автомобили под наем) и отговор на всички въпроси, свързани с използването й.

Фирма “ВВС” ООД е създадена 2004 година и работи изцяло в сферата на услугите.

Основната дейност на фирмата е отдаване на автомобили под наем. Офисите на фирмата са в гр. Стара Загора и гр. Бургас.

Дружеството е с установени стабилни пазарни позиции в сферата на отдаване на автомобили под наем. Поддържането на високо качество на широк спектър на предлагани услуги, постоянното осъвременяване и включване на нови технологии са от особено значение за просперитета на фирмата и задържането и в бранша.

Основни цели и приоритети на фирмата са сигурността на пътниците и надеждността на предлаганите автомобили, като същевременно с това ВВС винаги се грижи за задоволяване потребностите и нуждите на своите клиенти от страната и чужбина.

Към настоящия момент във фирмата има назначени 10 служители на постоянен трудов договор, някои от които са със специална квалификация и езикова подготовка, съответстваща на спецификата на дейностите и услугите, предоставяни от фирмата.

Ценовата политика на фирмата е гъвкава и дава възможност за формирането на най-подходящата за всеки клиент оферта. Компанията предлага разнообразна гама автомобили и микробуси от различни класове и марки. Предлаганите от нас автомобили са с платени пътни данъци и такси и са застраховани с пълно aвтокаско – за автомобилите и пътниците в тях.

Компанията предлага на клиентите си и други услуги като доставка автомобил на адрес, прибиране на автомобил и трансфер от и до всяка, посочена от клиента точка на България и извън страната.

Фирмата предлага и услугата Автомобил под наем с шофьор (rent a car with driver). Персоналът на фирмата е квалифициран, с оглед дейността на компанията. На разположение на клиентите са професионални шофьори, които се грижат за тяхното удобно, сигурно и безаварийно пътуване.

Компанията обслужва и дългосрочни договори. Наши партньори са:

Мицуи Енергийни Проекти и в частност IHI и Toshiba, Япония
Сименс Австрия
FAM, Германия
Ей и ЕС ЗС
Лукойл нефтохим, Бургас
Промет сейф, Казанлък
Ремотекс, гр. Раднево
Техексим ЕООД
Компания може да се похвалим с коректно и отлично обслужване, за което говорят наши предишни и настоящи клиенти.

Уверете се сами…!

ТРАНСФЕРИ

Фирмата извършва трансфери от и до всяка точка в страната.

Транспортът може да бъде извършен с лек автомобил или микробус (4+1, 6+1, 8+1 места) в зависимост от нуждите на клиента. На разположение са професионални шофьори, които се грижат за Вашето удобно, сигурно и безаварийно пътуване.

Трансферите трябва да бъдат заявени 24 часа предварително, за дестинации по Ваш избор на обявените телефони.

Тук вижте повече подробности

УСЛОВИЯ

1.ОБЩИ УСЛОВИЯ

Наемателят трябва да е навършил 23 години и да притежава редовни лични документи: паспорт и свидетелство за правоуправление най-малко от 2 години . Минималният срок за наемане на автомобила е 24 часа . Наемателят е длъжен да върне автомобила с всички предадени му документи и оборудване в уговорения срок и място . При просрочие от 2 часа без предупреждение се заплаща допълнително наем ден .

2.НАЕМНА ЦЕНА НА АВТОМОБИЛА

Наемната цена на автомобила включва :

Неограничен пробег, застраховка „Гражданска отговорност „ , Пълно „Автокаско” , пътен данък, винетна такса , застраховка на местата в автомобила . Заплащането се извършва при наемане на автомобила . Приемат се плащания с кредитни и дебитни карти VISA , MASTER CARD . При получаване на автомобила се заплаща ДЕПОЗИТ 100 – 200 евро в зависимост от класа на втомобила.

3.ГОРИВО

Наемната цена на автомобила не включва гориво .Ако клиентът върне автомобила с пепълен резервоар , в случаите когато е получил автомобила с пълен резервоар , то той трябва да заплати стойността на горивото до пълен резервоар +10 евро неустойка.

4.ТАКСИ

Доставка и приемане на автомобила :летище Бургас – 5 евро, летище Варна – 30 евро, летище София – 70 евро, Обзор,Свети Влас,Несебър,Созопол,Приморско,Царево -10 евро , Равда,Ахелой,Поморие,Черноморец – 5 евро .

5.ЗАСТРАХОВКИ

Автомобилите на “ВВС-ООД” са с действаща “Гражданска отговорност”,Автокаско, застраховка на местата. Автокаското на наетия автомобил не покрива щети по ходовата част на автомобила /гуми,джанти,окачване/ , както и вътрешния интериор на автомобила. Ако клиентът загуби документи или ключове на наетият автомобил е длъжен да заплати всички възможни възникващи разходи в следствие на това . Ако наетият автомобил бъде откраднат ,а документите и /или ключовете на наетото превозно средство не са у наемателя , то последният носи пълна парична отговорност за автомобила. При какъвто и дае пътен инцидинт независимо дали наемателят е виновен или не , то задължително трябва да изчака органите на реда и да се снабди с протокол за ПТП и незабавно да уведоми наемодателя. Ако наемателят е шофирал под влияние на наркотици или алкохол е причинил вреди на автомобила , то той заплаща тяхната стойност. При ПТП по вина на наемателя , отговорността му се огроничава до размера на депозита при положение ,че има протокол от пътна полиция . При липса на такъв протокол наемателят заплаща 100% щетите по автомобила .

6.АКСЕСОАРИ

Детско столче от 9 до 18 кг. и от 9 до 36 кг. – 5 евро за целия наемен период . GPS навигационна система “GARMIN” – 3 евро на ден ,но не повече от 30 евро за целия наемен период .Вериги за сняг – 5 евро за целия наемен период .

7.ДОПЪЛНИТЕЛЕН ШОФЬОР

Клиентите на “ВВС ООД” могат да ползват автомобил с шофьор , като заплатят допънително 15 евро за 8 часов работен ден .

8.ШОФИРАНЕ ЗАД ПРЕДЕЛИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

С автомобилите на “ВВС ООД” може да се шофира зад граница след предварителна уговорка и заплащане на допълнителна такса .

9.ПЪТНИ ТАКСИ И ГЛОБИ

Всички глоби и санкции получени при неспазване закона за движение в Република България през наемния период се заплащат от наемателя. В случай на ПТП с наетия автомобил , при което има трайна загуба на трудоспособност или смърт на шофьора или пътниците в автомобила , наемодателят не носи отговорност .

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_47985 Jun. 13 19.43ScreenHunter_47986 Jun. 13 19.43ScreenHunter_47987 Jun. 13 19.44ScreenHunter_47988 Jun. 13 19.44ScreenHunter_47989 Jun. 13 19.44
КОНТАКТИ

“ВВС” ООД – Коли под наем – ecorentacar.bg
Адрес: гр. Бургас, ул. Константин Фотинов №13
Тел.: 056 838 585
Моб.тел.: 0886 556 070
Е-mail: vvscar@ abv.bg

Адрес: гр. Стара Загора, бул. Славянски №45
Тел.: 042 625 599
Моб.тел.: 0887 001 601
Е-mail: vvscar@ abv.bg

Текст и изображения: ecorentacar.bg

За автора