“Беллахарт” ООД – Тоалетна хартия

ЗА НАС

BHБеллахарт ООД е една от най-проспериращите компании за производство на санитарни материали на Балканският полуостров. Основана е 1997г. и е с най-съвременните технологии в тази област, разполага с база , която позволява не само да изработим, а и да съхраним произведената продукция.

Беллахарт е компания, чиято дейност е съсредоточена върху производство на различни продукти: индустриална хартия, тоалетна хартия, салфетки, домакинска хартия, медицински чаршафи- каширани, амбалажна хартия- каширана, еднократни покривки за маса- каширани, кърпи за ръце и др.

Ние сме лидер в производството на професионални консумативи и тоалетна хартия на българския пазар, и заемаме основен дял от него.
Нашите продукти бихте могли да откриете в страни като Гърция, Турция, Македония, Румъния, Германия, Сърбия и други.
Технологично сме от най- добрите в България и именно това определя високото качество на нашите продукти, а също и подобренията в неговия състав, така че клиентите ни да остават наистина доволни.

Маркетинговата стратегия се обосновава на: запазване на досегашните позиции на съществуващи пазари, внедряване на нови стоки и услиги и навлизане на нови пазари. Всичко това е с цел, удовлетворение на сегашни и потенциални клиентите.

Разположени в град Самоков, България, произвеждаме продукти от най-висококачествена целулоза. Заемаме територия от около 5 000 м? като тук се включват, производствени помещения, помещения с готова продукция, складове за суровини и офиси.

Всяка година разширяваме капацитета на производствените си мощности и асортимент. Вървейки по стъпките на успеха и стремейки се да задоволим нуждите на потребителите , нашите планове включват закупуването на нови производствени съоръжения. Този процес окончателно ще затвърди прогреса от последните няколко години и ще утвърди позицията ни като местен лидер в хартиената индустрия.
Тъй като една от целите ни е подпомагане на икономика, ние се стремим да закупуваме суровини до колкото е възможно от Български производители.

ГАЛЕРИЯ

01131211100908070605040302
КОНТАКТИ

“Беллахарт” ООД – bellahart.eu

Адрес: гр. Самоков
Моб. тел.: 0888 99 36 36
E-mail: bellapaper@abv.bg; marketing@bellahart.eu


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: bellahart.eu

За автора