Бензиностанции Тип ООД – Видин

ЗА НАС
ScreenHunter_32615 Jan. 13 19.40Бензиностанции Тип са със седалище град Видин. Основната им дейност е търговия на горива – на едро и на дребно.  Местоположението на фирмата ни и близостта със съседите ни Румъния и Сърбия е благоприятно за доброто и пълноценно обслужване на клиентите от международния транспорт. Бензиностанции Тип във Видин работят без прекъсване и осигурява на своите клиенти качествено обслужване. При нас ще намерите екологично гориво с най-високо качество – за оптималната работа на Вашата кола. Фирмата ни спазва стриктно всички санитарни изисквания и административно-техническите норми и правила. В горивата, който предлагаме, нашият екип целогодишно влага добавките Penray и BDC Bardahl, която се използва за почистване и отстраняване на коксови отлагания и почистване на клапани. Заедно с това, осигурява по-висока мощност, по-нисък разход и оптимизира работата на двигателя. За дизела пък в Тип добавяме специална зимна добавка за по-добра работа на двигателя в зимни условия. Освен качествените горива, при нас – в Тип ООД, ще намерите и богата гама от услуги – кафе, пакетирани храни и напитки, помпане на гуми и други. За улеснение на клиентите ни предлагаме и възможността за плащане чрез ПОС терминал. Във фирмата сме изключително гъвкави както в отношенията си с клиентите, така и в бизнес партньорствата си. Затова в бензиностанции Тип предлагаме: безплатна логистична подкрепа на международните ни партньори в транспорта, които имат седалища във вътрешността на България; достъпни цени – от самото си създаване до днес, във фирмата продължаваме да предлагаме достъпни цени за клиентите си от всички потребителски групи; възможност за доставка на горива до база на купувача – можем да се договорим за различни отстъпки от цената на горивото, в зависимост от срока и начина на плащане; различни отстъпки за редовни клиенти.
УСЛУГИ
Логистика и посредничество за клиентите на Тип ООД Логистика и посредничество – напълно безплатно, предлагаме в ТИП за своите партньори от международния транспорт, които имат фирми със седалища във вътрешността на България. Разбира се, предлагаме логистични и посреднически услуги и на фирми с други сфери на действие, с които има дългосрочни бизнес взаимоотношения и сключени договори. Във фирмата поставяме потребностите на всички свои клиенти и партньори като свой приоритет и се стремим да им бъдем максимално полезни. В бензиностанции ТИП получавате: клиентите ни, които имат сключен договор, получават пълно сътрудничество за покриване на нуждите, които възникват по време на пътуване – медицинска помощ, застраховател, технически прегледи на МПС, сервиз на гуми и двигатели. Тъй като седалището на ТИП се намира в град Видин, фирмата изгражда много контакти и трайно сътрудничество с транспортни фирми от България и Румъния, за които е надежден помощен център. Осигуряване на контакт с местни сервизни фирми, при нужда от специализирани сервизни дейности. Осигуряване на контакт с административни служби и свързаните с тях дейности. Посредничество при изпращане и получаване на документи. Възможност за плащане на кредит при зареждане с гориво на бензиностанцията. За целта сме изградили широка партньорска мрежа с множество търговци, производители, превозвачи, финансови институции и т.н. Не забравяйте – фирма Тип ООД е специализирана в търговията с горива на едро и на дребно, но непрекъснато обогатяваме своята сфера на дейност, за да сме в крак с времето и с потребностите на Вас – нашите клиенти!
ТЪРГОВИЯ
Търговия с горива в бензиностанции Тип В бензиностанциите си ТИП ООД извършва търговия с горива на едро и дребно, които могат да бъдат доставени до база на купувача по договорка. Освен това, в зависимост от начина и срока на плащане, имате възможност да получите отстъпка от цената на горивото, ако сте редовен клиент и в зависимост от начина и срока на плащане. Търговия с горива от ТИП ООД: Бензин – От изключителна важност е бензинът да е качествен и да няма примеси, за да щади двигателя и да му осигури дълъг експлоатационен живот. Дизел – дизеловото гориво, което ТИП ООД доставя  е изключително устойчиво на ниски температури, не запушва горивната система и не замръзва. През зимния период, за по-голяма сигурност, се влага зимна добавка. Пропан-бутан (LPG) – снабдяване от БУЛ МАКС ГАЗ. Пропан-бутанът е все по-разпространено гориво заради ниските си експлоатационни разходи и дългия живот на двигателя, който осигурява. Освен това е едно от най-екологичните горива, защото емисиите на токсини и азотни окиси, които се отделят при горене, са много по-ниски, в сравнение с традиционните горива. ТИП предлага и добавките BDC Bardahl, чието име години наред е синоним на ефективност и качество. Независимо дали сте тръгнали по работа или на екскурзия към Западна Европа, заповядайте да заредите резервоара на Вашето МПС в бензиностанция Тип! Когато се завръщате от дълъг път, минавайки през град Видин, потърсете висококачествени горива за автомобила си именно тук!  
КОНТАКТИ
Бензиностанция ТИП – 1 : гр.Видин, ул.Широка №100 ( GPS N 43.99777 E 22.86400 )
тел.: 094 600 125; 0875 161 261

Адрес: Бензиностанция ТИП – 2 : гр.Видин, СПЗ, пътя за Ферибота
Тел. : 0895 523 992

Бензиностанция ТИП – 3 : гр.Видин, бул. Панония №120
Тел :  0895 523 990 (бензиностанция) /  0895 523 991 (мотел и локал)

Текст и изображения: tip-bg.com

За автора