Бензиностанции Тип ООД – Видин

ЗА НАС

ScreenHunter_32615 Jan. 13 19.40Бензиностанции Тип са със седалище град Видин. Основната им дейност е търговия на горива – на едро и на дребно.  Местоположението на фирмата ни и близостта със съседите ни Румъния и Сърбия е благоприятно за доброто и пълноценно обслужване на клиентите от международния транспорт.

Бензиностанции Тип във Видин работи без прекъсване и осигурява на своите клиенти качествено обслужване. При нас ще намерите екологично гориво с най-високо качество – за оптималната работа на Вашата кола. Фирмата ни спазва стриктно всички санитарни изисквания и административно-техническите норми и правила.

В горивата, който предлагаме, нашият екип целогодишно влага добавките Penray и BDC Bardahl, която се използва за почистване и отстраняване на коксови отлагания и почистване на клапани. Заедно с това, осигурява по-висока мощност, по-нисък разход и оптимизира работата на двигателя. За дизела пък в Тип добавяме специална зимна добавка за по-добра работа на двигателя в зимни условия.

Освен качествените горива, при нас – в Тип ООД, ще намерите и богата гама от услуги – кафе, пакетирани храни и напитки, помпане на гуми и други. За улеснение на клиентите ни предлагаме и възможността за плащане чрез ПОС терминал.

Във фирмата сме изключително гъвкави както в отношенията си с клиентите, така и в бизнес партньорствата си.

Затова в бензиностанции Тип предлагаме:

безплатна логистична подкрепа на международните ни партньори в транспорта, които имат седалища във вътрешността на България;

достъпни цени – от самото си създаване до днес, във фирмата продължаваме да предлагаме достъпни цени за клиентите си от всички потребителски групи;
възможност за доставка на горива до база на купувача – можем да се договорим за различни отстъпки от цената на горивото, в зависимост от срока и начина на плащане;
различни отстъпки за редовни клиенти.

УСЛУГИ

Логистика и посредничество за клиентите на Тип ООД
Логистика и посредничество – напълно безплатно, предлагаме в ТИП за своите партньори от международния транспорт, които имат фирми със седалища във вътрешността на България. Разбира се, предлагаме логистични и посреднически услуги и на фирми с други сфери на действие, с които има дългосрочни бизнес взаимоотношения и сключени договори.

Във фирмата поставяме потребностите на всички свои клиенти и партньори като свой приоритет и се стремим да им бъдем максимално полезни.

В бензиностанции ТИП получавате:

клиентите ни, които имат сключен договор, получават пълно сътрудничество за покриване на нуждите, които възникват по време на пътуване – медицинска помощ, застраховател, технически прегледи на МПС, сервиз на гуми и двигатели.
Тъй като седалището на ТИП се намира в град Видин, фирмата изгражда много контакти и трайно сътрудничество с транспортни фирми от България и Румъния, за които е надежден помощен център.
Осигуряване на контакт с местни сервизни фирми, при нужда от специализирани сервизни дейности.
Осигуряване на контакт с административни служби и свързаните с тях дейности.
Посредничество при изпращане и получаване на документи.
Възможност за плащане на кредит при зареждане с гориво на бензиностанцията.
За целта сме изградили широка партньорска мрежа с множество търговци, производители, превозвачи, финансови институции и т.н.

Не забравяйте – фирма Тип ООД е специализирана в търговията с горива на едро и на дребно, но непрекъснато обогатяваме своята сфера на дейност, за да сме в крак с времето и с потребностите на Вас – нашите клиенти!

ТЪРГОВИЯ
Търговия с горива в бензиностанции Тип
В бензиностанциите си ТИП ООД извършва търговия с горива на едро и дребно, които могат да бъдат доставени до база на купувача по договорка. Освен това, в зависимост от начина и срока на плащане, имате възможност да получите отстъпка от цената на горивото, ако сте редовен клиент и в зависимост от начина и срока на плащане.

Търговия с горива от ТИП ООД:

Бензин – От изключителна важност е бензинът да е качествен и да няма примеси, за да щади двигателя и да му осигури дълъг експлоатационен живот.
Дизел – дизеловото гориво, което ТИП ООД доставя от ДМВ ЕООД, е изключително устойчиво на ниски температури, не запушва горивната система и не замръзва. През зимния период, за по-голяма сигурност, се влага зимна добавка.
Пропан-бутан (LPG) – снабдяване от БУЛ МАКС ГАЗ. Пропан-бутанът е все по-разпространено гориво заради ниските си експлоатационни разходи и дългия живот на двигателя, който осигурява. Освен това е едно от най-екологичните горива, защото емисиите на токсини и азотни окиси, които се отделят при горене, са много по-ниски, в сравнение с традиционните горива.
ТИП предлага и добавките BDC Bardahl, чието име години наред е синоним на ефективност и качество.

Независимо дали сте тръгнали по работа или на екскурзия към Западна Европа, заповядайте да заредите резервоара на Вашето МПС в бензиностанция Тип!

Когато се завръщате от дълъг път, минавайки през град Видин, потърсете висококачествени горива за автомобила си именно тук!

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_32606 Jan. 13 19.30ScreenHunter_32607 Jan. 13 19.30ScreenHunter_32608 Jan. 13 19.30ScreenHunter_32609 Jan. 13 19.31ScreenHunter_32610 Jan. 13 19.31ScreenHunter_32611 Jan. 13 19.33ScreenHunter_32612 Jan. 13 19.33
КОНТАКТИ

Бензиностанции Тип ООД – Видин – tip-bg.com
Адрес: гр. Видин,бул. „Панония
Тел.: 094 600 125
Моб.тел.: 0888 754 719; 0895 523 991; 0875 161 261
E-mail: bon_vd@abv.bg; tip_vd@ abv.bg

Адрес: гр. Видин, ул. Пътя за ферибота 1 – Северна ПЗ на входа на бившия товарен ДАП
Тел.: 094 600 125
Моб.тел.: 0888 754 719; 0895 523 992; 0875 161 261
E-mail: bon_vd@abv.bg; tip_vd@ abv.bg

Бензиностанция ТИП – 1 : гр.Видин, ул.Широка №100 ( GPS N 43.99777 E 22.86400 )

Текст и изображения: tip-bg.com

За автора