БЕВЕР-ДРАЙВ – Двигатели и части

ЗА НАС

ScreenHunter_837 Aug. 08 08.43Вече почти 20 години БЕВЕР-ДРАЙВ успешно представя иноваторските продукти и технологични решения на SEW-EURODRIVE GmbH и други големи европейски компании в страната ни. Ние сме в състояние да ви помогнем навсякъде, където бихте имали нужда от задвижвания. Предлагаме голямо разнообразие от двигатели, редуктори, честотни регулатори, механично-контролни компоненти, както и резервни части за тях.

В нашия офис или по телефона ще получите компетентна помощ, ще ви помогнем в избора на задвижвания и техните параметри.

Гарант за безкомпромисно качество на продуктите, които предлагаме е името на SEW-EURODRIVE GmbH – най-големият и реномиран световен производител на задвижващо оборудване. В сътрудничество сме и с други компании като Antriebstechnik Katt Hessen, T-T Electric (Thrige Electric), ATB Motorentechnik, Eurotherm, WEG Antriebe, ZZ-Antriebe GmbH, Baumer Hübner, Dr. E. Horn, KTR-Kupplungstechnik, за да можем да отговорим на всичките Ви нужди и да окомплектоваме възможно по-пълно Вашите проекти. Нашето преимущество е бързината, с която се опитваме да отговорим на Вашите запитвания и заявки, най-често в рамките на часове.

Нашите препоръки са нашите досегашни клиенти – над 700 компании от страната са се доверили на коректността ни и на качеството на нашите продукти. Ние задвижваме огромна част от българската икономика – химическа, фармацевтична и хранително-вкусова промишленост, хартиени и цигарени фабрики, металургия, дървообработваща промишленост и др. Освен на крайните си клиенти, ние доставяме продукция и на множество машиностроителни предприятия, разработващи машини за всички области.

SEW-EURODRIVE GmbH

Международна компания, с централа в Германия, SEW-EURODRIVE GmbH е движение, традиция, иновация, качество и обслужване всичко в едно и това се доказва на клиентите всеки ден вече почти 80 години. “Ние задвижваме не само многобройни лентови конвейери, бутилиращи фабрики, покриви на спортни съоръжения, монтажни линии, процеси в химическата индустрия, Вашия багаж на летището или дори на Вашия ескалатор, ние движим и себе си също. В нашата фирма не съществува понятието застояване. Всеки ден близо 500 научно изследователски работника работят върху изграждането на бъдещата задвижваща автоматизация. Общо над от 13000 служители по целия свят са в движение по оптимизацията на различни процеси. По този начин SEW-EURODRIVE през цялата си история се издигна до пазарен лидер в областта на задвижващата автоматизация с оборот от 1.9 млрд евро.”

Хората не се нуждаят от продукти, а от решения! Основавайки се на тази максима, SEW-EURODRIVE реши да проектира, разработва и произвежда не само електродвигатели и редуктори, а и електронни компоненти за тях. Единствено електронните елементи, специално проектирани за двигателите могат да подсигурят оптималната работа на механичната екипировка. Затова екипите от конструктори, дизайнери и плановици са обединили усилията си за постигане на ефикасен контрол върху всеки индивидуален етап от цялостния производствен процес. Продуктите на SEW-EURODRIVE са там, където има движение. Добрите продукти не са всичко. Перфектният сервиз и поддръжка са също част от работният процес. Цялостните решения и резервните компоненти могат да бъдат доставени по целия свят. В някои региони дори в рамките на 24 часа. Светът продължава да се задвижва с двигателите и честотните регулатори на SEW-EURODRIVE.

ПРОДУКТИ

Серията обхваща цилиндрични, конусни и червячни редуктори с различнимощности и предавателни числа. Всички имат възможност за различниизпълнения по отношение тип на изходящия вал и начин на закрепване.Двигателите могат да имат различни опции: спирачки, енкодери и т.н.Съществуват комбинации със сдвоени редуктори и с вградени инвертори.Предлагат се и механични дискови и ремъчни вариатори, взривозащитенизадвижвания, както и сервозадвижвания – двигатели и мотор-редуктори.

Серията обхваща цилиндрични, конусно-цилиндрични и планетарни редуктори за въртящи моменти от 6.8 kNm до над 1000 kNm. Редукторите могат да бъдатокомплектовани с двигатели, еластични или хидро-съединители, спирачки, рами, външни системи за принудително смазване, охлаждащи системи, устройства за предотвратяване на въртенето в обратна посока и др. Поради естеството си на не съвсем каталожни продукти, към този тип индустриални задвижвания могат да се добавят и множество нестандартни изпълнения.

В зависимост от Вашите нужди, се предлагат няколко серии инвертори, задвигатели с мощности от 0.25 kW до 250 kW. За случаите, когато е необходимо за мощностите до 2.2 kW има и регулатори с монофазно захранване. Освен, че са с атрактивна цена, без това да влияе на качеството им, в повечето случаи имаме такива инвертори на склад, което може да спести много ценно време. Предлагат се също голям набор от опции и аксесоари, както и множество разширителни платки към честотните регулатори.

ДОКУМЕНТАЦИЯ

За всички продукти на SEW-EURODRIVE ние разполагаме с необходимата техническа документация на английски, немски и руски език, както и множество каталози за цялата продуктова линия. Ако не намерите нещо, просто ни се обадете.

СТАНДАРТНА СЕРИЯ

ИНДУСТРИАЛНА СЕРИЯ

ИНВЕРТОРИ

ДОКУМЕНТИ НА БЪЛГАРСКИ

каталог за мотор-редуктори

X-серия каталог

Movitrac 07 B каталог

инструкции за редуктори

инструкции за редуктори

X-серия инструкции

Movitrac 07 B инструкции

инструкции за двигатели

инструкции за двигатели

X-серия Bucket каталог

Movitrac 07 B ръководство

инструкции за планетарни

ръководство за редуктори

X-серия Bucket инструкции

Movidrive B каталог

инструкции за X-серия

каталог за Movimot

MC-серия каталог

Movidrive B инструкции

синхронни серво-мотори

каталог за вариатори

MC-серия инструкции

Movidrive B ръководство

инструкции за Movimot

инструкции за Varibloc

P-серия каталог

Movitrac 31C -> Movidrive B

обяснение на опциите

инструкции за Varimot

P-серия инструкции

Movidrive A -> Movidrive B

бланка запитване/поръчка

видове ползвани масла

ПЪЛНА ДОКУМЕНТАЦИЯ

информация, която можете да свалите от нас в България (за по-висока скорост): http://bever.bg/BG/Documentation/

информация, която можете да свалите от Германия (по-нови данни): http://www.sew-eurodrive.com/support/index.php

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_835 Aug. 08 08.41ScreenHunter_836 Aug. 08 08.41image002image004image006
КОНТАКТИ

БЕВЕР-ДРАЙВ – bever.bg
Адрес: гр. София, ул. “Богдановец” №1
Тел.:02 915 11 60; 02 954 48 55; 02 952 35 53
Факс: 02 915 11 66; 02 954 93 45; 02 953 25 65
E-mail: bever@ bever.bg; bever@ mail.bg

Текст и изображения: bever.bg

За автора