“Би Кей Комерс” ЕООД – Фолио за автомобили

ЗА НАС
bk

“Би Кей Комерс” ЕООД e водеща в производството на бронирани стъкла фирма, която от 2008 г. е и официален представител за България на световноизвестната американска компания и производител с водещи технологии на покрития за специални цели в света “ SDI-GLOBAL“ .

Нашите експертизи и мострите от продуктите са приложими на различни пазари по целия свят, като отбрана, аеронавтика, медицина, автомобилен инженеринг и др.

ПРОДУКТИ

Автомобилно фолио
Global предлага пълна гама от автомобилно фолио създадено да се погрижи за задоволяване всички нужди на клиентите, без значение каква кола карат.Global автомобилните фолиа помагат да се запази фабричния и кожен интериор на автомобила от вредните слънчеви лъчи.
Допълнително, те прибавят степен на безопасност като задържат счупено стъкло на място в случай, че са обект на произшествие или вандализъм. Изберете си от многото видове – метализирани , или стандартните не-отразябащи автомобилни фолиа. Когато те са инсталирани от професионалист и подкрепени със силна гаранция те ви дадат спокойствието , че вие сте направили правилния избор.
Автомобилните фолиа са от сериите HP Fusion,HP Charcoal, NR Quick Dry и Quick Dry Plus.

Защитно фолио:

Официален дистрибутор за България на американската фирма
SDI-Global Window Films

Стъклото често е най-слабото място в една сграда, то може да бъде атакувано от крадци, вандали или засегнато от бури. MADICO фолията за сигурност и безопасност,
се проектират и тестват според световните стандарти AIMCAL, ASHRAE и според Европейските BS, DIN EN 356 и DIN EN 1036 / Държавен вестник бр. 70 /.
Ако стъкло с поставено фолио MADICO е обект на експлозия, силна атака или случаен удар, то ще се напука или дори счупи, но ще остане на място, залепено от фолиото и няма да се разпадне. Фолиата са изработени по специална формула включваща прозрачен полиестер с висока степен на издръжливост и силно активна лепилна система. Защитното фолио повишава устойчивостта на стъклото и то се превръща в обезопасена, защитена и надеждна преграда срещу взлом, взрив или каквато и да е проява на вандализъм. Всеки продукт е проектиран и разработен със специални характеристики на специфичното му приложение – от това да задържи счупеното стъкло, до “ hi-tech “ рефлективни системи.
Гамата фолио MADICO предлага избор от прозрачни/ CL 700 XSR отговаря на клас P2A. и CL 400 XSR отговаря на клас P1A по EN12600 клас върху 4мм. стъкло 25.10.2001г./, цветни, матови до отразяващи дневната светлина продукти. В допълнение намалява ефекта от електромагнитното подслушване, както и ефекта на други електромагнитни излъчвания върху чувствителното електронно оборудване.

Бронирани стъкла:

Бронираните стъкла, произведени от “Би Кей Комерс” ЕООД се изработват по специална технология, включваща прозрачен полиестер с висока степен на издръжливост и силно активна лепилна система. Дебелината им варира в зависимост от класа им на куршумоустойчивост.
Осигуряват защита срещу стрелково оръжие от близки разстояния и са подходящи за защита на обекти с много голям риск –банки, каси, чейндж бюра и др. Стандартизирани и класифицирани са по германския стандарт DIN EN1063, класове BR1-NS до BR6-NS с включени поликарбонатни слоеве , въпреки по-високата им цена. Различните типове по стандарт стъкла са тествани от оторизирани български лаборатории и специалисти от РДВР Варна. Всеки продукт е проектиран и разработен със специални характеристики на специфичното му приложение.

ГАЛЕРИЯ

324_picture-004327_picture-018329_global-logo331_onix-2332_tools_website334_20140501_151802363_2013-03-17-15-38374_auto1

КОНТАКТИ

“Би Кей Комерс” ЕООД – Бронирани стъкла – bkcommerce.eu
Адрес: гр.София, ул.”Висо” 23
Тел.: 02 483 00 09
Факс: 02 975 48 93
Моб.тел.: 0878 621 532; 0888 553 560
Е-mail: bkglobal@ abv.bg

Текст и изображения: bkcommerce.eu

За автора