BIOFOOD CENTER – Фабрика за замразени зеленчуци

ЗА НАС

фасфаюBIOFOOD CENTER е дъщерна фирма на „Синтер- М” АД и са част от GEO GROUP. Строителните дейности на BIOFOOD CENTER започват в средата на 2006 година по европейската програма САПАРД. През 2008г. предприятието започва успешно своята дейност.

Фирмата предлага и изпълнява широк кръг от дейности по изкупуването, преработката и търговията с плодове и зеленчуци в свежо и замразено състояние, както и отдаване на хладилни и складови площи под наем. Производственото предприятие е специализирано в обработката, шоковото замразяване и съхранение на плодове и зеленчуци.

Фирмата е представена на пазара със собствена търговска марка „ BON FOOD” за замразени зеленчуци, която успешно се налага на местния пазар. Основно готовата продукция се пакетира в опаковки за търговия на едро, HORECA и 400 г, но с наличните опаковъчните и претеглящи съоръжения фирмата е в състояние да предложи и различни разфасовки по желание на клиента.

Предприятието предлага транспорт със собствени автомобили IVECO DAILY товароносимост до 3.5 т., снабдени с хладилни агрегати, до място посочено от клиента.

хладилни камери – 4 броя с обща площ 700 м2/ 3850 м3
четири складови помещения за съхранение на плодове и зеленчуци
съвременна система за контрол на температурата в хладилните помещения
лаборатория за първичен анализ и оценка на приемата суровина
административни помещения с отделнни входове/филтри и санитарни възли

BIOFOOD CENTER разполага с отделна сграда регистрирана като Пазар на производители с Удостоверение издадено от Държавна комисия по стоковите борси и тържища.

ГАЛЕРИЯ

01256фасфаю
КОНТАКТИ

BIOFOOD CENTER – Фабрика за замразени зеленчуци – www.geogroup.org

Адрес: гр. Ямбол ул.Ормана N:34
Тел.: 046 98 88 70
Моб. тел.: 0887 118 110 (маркетинг-продажби)
Моб. тел.: 0885 898 980 Д. Тодорова (управител)

Текст и изображения: www.geogroup.org

За автора