БИС ООД – кухненско оборудване

ЗА НАС

BISБИС ООД е създадена през 2004 г. в гр. Бургас с предмет на дейност – доставка, продажба, монтаж и сервизно обслужване на професионално кухненско и барово оборудване предназначено за ресторанти, пицарии, закусвални, детски градини, общински заведения и домове, и др.

Понастоящем фирмата има 4 клона, намиращи се в градовете Бургас, София, Стара Загора и Сливен. До момента продуктовата гама надхвърля над 1000 артикула за професионално кухненско оборудване. Представяме на българския пазар освен собствено производство, така също и продукция на над 20 водещи европейски фирми. Вносители сме също и на основни производители от Китай и Турция.

За да отговори за високите изисквания на пазара, от няколко години фирмата успешно развива и собствено прозиводство. Изработва продукти от неръждаема стомана AISI 304 – неутрални плотове, плотове с басейни за измиване, складови стелажи, топлинно борудване, линии за самообслужване, конструкции от неръждаема стомана за ХВП. Всяко продавано изделие отговаря на всички европейски изисквания за качество и безопасност при работа, също така е и е придружено от сертификати изискуеми на територията на Европейския съюз. Производствената база на „БИС”ООД е оборудвана с нови и модерни машини, позволяващи качество и бързо действие при работа.

„БИС” ООД разполага със собствена сервизна база и предлага гаранционен, следгаранционен сервиз и резервни части за уредите. Всички уреди отговарят на необходимите европейски изисквания и са съпроводени с необходимите сертификати.

В „БИС” ООД работи изключително ерудиран и опитен екип, разполагащ с умения и квалификация да проектира, изработва и изпълнява качествено възложените му задачи. Фирмата разполага с отдел за технологично проектиране, където от екип от експерти в областта на професионалното кухненско оборудване се изготвят проекти, съобразени с предназначението на обекта и личните предпочитания на клиента. Изработените от нас проекти, отговарят на всички норми на РИОКОЗ, министерството на здравеопазването и българското законодателство. Само през 2010 година фирмата е допълнила опитния си екип с двама дипломирани инженери.

ПРОИЗВОДСТВО

През 2009 г. „БИС” ООД създава собствено производство на изделия от неръждаема стомана AISI 304 – неутрални, топлинни и хладилни работни плотове, басейни за измиване, складови стелажи, хоризонтални и вертикални професионални хладилници. Изработените от нас проекти, отговарят на всички норми на РИОКОЗ, министерството на здравеопазването и българското законодателство.

Производството е нестандартно и се съобразява изцяло с индивидуалните изисквания на всеки наш клиент.

Производствената база е оборудвана с нови и модерни машини, позволяващи качество и бързо действие при работа.

Богат избор на професионално неутрално неръждаемо оборудване – мивки, крайстенни и островни работни маси и шкафовe с и без долни и средни плотове, аспирационни чадъри, стойки, стелажи, полици, помощни работни колички и др. Изработени са изцяло от хром-никелова стомана AISI 304 и отговарят на всички санитарно-хигиенни изисквания. Асортиментът включва всички стандартни размери, както и възможност за изработка по детайл на клиента.

ГАЛЕРИЯ

val1val19val18val16val12val11val10val9val8val7val6val5val4val3val2
КОНТАКТИ

БИС ООД – кухненско оборудване – bisbg.com

Шоурум – гр. София

Адрес: гр. София, бул. ” д-р Г. М. Димитров”, бл. 60, магазин № 9
Моб. тел.: 0897 999 704; 0897 971 972
Тел./факс: 02 860 10 39
Е-mail: bissofia@ abv.bg

Бургас – Шоурум

Адрес: гр. Бургас, ж.к. “Изгрев”, бул. “Димитър Димов” бл. 184, магазин 6;
Моб. тел.: 0897 999 701
Е-mail: bisltd@ abv.bg

Бургас – Производствена и сервизна база

Адрес: гр. Бургас, ж.к. “Меден Рудник”, М.С. Върли бряг;
Тел./факс: 056 840 456;
Моб. тел.: 0897 999 703

Стара Загора – Шоурум

Адрес: гр. Стара Загора, бул. “св. Патриарх Евтимий” №149
Тел.: 042 660 700;
Моб. тел.: 0897 999 702; 0899 144 004
Е-mail: biszara@ abv.bg

Сливен – Шоурум

Адрес: гр. Сливен, ж.к. Младост 51
Моб. тел.: 0879 977 101
Е-mail: bissliven@ abv.bg

Текст и изображения: bisbg.com

За автора