Боди-Д – Козметични продукти

ЗА НАС

BODIИсторията на Боди-Д започва през 1991 година, когато за първи път Добри Добрев и съпругата му Свобода Добрева, увлечени от магията на българските билки, решават да създадат първия козметичен продукт на фирмата с марка „SPE”. Следва разработка на цяла серия под тази марка, а след това и нова серия. Така, семейство Добреви, с помощта на малкият си син Андрей, започват да превръщат една мечта в реалност, която днес е символ на природа, здраве и красота.
Развивайки се все по-бързо през годините, те създадат нови и нови иновативни продукти с марките “SPEo”, “Биле”, “Ройбос стар” и “Pirin Dream”. Във всички тях се крие една сложна сплав на алхимия: оригинални биологичноактивни съставки, с доказана ефективност и безвредност, чувствени аромати и превъзходни текстури.

Тествана и доказана ефективност и безвредност
За доказване безвредността и въздействието на козметичните продукти на Боди-Д, те преминават през множество тестове, в които не се използват опити върху животни. Тестовете за ефикасност се правят клинично, под дерматологичен контрол.

Кои сме ние
Боди-Д e семейна фирма, в която всеки от екипа й влага много сили и енергия, за да достигне сегашното ниво.

Добри Добрев – управител на фирма Боди-Д
На фона на безмилостната конкуренция, Добри Добрев налага продуктите на фирмата благодарение на новаторската си и разумна политика. Освен безспорните му ръководни способности, той е известен с техничната си и проницателна мисъл, която му позволява с лекота да управлява производството на фирмата съгласно европейските стандарти. Резултатът е налице: отличени със златни медали и грамоти козметични продукти, екологична чистота, добри пазарни цени.

н.с. инж. Свобода Добрева – ръководител отдел „Иновации” и главен технолог на фирмата
Уверена в безценната сила на билките, Свобода Добрева непрекъснато инвестира в качеството на създаваните от нея формулировки. Вече 30 години тя прецизно подбира активни компоненти от растителен, морски и биотехнологичен произход, търси неоткрити досега свойства на нови растения или използва растителни видове прилагани от векове в традиционната българска медицина. Нейният талант е признат не само в страната, но и в чужбина: 12 изобретения, над 250 внедрени козметични продукти, Диплом от International Biographic Centre Кембридж, Англия, златни медали от Пловдивския международен панаир.

Андрей Добрев – търговски директор на фирмата
Изключително отговорен, отзивчив и креативен, Андрей Добрев е движещата сила на търговския отдел. Неговото коректно отношение към всички колеги и клиенти са му създали изключително добра репутация. Една от тайните на успеха му в условията на жестока конкуренция и многообразие на козметични продукти, е да следва инстинкта и интуицията си за ръст на продажбите, без да губи своята уникалност.

Инж. Калина Добрева – ръководител отдел „Международни връзки и реклама”
Калина Добрева допринесе за осъществяването на няколко български и международни проекта, които откриха нови възможности за развитието на Боди-Д. Нейната истинска страст е дизайна, където със своя професионализъм и дръзновение тя прилага идеите си за модерното излъчване на продуктите. В тясно сътрудничество с художниците, тя спомогна за най-новата визия на опаковките, което донесе и големите награди за дизайн: три първи награди (Кристален тетраедър) в конкурса по дизайн на Международен пролетен панаир – Пловдив 2006, 2008 и 2009г.

ПРОДУКТИ

При създаване на продуктите, Боди-Д са много взискателни към крайния резултат – безупречни текстури с лесно нанасяне и попиване, което придава невероятна мекота и гладкост на кожата. Освен удоволствие за сетивата, те имат и доказан дермо-козметичен ефект. Различните серии са с определена насоченост, в зависимост от нуждите на различните типове кожа. Те са разделени в следните категории:

Регенериращ ББ КРЕМ 6 в 1
с ябълкови стволови клетки

БИЛЕ-GD ®
СЕРИЯ ЗА ПРОБЛЕМНА КОЖА с билкови екстракти

PIRIN DREAM ®
ПРОТИВОСТАРЕЕЩА СЕРИЯ ЗА ВИДИМИ МИМИЧЕСКИ БРЪЧКИ

ROOIBOS Star ®
АНТИОКСИДИРАЩА СЕРИЯ ЗА ДЪЛБОКИ БРЪЧКИ И ЗАГУБА НА ПЛЪТНОСТ

БИЛЕ-ВА ®
ИЗБЕЛВАЩА СЕРИЯ с Алфа-Арбутин и Биле-фитокомплекс

БИЛЕ-PH ®
ЗАЩИТНА СЕРИЯ

ВАЗЕЛИНИ БИЛЕ ®
ПОДХРАНВАЩА СЕРИЯ

За директен достъп до нашите козметични серии и продукти ползвайте навигацията “КОЗМЕТИЧНИ СЕРИИ” в долната част на страницата.

РАСТИТЕЛНИ СЪСТАВКИ

За Боди-Д, разработката на нови продукти е истинска страст и означава дълъг процес на подбор и съчетаване на иновативни и ефикасни активни съставки в съответствие с нуждите за поддържане красотата и младежкото излъчване на жените. В богатия набор от ексклузивни активни съставки на фирмата във формулировките присъстват над 40 растителни български екстракта и масла, и над 20 биологично активни вещества на фирмите – Sederma (Франция), Pentapharm (Швейцария), Symrise, Bell Flavors & Fragrances, CLR, BASF (Германия). Всички те са прецизно клинично изследвани и са с научно доказан ефект върху кожата. Разделени са в следните категории:

РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ
ЕТЕРИЧНИ МАСЛА
ВИТАМИНИ И ПРОВИТАМИНИ
ДРУГИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ
РАСТИТЕЛНИ МАСЛА

Вижте списък по азбучен ред на активните съставки, ползвани в козметичните серии на БОДИ-Д. Отваря се в нов прозорец

ГАЛЕРИЯ

12345
КОНТАКТИ

Боди-Д – Козметични продукти – bodid.net

Адрес: гр. Пловдив, ул. Захари Стоянов № 9
Тел./факс: 032 649 575
Моб. тел.: 0888 950 106
Е-mail: office@ bodid.net

Текст и изображения: bodid.net

За автора