Бъдеще Бутово АД – Производство на тухли

ЗА НАС

BUTOVO-1Фирма Бъдеще Бутово АД се занимава с производство и търговия на глинени тухли в с. Бутово, общ. Павликени, обл. Велико Търново. Фирмата извършва продажба на тухли четворки, единични, фасадни и облицовъчни тухли.
Производство и търговия на тухли от Бъдеще Бутово в Бутово, Павликени
Бъдеще Бутово АД – Производство и търговия на тухли в Бутово, ПавликениФирма Бъдеще Бутово АД е специализирана в производство и търговия на глинени тухли в село Бутово, община Павликени, област Велико Търново. Фирмата произвежда и търгува с тухли четворки, единични, фасадни и облицовъчни тухли.

Тухлите се произвеждат по БДС и са със стандартни размари за съответния тип тухла. Фирма Бъдеще Бутово АД произвежда всички видове тухли за: зидария, преградни стени и подове. Фирмата предлага производство на тухли с нестандартни размери по желание на клиента.

Бъдеще Бутово АД предлага на склад всички видове тухли Бутово. От асортимента с тухли единички на Бутово по известни са плътните бутовски тухли единички. Предлаганите тухли се придружават от декларация за съответствие и сертификат за качество.

Продажба на тухли от Бъдеще Бутово АД в Бутово, Павликени
Фирма Бъдеще Бутово АД предлага на своите клиенти продажба на тухли четворки, единични, фасадни и облицовъчни тухли. Фирмата предлага всички размери тухли в съответствие с БДС.

При необходимост търговските консултанти във фирмата ще Ви насочат в избора на подходящи тухли за Вашите нужди. Предлаганите от Бъдеще Бутово АД тухли се съпровождат от необходимите документи в съответствие със закона – декларация за съответствие и сертификат за качество.

Технологичните характеристики на вяка тухла предполагат подходяща употреба за конкретния вид зид – външни или вътрешни носещи стени, преградни стени, земетръсни шайби, огради и други специфични зидове.

Фирма Бъдеще Бутово АД разполага с техника за товарене на евро палети с тухли Бутово и транспорт за доставка до обекта.

ПРОДУКТИ
  • Тухли глинени лицеви – козлодуйки
  • Тухли глинени лицеви – плътни
  • Тухли глинени лицеви – решетъчни
  • Тела керамични кухи за неносещи стенни елементи
  • Тухли глинени за подове за животински сгради
  • Блокове кухи за зид
  • Тухли глинени кухи за преградни стени – 9
  • Блокове керамични
  • Тела Керамични за подови конструкции 2
  • Тела Керамични за подови конструкции
ГАЛЕРИЯ

2-1267698523imagestaifun
КОНТАКТИ

Бъдеще Бутово АД

Адрес: с. Бутово
Тел.: 06137 26 76, 06137 26 87
Моб. тел.: 0878 357 171
E-mail: budeshte.butovo@ abv.bg

За автора