Бутик ”UNIQATO” – Дамска мода

ЗА НАС

ScreenHunter_6939 Aug. 06 21.30Уникална мода за уникални жени !!!

Ние подхождаме с грижа за клиента. За нас продуктите не са просто стока, те са начин да направим клиента уникален и неотразим , да го направим част от семейството на “UNIQATO”. Точно за това имаме индивидуален подход към всеки клиент. Готови сме да направим индивидуална поръчка, ако не можем да задоволим вкуса на даден клиент с наличното в бутика в момента. Готови сме да оценим редовните си клиенти, които вече са част от семейството, като им предложим преференциални цени. Готови сме да уведомим клиентите си всеки път, когато имаме нова колекция, за да бъдат винаги в крак с най-актуалното и ексклузивното, да ги уведомим когато имаме специални намаления и промоции.

Beauty studio UNIQATO отвори врати на 13 юни 2009 г. Уникален стил за уникални жени и мъже. Клиентите ни получават специално внимание и подход в зависимост от интересите и изискванията им. За да окажем необходимото уважение и внимание на клиентите си, им изготвяме индивидуални картони, където на принципа на картотеката, се записват всичките им посещение, и в определено време, клиента ще получи заслужен подарък от нас, който ще се изрази в безплатна процедура или отстъпка от цената.
история НА ”UNIQATO”

,Бутик UNIQATO отвори врати на 28. април. 2008г. Откриването беше съпроводено с частно кетъринг парти, на което присъстваха известни личности и близки на собственичката.

С течение на времето, бутикът придоби своята известност сред дамите с изтънчен вкус. Постоянният поток от нови клиенти, хубави отзиви и одобрението на постоянните ни клиенти, ни стимулира и амбицира още повече да се концентрираме върху бъдещото развитие и популяризиране на бутик UNIQATO, както и да се стремим винаги да сме на върха в модните тенденции.

На 01. Ноември 2009 г. Отвори врати и бутик UNIQATO, в град Бургас. Бургазлии приемат бутика с огромен интерес и положителни отзиви. Още на скромното парти по случай откриването , UNIQATO грабна гостите с неотразимата си колекция и необичаен, същевременно модерен и изискан интериор.

На 13.07.2009г. Beauty studio UNIQATO посрещна първите си клиенти.Целият екип на UNIQATO полагат специални грижи и внимание и със своя висок професионализъм, ще задоволят и най-изтънчените и капризни желания , ще задоволят нуждата ви да се чувствате уникално и да се радвате на уникален стил, индивидуален за Вас.

На 20.03 2011 беше открит бутик UNIQATO в Пикадили Парк във Варна. Уникалният дизайн и добре подбраната лятна колекция беше радост за очите на гостите и приятелите на бутик UNIQATO. За целия ни екип е удоволствие, когато имаме възможност да удовлетворим желанията на всички, които харесват нашата мисия да бъдат уникални.

На 01.06.2012 откри врати единственото по рода си студио за красота и бутик UNIQATO .Изключително приятна атмосфера изпълнена с усмивките и гостоприемството на двата екипа на UNIQATO.Със сигурност нашите гости и приятели ще се чувстват двойно уникални,защото нашата главна цел е да ги изпратим два пъти по- щастливи и удовлетворени.

На 14.11.2013 отвори врати нов бутик UNIQATO на ул.”Братя Миладинови”20. Уютната и уникална атмосфера , беше приета изключително добре от всички присъстващи .Горди сме ,че мисията ни да направим уникални всички ,който ни харесват ….продължава.

През лятото на 2014 година UNIQATO представяно от фирма КС-ЛИДЕР ЕООД взе представителството на известната гръцка марка за женска мода DOCA.

БУТИЦИ

бутици UNIQATO: дизайнерски марки
Axel Accessories

Axel Accessories – една от най – добрите гръцки фирми за чанти и аксесоари. Основана 1999 г. в Солун от Ифигения Кутсувели. Отличното познание в света на модата и идеалното качество на предлаганите стоки ги издига в редиците на отличниците в модата с аксесоари, признати дори и от конкуренцията. Много фантазия, игра с цветовете и отличните дизайнери са в основата на огромния успех на Axel не само в Гърция, но и в целия свят.

DOCA -модния бранд е създаден 1989г. и сега е известен със своя динамичен и творчески подход към съвременните модни тенденции.Днес марката представя две колекции всяка година , който вдъхновяват жените да играят с комбинации и да създадат свой собствен облик.

ГАЛЕРИЯ

5234ScreenHunter_6939 Aug. 06 21.301514131110976
КОНТАКТИ

Бутик ”UNIQATO” – uniqato.net
Адрес: гр.Варна, ул. “Братя Миладинови ” 20
Моб.тел.: 0884 055 507
Е-mail: b.uniqato@ gmail.com

Адрес: гр. Варна, Гранд Мол Варна – ет.1
Моб. тел.: 0886 622 977
Пон- Нед: 10:00 – 22:00

Текст и изображения: uniqato.net

За автора