Призма

PRIMAS Призма - prismapumps.com
Адрес: гр. Пловдив, бул. "Асеновградско шосе № 1 /корпус ЗЗУ/
Тел.: 0700 1 2050 /на цената на един градски разговор/; 032 27 98 88
Факс: 032 634 427
E-mail: sales_at_prismabg.com
Posted On 26 Sep 2013
, By

“Тристан 02” ООД

TRISTAN “Тристан 02” ООД - tristan02.com
Адрес складова база и офис: гр. София, ул. Васил Левски 143 (Мраморско шосе)
Тел.: 02 925 12 22; 0885 532 175
Факс: 02 925 12 32
E-mail: tristan02_at_abv.bg
Posted On 18 Sep 2013
, By

Унисист Инженеринг ООД

unisist-info-register
Унисист Инженеринг ООД - unisyst.bg
Адрес: гр. София, ул. Царичина 1
Тел.: 02 886 05 62
Факс: 02 975 12 36
Е-mail: office_at_unisyst.bg
Posted On 08 Sep 2013
, By

Астел

Astel
Астел - astelbg.com
Адрес: гр. Софоя, ул. Ворино 15
Тел.: 02 958 78 85; -86; -89
Факс: 02 958 78 90
Posted On 08 Sep 2013
, By