Частни квартири “Златка” Созопол

ЗА НАС
logo-zlatka
В Центъра на Новата част на града. Намира се на 120 м от плажа Хармани и на 60 м от Централен плаж. Стаите са просторни и обзаведени с всичко необходимо за приятна почивка. Към всяка стая има голяма тераса. В близост до къщата са автобусната спирка, магазини, закусвални, кафенета, ресторанти, поща.

Студиото и апартамента са оборудвани с кухня, телевизори във всяка стая от апартамента, климатици, ютия и масичка за гладене, интернет. В стаите със самостоятелен санитарен възел има хладилник, ел. кана, климатик, телевизор, ютия и масичка за гладене, интернет и допълнително легло за дете. Единият апартамент е с 2 отделни стаи: едната е спалня и диван, другата с две отделни легла, без кухня, с климатици, телевизори, интернет, ютия и масичка за гладене, ел. кана, хладилник.

НАСТАНЯВАНЕ

Къщата се намира в центъра на Новия град на площад Черно море. От терасите на стаите гледката е към площада.

Плаж Хармани е на 120 м., а до Централния плаж около 60м.

Стаите са просторни, светли, всички мебели са нови и удобни. Обзаведени с всичко необходимо за приятна почивка. Към всяка стая има голяма тераса.

В близост до къщата са автобусната спирка, магазини, закусвални, кафенета, ресторанти, поща.
Къщата е с два входа.

Във вход 1А има следните стаи:

  • Студио 101 е за 3-ма (може и за 2-ма на по-ниска цена) със самостоятелен санитарен възел, спалня с два матрака и допълнително легло с матрак за трети човек, гардероб, телевизор, маса със столове, обособен кухненски кът ( печка, хладилник, мивка, шкафове, всички съдове необходими за готвене и хранене ел. кана), климатик, интернет/ Wifi, масичка за гладене и ютия, голяма тереса с маса и столове, сушилник.
  • Стая 203 със самостоятелен санитарен възел, спалня с цял матрак, допълнително легло с матрак за трети човек, фотьол, диван, гардероб, телевизор, климатик, интернет/Wifi, хладилник, маса със столове, ел. кана, масичка за гладене и ютия, голяма тереса с маса и столове, сушилник.
  • Апартамент с 2 стаи без кухня: в едната стая има спалня с цял матрак, диван (евентуално за допълнително легло), гардероб, телевизор, климатик, интернет, маса със столове, голяма тереса с маса и столове, сушилник; в другата стая има спалня, фотьол, гардероб, телевизор, климатик, интернет/Wifi, малка тереса, сушилник; в коридора има хладилник, ел. кана, масичка за гладене и ютия; баня и тоалетна.

Във вход 1 има апартамент и студио.

  • Студиото е за 3-ма (може и за 2-ма на по-ниска цена) оборудвано с кухня, самостоятелен санитарен възел. Има спалня с два матрака и допълнително легло с матрак за трети човек, гардероб, телевизор, климатик, интернет/Wifi, масичка за гладене и ютия, самостоятелен санитарен възел; в кухненската част има хладилник, мивка, шкафове, всички съдове необходими за готвене и хранене, микровълнова фурна, котлон, маса за хранене с диван и столове, тераса, сушилник.
  • Апартаментът се състои от две отделни стаи, кухня и самостоятелен санитарен възел. Едната стая е хол има диван, фотьол и едно легло с матрак, секция, телевизор, климатик, интернет/Wifi. Другата стая е спалня с цял матрак, гардероб, телевизор, климатик. В коридора има масичка за гладене и ютия, гардероб, огледало. В кухнята има мивка, шкафове, хладилник, печка и всички съдове за готвене и хранене, маса със столове; голяма тереса със маса и столове, като имат гледка към вътрешен двор. В апартамента се влиза през хола и затова е удобен за семейство.
ГАЛЕРИЯ

115141312111098765432
КОНТАКТИ
Частни квартири “Златка” Созопол
Адрес: гр. Созопол, ул. Ропотамо 1 А
Моб. тел.: 0886 030 368, 0885 490 525
E-mail: zlatomor@ abv.bg

За автора