” Чест Експорт ” ЕООД – Производство на растителни мазнини

ЗА НАС

ScreenHunter_6264 Jul. 17 23.02Фирма ” Чест Експорт ” ЕООД започва своята дейност – разфасоване и обогатяване на растителни мазнини, транспортиране и дистрибуция, през 1991 година.
Развиваме се успешно вече 17 години благодарение на инвестициите в обширна производствена база, съвременни технологии, непрекъснат контрол на производствения процес и постоянния стремеж на висококвалифицираните ни специалисти да създават здравословни продукти с високо качество, съотвестващи на изискванията потребителите.
” Чест Експорт ” ЕООД е първата фирма в страната, която предлага на пазара освен универсалното слънчогледово олио и богата гама от висококачествени растителни масла, които са съобразени с основите на здравословното хранене.
Всеки продукт с марка ЧЕСТ е предназначен за конкретна употреба, с оглед на това да се запазят максимално полезните му съставки при консумация. За тази цел създадохме универсален растителен микс, растителен микс за пържене, печене и готвене, специален салатен микс, универсално олио с бета каротен, фритюрни мазнини, салатен зехтин.

ПРОДУКТИ
 • Слънчогледовото масло е най-разпространеното у нас и се употребява за всякакви нужди.То има висока хранителна стойност и добри вкусови качества. В състава му влизат главно ненаситени мастни киселини- линолова и олеинова. Тези киселини не се синтезират в човешкия организъм.Известно е, че консумирането на ненаситени мастни киселини води до формирането на така нар. “добър” холестерин, поради което растителните мазнини са в основата на диетичното хранене.Рафинирано слънчогледово олио ЧЕСТ се предлага в следните разфасовки:  0,5л / 1л / 2л / 3л / 5л / 10л
 • Олио Чест Алфа е растителен микс на палмолеинова основа, специално разработен за печене, пържене и готвене.
  Той е хранителен и здравословен, с отличен вкус и многобройни възможности за приложение.
  Не поема миризми и не прегаря лесно.
  Рафинирано растително олио ЧЕСТ АЛФА се предлага в разфасовки от 1л.
 • БЕТА КАРОТЕН се използва от организма на човека за синтез на витамин А.
  Освен изразен антиоксидантен ефект, витамин А осигурява защита от стрес, здрава кожа, коса, зъби и венци. Намалява холестерола в кръвта и е подходящ за по- възрастни хора, за хора с динамично ежедневие и спортисти.
  Консумирането на бета каротен има благотворно въздействие върху храносмилателната система. Няма възможност от предозиране, тъй като организмът трансформира само необходимата част от витамин А.
  Рафинирано слънчогледово олио ЧЕСТ БЕТА КАРОТЕН е с универсално приложение и се предлага в разфасовки от 1л.
 • Олио Чест Гама е салатен микс от леки растителни масла, подходящи за директна консумация, без топлинна обработка.
  Така се запазват незаменимите омега – киселини, които са така необходими за нашия организъм.
  Рафинирано растително олио ЧЕСТ ГАМА се предлага в разфасовки от 1л.
 • Палмолеинът е най-широко използваната мазнина в света, защото не се появява неприятна миризма при пържене, не дими и не се пени. Той единствен съдържа пълния комплекс Витамин Е, който действа като мощен антиоксидант и източник на енергия за нашето тяло, предпазва кожата от UV лъчите и подобрява имунната система на човека. Палмолеинът намалява риска от сърдечно-съдови заболявания, редуцира нивото на холестерола в кръвта, дори подтиска развитието на ракови клетки. При температура под 15 градуса С палмолеинът се втвърдява, но без да се променят качествата му!
  Фритюрна мазнина ПАЛМОЛЕИН се предлага в следните разфасовки:
  2л / 3л / 5л
 • Салатен зехтин FRESKO се предлага в разфасовки от 0,5л / 1л / 3л.
 • Растителна мазнина подходяща за пържене във фритюрници. Издържа на окисление при 320 градуса и предава на продукта приятен аромат и златист цвят.
  Фритюрно масло FRESKO се предлага в разфасовки от 5л / 10л.
 • Традиционно българско растително масло за ежедневна консумация. Подходящо е както за студена консумация,така и за топлинна обработка.
  Олио Народно веселие се предлага в разфасовки от 0,9л / 1л / 5л / 10л.
ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_6262 Jul. 17 22.51ScreenHunter_6263 Jul. 17 22.51ScreenHunter_6264 Jul. 17 22.51
КОНТАКТИ

” Чест Експорт ” ЕООД – Производство на растителни мазнини – chest2007.com
Адрес: с. Царацово, ул. Хан Аспарух 1
Тел.: 03127 9065; 032 594865; 032 517238
Факс: 03127 9007
Е-mail: chest_plovdiv@ abv.bg

Текст и изображения: chest2007.com

За автора