CINÉ GRAND – глобална филмова компания – София

ЗА НАС

ScreenHunter_14790 Feb. 12 15.12Ако можете да си го представите – можете да го създадете. Ако можете да мечтаете за него – можете да го получите“ – Уилям Артър Уорд
CINÉ GRAND е глобална филмова компания, оснавана през юни, 2010 г. от специалисти в развлекателната индустрия с повече от шест десетилетия опит в изпълнението, разработването и управлението на мултиплекси. CINÉ GRAND се свързва на световно ниво с марките “Cine Grand”, “Grand Cinemas” и “My Cinemas”.
Cine Grand is set to enter the world of movie exhibition and entertainment in a big way and is excited to bring world standard movie viewing experience to audiences worldwide. The Company is working towards establishing its presence in India, Bulgaria, Romania, China, South America and South American markets
МИСИЯ
Човек може да расте само толкова, колкото му позволява хоризонта. – Джон Пауел
Нашата мисия е да станем любимо място на нашите клиенти за гледане на филми и други забавления. Ангажирали сме се да се превърнем в предпочитана и печеливша компания за филмово забавление чрез предлагането на истинска стойност срещу парите на нашите клиенти – с новаторски дизайн, разнообразни продуктови предложения и засилено и последователно предоставяне на услуги по начин, създаващ изключително преживяване на нашите клиенти.

Ръководство:

Амитабх Вардаан

Главен изпълнителен директор, CGPL

Amitabh_Vardhan, Director and CEO, Cine Grand Завършил хотелско управление и MBA. Той е бил главен изпълнителен директор на първокласната индийска кино компания за над 8 години. По време на този мандат компанията се превръща в национална марка и добавя повече от 125 екрана. Той е отговорен за цялостното ниво на рентабилност, стандарти, както и въпроси от оперативен характер.

Прасанна Манжрекар

Главен стратегически директор CGPL

Amitabh_Vardhan, Director and CEO, Cine Grand Завършил е инженеринг и следдипломна степен по управление на строителството. Той има универсален опит в строителните и сглобяемите проекти, вариращи от пет звездни хотели, търговски офис сгради и промишлени обекти. Последната му задача е била FAME, където е отговарял за развитието на бизнеса и изпълнението на над 25 мултиплекса и 100 екрана.

ПРОГРАМА И КИНА
CG CLUB

КАК ДА ЗАПОЧНЕМ

 

Трупане на точки:

Много е лесно: с всяка покупка на билет вCine Grand събирате 5% от сумата и натрупвате Cine Grand лоялни точки. Моля, дайте своята Cine Grand клубна карта на касата преди закупуването на кинобилети, за да се натрупат Вашите лоялни точки.Можете да разменяте натрупаните точки в най – близкия мултиплекс Cine Grand още след първата Ви трансакция.

РАЗМЯНА НА ТОЧКИ

Ние в Cine Grand вярваме, че нашите клиенти трябва да бъдат възнаградени за постоянствотоси към нас. Затова направихме лесна система за купуване с точки.

С Вашата Cine Grand карта за лоялни клиенти Вие можете:

• Да плащате посредством Вашите точки, или дори в комбинация от точки и лева
• Да използвате Вашите точки за разплащане още след първото натрупване.
• Да закупите своите билети или любимите си начос, пуканки, сода и др. от бар-коценсия посредством Вашите Cine Grand точки.

ПОЛЗИ И ПРИВИЛЕГИИ

• Ексклузивни събития
• Различни изненади
• Страхотни промоции
• Пестите докато се забавлявате

Условия:

• Cine Grand си запазва правото да спре картата по всяко време, да прави промени или прекрати програмата за лоялност без предизвестие.
• Картата за лоялни клиенти е без срок за ползване и за всички желаещи да се включат в програмата за лоялност.
• За загубена или повредена карта,Cine Grand не се ангажира с издаването на нова и ще трябва да заплатите 5 лева или 60 точки.
• Наmрупаните точки са валидни 6 месеца от датата на трансакцията.
• Cine Grand си запазва правото да променя оценката на своите точки по всяко време.
• Вашата клубна карта не може да се използва от други лица.
• Клубната Ви карта не може да бъде разменяна за пари.
• Нuе се нуждаем оm Вашите имена, имейл и телефон, за да може да Ви издадем карта CG Club, и за да бъде възможна Вашата идентификация вбъдеще, както и размяната на точки срещу стоки/услуги в Cine Grand.
• Предоставената от Вас информация е напълно защитена и е само за маркетинговите нужди на Cine Grand. Регистрация в „Комисия за защита на личните данни”: № 409247.
• Възможно е да бъде поискан документ за идентификация, когато се разплащате с Вашите лоялни точки.
• Чрез регистриране Вие потвърждавате, че сте съгласни Cine Grand Ви изпраща имейли, бюлетини, информация за събития, премиери и други промоции.
• Тази програма, сроковете и условията по нея, подлежат на промяна без предизвестие.

GRAND ИЗЖИВЯВАНЕ

Опитът е това, което получаваш, докато очакваш нещо друго – Анонимен

Опитваме се да предложим на нашите клиенти не само киносалон, а цялостно ГРАНД ПРЕЖИВЯВАНЕ. Нашата мисия е да създадем най-добрата среда за гледане на филми чрез стилен дизайн, най-съвременните технологии, най-доброто оборудване, широка гама храни и напитки, безупречно обслужване на клиентите, внимание към детайлите.

ТЕМАТИЧЕН ДИЗАЙН

Генезисът на марката Grand Cinemas покълва от Гранд Дизайна на киносалоните. В съответствие с философията на марката всеки Grand Cinema салон е с уникален дизайн, имайки предвид местните демографски особености и нуждите на потребителите. Известни международни и местни архитекти и инженери, взeмайки под внимание изследвания на местния пазар, гарантират “WOW” факторa за всеки от нашите проекти.

ЗВУК И КАРТИНА

В стремежа си за предоставяне на незабравимо преживяване от гледането на филм, ние от Cine Grand използваме най-високи стандарти при представяне на филмите. С най-добрите системи за озвучаване и дигитална прожекция осигуряваме на публиката представянето, предвидено от създателите на филма.

КАФЕ И БАР

Ние от Cine Grand вярваме, че само пуканки не са достатъчни за клиентите. Ние обичаме да ги глезим с богат избор от храни и напитки, за да задоволим всеки вкус. Наше непрекъснато усилие е да предоставим едни от най-добрите храни и напитки, щом става дума за качество и богат избор на храни, напитки и услуги. Вашето Гранд Преживяване няма да е пълно ако не сте опитали хапка от храната или глътка от напитките, предоставяни в нашите кина.

ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ

В основите на нашата марка е философията да поставяме клиента на първо място във всичко, което правим. От дизайна до сигурността, от почисването до храните и напитките, от класациите до поддръжката, изискванията и удобството на клиента винаги е на първо място при вземането на всички решения. Ние дължим успеха си на нашите уважаеми клиенти, като непрекъснато се стремемим да вземем под внимание тяхното мнение и да им предложим възможно най-доброто през минутите, които те ще споделят с нас.

ГРАНД ОБЩНОСТ

Гледането на филми винаги е била семейна или социална дейност и чудесно време за комуникация. Ние разбираме това и по тази причина сме създали една общност от любители на филми, една забавна и грижовна среда, която прави времето, прекарано пред екрана удоволствие, а и след това. Ние вярваме, че споделянето на филмовия момент, мненията и преживяванията спомагат за чувството за принадлежност към тази филмова общност.

GB 24

Ние от Cine Grand сме завладяни от грижата за клиента. Стандартно за нас е да отговаряме до 24 работни часа на всякакви оплаквания или предложения. Oкуражаваме нашите клиенти да споделят опита си от наши продукти или услуги, което ни помага непрекъснато да ги подобряваме.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_14786 Feb. 12 15.11ScreenHunter_14784 Feb. 12 15.11ScreenHunter_14789 Feb. 12 15.11ScreenHunter_14788 Feb. 12 15.11ScreenHunter_14787 Feb. 12 15.11
КОНТАКТИ

CINÉ GRAND – глобална филмова компания – София – cinegrand.bg
Адрес: City Center Sofia, бул. Арсеналски 2, ет. 2
Моб. тел.: 0875 300 982; 0875 300 983; 0875 300 984; 0875 300 985
E-mail: Bg.guestsupport@ cinegrand.com

Адрес: гр. София, 2nd floor 214, Sofia South Ring Road 1756
Тел.: 02 904 80 70
E-mail: am.ssrm@ cinegrand.com

Текст и изображения: cinegrand.bg

За автора