CRYSTAL CLEAN – химическо чистене – София

ЗА НАС

ScreenHunter_15049 Feb. 20 08.33Фирма „Делфин-Прим” ЕООД, се занимава с развитието на услугата – Обществено пране и пране на хотелски и ресторантски инвентар от 1998. Притежаваме модерно перално стопанство в гр. Приморско, което обслужва много хотели и ресторанти в града и околностите.

Постоянния ни стремеж към усъвършенстване и предлагането на най-добри условия за клиентите ни утвърдиха, като най-доброто и най-надеждното перално стопанство в региона.

От 2007 г. Започнахме да предлагаме и услугата – химическо чистене, като отворихме и ателие в гр. София – CRYSTAL CLEAN.

Оборудването е с последната линия професионални италиански машини, като се стремим постоянно да обновяваме машинния ни парк.

Качественото и бързо изпълнение на услугата и доволните клиенти, много, от които са първокласни хотели в София, ни позволиха да се утвърдим, като един от лидерите в този доста конкурентен бранш.

Ще продължаваме да се развиваме и да се стремим да правим клиентите си още по-доволни.

ПОЛЕЗНО
Разрешено химическо чистене Препоръчителногладене Забранено

гладене

Препоръчителна температура

на пране

Само ръчно пране Забранено

химическо чистене

разрешено         забранено          безхлорно

избелване          избелване           избелване

        Разрешено     Забранено

сушене          сушене

Забранено пране

(само химическо)

 

 

ВАЖНО:

Да уведомите приемчика за силно замърсени, износени, протрити или скъсани места от облеклото, които изискват по-специално внимание при обработка.

Ако по Вашите дрехи има петна, особено ако са с неясен произход, не се опитвайте да ги отстраните на ръка. Много от тях при контакт с водата се фиксират и след това може и да не е възможно да бъдат почистени. Затова най-напред трябва да се третират по химически начин.

При необходимост да отстраните копчета, апликации и други аксесоари, които са лепени или са разтворими в перхлоретилен – това ще определи приемчикът в ателието. Ако не бъдат отстранени, фирмата не носи отговорност за качеството на услугата.

Да проверите дали химическо чистене е допустимо за Вашата дреха – това трябва да е обозначено на етиката й. При липса на такъв знак почистването се изпълнява без гаранция, като фирмата не носи отговорност за качеството на услугата.
Не се опитвайте да перете сака, връхни дрехи и др., защото има опасност да се свият или деформират. Изобщо – всичко, което се съмнявате, че може да се повреди с пране (покривки, калъфи, шалтета) – ползвайте химическо чистене.
Почистете зимните дрехи преди да ги приберете за летните месеци. Така по-лесно ще бъдат отстранени замърсяванията по тях, отколкото ако направите това наесен, когато ще ги ползвате отново. Химическата обработка ви гарантира и запазването им от молци.

Ако имате съмнения относно коректността на производителя и верността на обозначенията за пране и почистване на облеклата – в ателието ни за химическо чистене ще Ви посъветват как да се отнасяте с конкретната дреха. На всяка дреха преди да се обработи се правят необходимите тестове на подгъв или резервно парче от същата материя.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_15044 Feb. 20 08.32ScreenHunter_15045 Feb. 20 08.32ScreenHunter_15048 Feb. 20 08.32ScreenHunter_15047 Feb. 20 08.32ScreenHunter_15046 Feb. 20 08.32
КОНТАКТИ

CRYSTAL CLEAN – химическо чистене – София – crystalclean.eu

Тел.: 02 946 40 24
Факс: 02 946 68 28
Моб. тел.: 0878 700 371; 0888 663 054
E-mail: office@ crystalclean.eu

Адрес: гр. София, кв. Левски Г, Ателие срещу вх.А на бл. №6

Адрес: гр. София, кв. Бъкстон, ул.”Стефан Тошев” 92

Адрес: гр. София,  булевард А. С. Пушкин 64, Приемателен пункт (Магазин Фантастико)

Текст и изображения: crystalclean.eu

За автора