“Кристъл Клиър” ООД – инсталации за пречистване на вода и въздух София

ЗА НАС

ScreenHunter_7901 Jan. 08 22.11Фирма “Кристъл Клиър” ООД е създадена през 2008 година и разполага със собствена база за производство на инсталации за пречистване на вода и въздух. Изделията са произведени изцяло на базата на собствени разработки и ноухау. Притежава сертификат за внедрена система за управление на качество по ISO 13485, а продуктите – CE марк.
Инсталациите за пречистване на вода използват високо производителни мембранни технологии и намират приложение за битови, питейни, промишлени и специални нужди, като: центрове за хемодиализа, лаборатории, автоклавни стерилизационни, фармацевтика, хранително вкусова промишленост, микроелектроника, във винарската и пивоварна индустрия, производство на безалкохолни напитки, пречистване (обезсоляване) на морска вода и собствени водоизточници.
В областта на пречистването на въздух основно място заема асептичната климатизация със степен на чистота отговаряща на стандартите ISO 5, 7, 8. Тези изделия намират приложение в медицината, като основно в климатизацията на операционни зали, помещения за провеждане на химиотерапия, реанимационни отделения, зали за лечение на изгаряния, трансплантации и всички други помещения, изискващи стерилна среда. В промишлеността намират приложение при изграждането на чисти помещения със степен на чистота 10000 и 100000.
Мобилните асептизатори, предлагани от нас се използват при обеззаразяване на болнични помещения за ежедневна употреба в неонатологични, хемодиализни, реанимационни, ортопедични, хематологични, гнойно септични, хирургични отделения и при вътрешноболнични инфекции. Асептизаторите извършват обеззаразяване на въздуха в помещенията по предварително зададена програма, като едновременно с това правят дезинфекция на всичките им повърхности в това число и на мебелите и другото оборудване.
За регулярно обеззаразяване на различни работни помещения с голям поток от хора, предлагаме фиксирани асептизатори, като употребата им е възможна и в присъствието на персонал и посетители.
Разполагаме с оборудване за операционни зали, включващо мивки с безконтактно автоматично и подаване на стерилна вода и/или хирургичен сапун, мивки и сапунерки с подаване на вода с лакът или коляно, шкафове за съхранение на до 8 броя ендоскопи, като гаранцията за стерилността до е 72 ч. (например петък, събота и неделя) и отчитане момента на поставянето и валидността на стерилност на всеки ендоскоп, шкафове за почистване, стерилизация и стерилно съхранение на подлоги и уринатори.
Фирмата разполага със склад за всички необходими консумативи и резервни части, както и със сервиз за гаранционно и извънгаранционно обслужване на клиентите.
Повечето изделия са защитени с патент. Производството и продажбата им на територията на Република България са изцяло само в правото на “КРИСТЪЛ КЛИЪР” ООД.

БИТОВИ ПРОДУКТИ

Битови омекотители за вода
Твърдостта на водата зависи от съдържанието калций и магнезий в нея. Колкото повече соли има – толкова водата е по твърда. В различните райони от чешмата тече различно твърда вода. Омекотяването е процес на обработката на вода, който цели да премахне солите, влияещи на твърдостта. За отстраняване на калциевите и магнезиеви соли от водата, може да се инсталира омекотител за вода. Омекотителите, които КРИСТЪЛ КЛИЪР предлага са изключително ефективни и могат да бъдат съобразени с Вашите нужди и предпочитания.
Ето някои от предимствата на омекотената вода:

Защитава от натрупване на котлен камък върху скъпите уреди и инсталации в дома – отоплителни системи, тръби, бойлери, перални, кафе-машини, като така се увеличава техния живот
Намалява разхода за почистващи препарати и подобрява тяхното действие (при миене на чинии и чаши, при пране и дори при къпане)
Увеличава се ефективността при затопляне на водата
Подобрява се водния поток през водопроводните тръби, защото не се натрупва котлен камък и соли.

Воден диспенсър
Той е широко разпространен в цял свят поради своята функционалност и е изключително подходящ за офиси, заведения, зали, работни помещения. Вписва в стила на всеки интериор и осигурява ползването по всяко време на гореща / от +85 до +92°С/ и студена /от +3°С до +10°С/ вода, подходящи за приготвянето на чай, кафе и студени разтворими напитки.
Водните диспенсъри, които Кристъл Клиър ООД предлага работят на принципа на 4-степенната обратна осмоза. Това позволява на диспенсърите да работят освен с минерална вода и да бъдат свързани директно към водопроводната система, за да ползват чешмяна вода. Корпусът на диспенсърите е от неръждаема стомана и разполага с кранчета за топла и за студена вода. Те се предлагат с различен капацитет на обработване на водата.

Кани за пречистване на вода
Филтриращата кана за вода на Кристъл Клиър ООД е предназначена за пречистване на питейна водопроводна вода. Чешмяната вода, смятана за безвредна, може да съдържа вещества, които влияят на вкуса и миризмата й.
С помощта на каната могат ефективно да се пречестват активен хлор, органични и хлорорганични съединения, токсични метали и други вредни вещества. Тя също така отстранява неприятните миризми и вкусове. Пречистената вода от каната може да се използва за приготвяне на храни, чай и кафе, плодови напитки и лед. Каната е в комплект със сменяем филтър с високо качеството, който гарантира ефективността на пречистването на водата. Каната разполага с вграден индикатор за смяна на филтъра. Стандартният размер позволява тя да се побира на хладилната врата, а удобната дръжка и здравата основа я правят лесна и безопасна за употреба.
Каната е подходяща и за измиване в съдомиялна машина.

Система за обратна осмоза
Обратната озмоза се считана за най-ефективния метод за получаване на чиста вода за пиене. Този метод е основан на преминаването на водните частици през полупропусклива мембрана от разтвор с голяма концентрация (замърсена вода) в разтвор с по-ниска концентрация (чиста вода).
Системата подобрява вкусовите качества на водата, отстранява хлор и други органични съединения. Тя премахва органични замърсители, детергенти и пестициди с размери 0.0001-0.001µm и разтворени във водата алуминий арсен, мед, бактерии, живак, цинк, бикарбонат, бром, желязо, флуорид, калций, хлор, хром, олово, магнезий, манган, трисулфат, никел, селен, нитрат, фосфат, сребро, натрий, вируси от 96-99%. Капацитетът на системата е: 50-70 л./ч
Стойността на пречистената вода е няколко пъти по-ниска, отколкото цената на минералната вода в бутилки, а качеството и е гарантирано.

ПАРТНЬОРИ

Hysis-Medical

http://www.hysis-medical.com

HYSIS Medical SA Френска компания, специализирана в болница санитарни мебели предлагат пълна гама от съоръжения, за да се бори срещу бактерициден и вирусоцидно болничните инфекции.
Mone Medical

http://monemedical.com

MONE MEDICAL Incorporated Компанията е основана през 2003 г., в Чорум, за да служи на националните и международните пазари в рамките на медицинския сектор. С високо качество и на много години производствен опит, технически персонал и модерна производствена база състоянието на най-арт, MONE MEDICAL е свързана с марката PYRAWORK MEDICAL системата.
Тя се е увеличил разнообразие на продуктите в съответствие с изискванията на клиентите. На дневна база, продуктова гама е подобрена и обновена постоянно подобряване на удовлетвореността на клиентите.
MONE MEDICAL се стреми да бъде предпочитана марка в сектора на PYRAWORK, който следи отблизо промени и подобрения. Нашата цел е да служи PYRAWORK продукти по международните норми за медицинския сектор.
По-голямата част от форми, използвани в производството са готови в собствената ни мухъл и модел фабрика в нашия отдел изследвания и развитие. С нашите обширни съоръжения, ние сме в състояние да предостави алтернативни решения, за да отговарят на нуждите на клиентите.
MONE MEDICAL има за цел да осигури “удовлетвореност на клиента” и да бъде в състояние да се конкурират в националния и международния пазар като незаменим продукт, с всички служители, фокусирана върху високо качество на продукцията, като се стреми към постоянно подобряване.
С много благодарност и признателност, ние бихме искали да благодарим на нашите клиенти, нашите служители, лекари и всички наши приятели, които желаят това дружество да станат успешни в живота и технология околната среда.

КЛИЕНТИ
  • I – ва САГБАЛ “Св. София” ЕООД
  • МБАЛ “Св. Пантелеймон” АД – гр. Ямбол
  • Диализа Етропал Бета – гр. Несебър
  • Лаборатория Кандиларов
  • УМБАЛ „Свети Георги” ЕАД – гр. Пловдив
  • МБАЛ “Хаджи Димитър”-болница на европейско ниво
ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_7891 Jan. 08 22.06ScreenHunter_7899 Jan. 08 22.07ScreenHunter_7898 Jan. 08 22.07ScreenHunter_7897 Jan. 08 22.07ScreenHunter_7896 Jan. 08 22.07ScreenHunter_7895 Jan. 08 22.07ScreenHunter_7894 Jan. 08 22.06ScreenHunter_7893 Jan. 08 22.06ScreenHunter_7892 Jan. 08 22.06
КОНТАКТИ

“Кристъл Клиър” ООД – инсталации за пречистване на вода и въздух София – crystalclear.bg
Адрес: гр. София, ул. “Родосто” №7, ет.2, ап.2
Тел.: 02 483 08 64
Факс: 02 851 02 35
Моб.тел.: 0888 738 871
E-mail: sales@ crystalclear.bg

Текст и изображения: crystalclear.bg

За автора