Desito.eu – спално бельо

ЗА НАС
logo-desitoС години потребителите от цяла България и Европа се доверяват на продуктите предлагани в онлайн бутикът ни Desito.eu . Ние сме изградили това доверие въз основа на професионализма вложен, както в обслужването на клиентите ни, така и в специализираната селекция от висококачествени текстилни изделия, подбрани от най-добрите производители на Балканския полуостров.
Онлайн бутикът Desito.eu предлага на своите потребители богат асортимент от : спални комплекти (3D лукс, памучен сатен, ранфорс 100% памук, поли котън), одеала, завивки и възглавници. Всички те са висококачествени с изключителна мекота и функционалност.
С внимателно подбраните висококачествени и луксозни спални комплекти бихме искали да допринесем за красотата и уютния вид на домовете на нашите клиенти.
За нас е важно дизаина на богатата палитра от продукти, винаги да е съобразен с последните модни тенденции. Ето защо, за да са актуални артикулите в нашия спален бутик, се грижи екип от млади и амбициозни специалисти с усет към иновациите в сферата на спалното бельо и домашния текстил.
Благодарение на ефективността на работата, адекватната гъвкавост на пазара и високото ни качество на конкурентни цени, ние вече сме един от лидерите в търговията с висококачетсвено спално бельо на българския пазар.
Разширявайки дейността си искаме да педложим от нашите специално подбрани продукти и на европейския пазар, като акцентираме върху новата ни висококачествена колекция.
Ако се интересувате от сътрудничество като това ние сме в състояние да изготвям индивидуална оферта за Вас и ще получите отстъпка от цената, която виждате в нашия сайт.Ако направите поръчка крайният срок за получаване на пратката е 7 дни.
Можете да обмислите предложение да продавате нашите артикулите във вашия сайт
С много прецизност и внимание екипът ни ще бъде до Вас в изборът Ви!

ГАЛЕРИЯ

logo-desitos.vip - 16 OLINDA MORs.vip - 12 KARLISs.vip - 08 ROSELINDAR49-STARR20-BOZCA KIRMIZIR04-SERENAY46-SHOW16-FLORESSA06-FRESH05-SWANs.vip - 32 EROS
КОНТАКТИ
Десито – Онлайн магазин за спално бельо от памучен сатен или ранфорс – www.Desito.eu
Адрес: гр. Велико Търново, ул Поп Харитон 2
Моб. тел.: 0877 362 410

За автора