“Дестан” ЕООД

ЗА НАС

logo-destanФирма “Дестан” ЕООД – Тук ще научите всичко за произвежданите от нас продукти от сърцето на Златна Добруджа, невероятно вкусни и пълни с енергия от природата, това, без което не можем! Задоволете интереса си като научите всичко важно за нас и нашата дейност. Ще се радваме да бъдем Ваши бизнес партньори на българския и европейския пазар.

Млекопреработвателното предприятие „Дестан” е създадено през 1994г. за производство на краве сирене. Поетапно през 2002г. и 2008г. предприятието се разшири с нови цехове за производство на сирене, кашкавал и извара с модерно технологично оборудване и съвременни хладилни инсталации. Вследствие на това „Дестан” ЕООД бе одобрено за експортна дейност в страните членки на Европейския съюз под № BG1912016.

Внедрени са и се прилагат Системи за управление и гарантиране на качeството в хранително вкусовата промишленост: HACCP и ISO 22000:2005 за следните дейности:

Изкупуване и преработка на сурово мляко, производство и дистрибуция на млечни продукти: сирена, кашкавали и деликатеси.

Фирмата е собственик и на производствено търговски комплекс „Дестан”, състоящ се от модерна фурна за производство на хляб и хлебни изделия, магазин за хранителни стоки и ресторант.

„Дестан” ЕООД е ориентирана и към дейности, свързани с арендуване и обработка на земеделски земи за производство на зърнени култури. В продължение на няколко години фирмата стопанисва съвременен машинен парк и инвентар, свързан с дейността ù като селскостопански производител.

Подходът ни е да печелим клиенти с производство на традиционните български млечни продукти и хлебни изделия с високо качество.

ПРОДУКТИ

Сирене
Сиренето е най-традиционният продукт в нашето меню. Високото съдържание на калций, фосфор и други ценни вещества в този тип сирене, го определят като здравословна храна за хора от всички възрасти.

По време на зреене на сиренето, млечният белтък се разгражда до лесно усвоима от организма аминокиселини необходими за развитието на подрастващите и укрепване на възрастните.

Заради специфичния си вкус бялото саламурено сирене е най-консумираният и предпочитан продукт,който обичайно се сервира на българската трапеза.Подлежи и на кулинарна обработка.

  • Краве сирене ДЕНИС МИЛК
  • Краве сирене ДЕСТАН
  • Сирене СМЕС
  • Овче сирене ДЕСТАН

Кашкавал
Кашкавал “Денис милк” се произвежда от високо качествено мляко добито във ферми от Добруджанския край и Лудогорието. Неговата голяма трайност,високи хранителни и органолептични качества, го определят като предпочитан продукт за всяка трапеза.

Кашкавалът е един от най-богатите ни ценни хранителни вещества продукт: биологически пълноценен белтък, млечна мазнина и минерални соли. Подходящ е както за директна консумация, така и за кулинарна обработка.

  • Краве кашкавал ДЕНИС МИЛК
  • Овче кашкавал ДЕНИС МИЛК
  • Кашкавалено месно роле
  • Извара

Хлебни изделия
Хлябът и хлебните изделия са основните храни, които задоволяват потребностите на човешкия организъм с въглехидрати, белтъчини и други ценни вещества.

Многообразието на асортиментите осигурява възможността и най-претенциозният потребител да намери своя продукт. Добруджа е житницата на България и това позволява влагането на най-доброкачествена суровина в производството на хляб и хлебни изделия.

ЗЕМЕДЕЛИЕ

“Дестан” ЕООД купува, арендува или наема земеделска земя в общ. Главиница, общ. Ситово и общ. Тутракан, обл. Силистра. Плащане веднага!

Земеделието е основният поминък на населението от Добруджанския край. Фирмата разполага с модерна техника за технологичните обработки и прибиране на реколтата. Опазване на екологията е основна наша грижа. Обработва се както собствена земя, така и под аренда и наем. Стремежът е към разширяване на дейността, подобряване на производителността и икономическият ефект от селскостопанските мероприятията.

ГАЛЕРИЯ

destan_baza_1kashkavalhliabzemedelieslider_03slider_02slidersirenemandra_3mandra_1mandra_1 (1)hliab_03hliab_02hliab_01destan_baza_3destan_baza_2logo-destan
КОНТАКТИ
Дестан ЕООД – destan-bg.com
Адрес: с. Искра
Тел.: 08665 24 76
Моб. тел.: 0888 323 001
Факс: 08665 24 74
Е-mail: destan@ abv.bg

Текст и изображения: destan-bg.com

За автора