Детска градина “Ежко-Бежко”

ЗА НАС

ScreenHunter_46323 Jan. 12 23.25В детска градина “Ежко-Бежко” се стремим да задоволим нарастващите потребности от качествено образование и възпитание на децата. Основно средство за това е осигуряването на подходящи условия за нормалното им физическо и психическо развитие.
Ние предлагаме целодневна организация на обучение и възпитание, активно комбинирана със спорт и отдих, игри и развлечения. Нежност, топлина и грижа от опитни педагози, логопед и детски психолог, специалисти в областта на музиката и танца, изобразителното и приложното изкуство, спорта и туризма допълват ежедневието на Вашите деца.

УСЛУГИ

Целогодишна заетост
Отделни стаи за всяка група
Обучение по английски
Психолог
Педагогически съветник
Медицинска сестра
Ежегодни профилактични прегледи по желание на родителите
Разнообразие от спортно-развлекателни дейности
Здравословна храна
Голям двор за игра
Почасово гледане на деца
Транспорт

БАЗА

Детска градина “Ежко-Бежко” разполага с модерна и подходяща за възрастта на децата материална база. Създадена с много любов през есента на 1999 година, Частна детска градина “Ежко Бежко” е една от първите частни градини в България. Вече 16 години радваме децата с много знания, забавления и обич. Тук екип от педагози и специалисти ще творят с Вашите деца сред неповторима атмосфера и приказна природа.

ЧДГ ”Ежко Бежко” се намира в полите на Витоша, има голям двор за удобство и комфорт на децата. При нас те растат и се развиват в екологична обстановка, сред чист въздух, непосредствена близост с природата, необезпокоявани от градския шум. Сградата е съобразена с нормативните изисквания за организиране и провеждане на възпитателно образователен процес. Функционални занимални, спални, сервизни помещения, локално парно.

Детската градина разполага с богата материално-техническа база и учебни пособия , осигуряващи висока степен на индивидуализация на възпитателно образователният процес и цялостно изграждане на детската личност.
В сградата е изградено изцяло ново кухненско помещение за нуждите на детската градина,което от 16 години работи за пълноценното и разнообразно хранене на нашите възпитаници. Детската ни кухня функционира с всички необходими разрешителни за целта и под непрекъснатия контрол на СРИОКОЗ- гр.София, а от тази година и Агенция по храните. Разполагаме също така и със собствено перално помещение.Вътрешните помещения са постоянно ремонтирани и премебелирани. Разполагаме със салон за спортните дейности на децата и медицински кабинет. Медицинският кабинет на детската градина също работи с всички необходими разрешителни за своята дейност.

- просторни и уютни помещения – отделни стаи за всяка група в любими детски цветове;
– оформени са кътове за игри, за учене, за развлечения, за изобразителни и приложно -творчески дейности;
– стая за хранене – трапезария;
– oтделни спални помещения – с уреди, пречистващи въздуха от бактерии и микроби. Всяко дете разполага с индивидуално креватче за следобедна почивка;
– oсигурени условия за зимен и летен отдих на открито дори при лоши атмосферни влияния;
– широк и слънчев двор с много зеленина, детски и спортни площадки с обезопасена настилка и детски съоръжения;
– денонощна охрана – ограничен достъп на външни лица;
– кабинет по психомоторика и логопедични занимания;
– медицинско обслужване
– собствена кухня, с възможност за препоръки или промяна на менюто;

В ЧАСТНА ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА “Ежко Бежко”са създадени всички условия за изпълнение на основната социална функция на детското заведение, именно: отглеждане, възпитание и обучение на децата.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_46313 Jan. 12 23.21ScreenHunter_46314 Jan. 12 23.21ScreenHunter_46315 Jan. 12 23.21ScreenHunter_46316 Jan. 12 23.21ScreenHunter_46317 Jan. 12 23.22ScreenHunter_46318 Jan. 12 23.22
КОНТАКТИ

Детска градина “Ежко-Бежко” – ezhko-bezhko.net
Адрес: гр. София, кв. Драгалевци, ул. I-ва №8
Моб.тел.: 0889 430 857; 0889 639 347; 0887 464 294
E-mail: ezhko_bezhko88@ abv.bg

Текст и изображения: ezhko-bezhko.net

За автора