Детски клуб “Приятели” – Варна

ЗА НАС

ScreenHunter_24373 Jul. 10 08.10На училище, след това домашни, компютри и интернет, може би малко телевизия… и отново на училище…?
Това е ежедневието на Вашето дете? Не знаете как да разпалите повече интереси в него?

Вината не е във Вас, не е и в децата ни. Те искат да научават повече, но няма къде. Имат нужда да развиват талантите си, но не знаят как. Можем да събудим цветни и различни интереси в тях. Нужно е само да им дадем възможност за изява и алтернативи, между които да избират.

Ние от Детски клуб “Приятели” в продължение на вече три години ежедневно събуждаме интересите в нашите деца, помагаме им да разгърнат потенциала си и да го развиват. Това е и основната идея, заложена в нашето училище Friends School. Целта ни е да предложим на нашите деца пъстра и разнообразна палитра от учебни модули и уникални клубове по интереси, както и възможности за развитие на детските таланти в нашето ателие Art place. И всичко това на едно място – САМО в нашата класна стая!

Смело можем да твърдим, че познаваме децата, такива, каквито са днес. И точно затова във Friends School бягаме от рутината, подхождайки модерно и новаторски. За да отговорим на нуждите на нашите деца, за да се променяме заедно с тях и да им предложим по близък и интересен начин много цветни възможности, ние разчупваме познатите стериотипи.

При нас ще намерите най-разнообразните и богати възможности за деца от 3 до 18 г.:

В помощ на уроците в училище
Подготовка на бъдещите първокласници
Учебни модули, които въвличат децата и им помагат да научават повече по един увлекателен и новаторски метод
Аrt place, за да развиват децата своите таланти и въображение
Еко походи и екскурзии сред природата
Уникални клубове по интереси само в нашата класна стая
Алтернативна детска градина за най-малките.

И всичко това заедно с нашите опитни професионалисти с доказан новаторски подход в своята практика. Това са хора с известни в обществото имена, с които ще разкрием пред Вас и Вашето дете един напълно нов и различен свят! Светът на ПРИЯТЕЛИ!

ШКОЛИ

* Приложни изкуства
Вашето дете има нужда да изразява и развива талантите и въображението си?
Търсите начин да дадете поле за изява на заложбите му?
Тогава да запретнем ръкавчета, да се нацапаме с боички и да се пренесем заедно в нашия АРТ свят!
В Art Place ще предложим на Вашите деца много и различни цветни възможности да творят, да развихрят въображението си и да се потопят в една изключително артистична и творческа атмосфера. Рисуване, живопис и много приложни занимания – това е малкото пъстро кътче на Приятели!
В нашето ателие разкриваме един цял свят от различни и увличащи приложни изкуства като:
– скулптура
– колаж
– стъклопис
– моделиране
– изработка на еко бижута
– грънчарство.
Ще творим заедно, а децата ще развиват своето въображение, фантазията си и творческия начин, по който интерпретират света около себе си. Повечето от приложните изкуства ще дадат на нашите малки творци съмсем нова и различна алтернатива да прекарват свободното си време и в същото време да се докоснат до много непознати за тях и интересни изкуства. Ще обърнем индивидуално внимание на всяко дете и ще му помогнем да развие своите най-силни заложби.
Art place ви очаква всеки ден от 9:00 до 20:00ч.
Продължителност на едно посещение – 1 или 2 астрономически часа в зависимост от възрастовата група.

* Изобразителни изкуства
Вашето дете има нужда да изразява и развива талантите и въображението си?
Търсите начин да дадете поле за изява на заложбите му?
В Art Place ще предложим на Вашите деца много и различни цветни възможности да творят, да развихрят въображението си и да се потопят в една изключително артистична и творческа атмосфера. В нашето пъстро ателие ви очаква палитра от изключително разнообразни и интересни изкуства като:
– рисуване и апликация
– графика
– живопис
– туш и перо
– калиграфия
– илюстрация.
В цветно или в черно бяло, с четка или графит, условието е само едно – да се развихрим творчески и то само сред ПРИЯТЕЛИ!
Всички изобразителни изкуства в Art Place са подходящи, както за деца от 6 до 12 г., така и за по-порасналите – от 13 до 18 год. Ще обърнем индивидуално внимание на всяко дете и ще му помогнем да развие своите най-силни заложби.
Art place ви очаква всеки ден от 9:00 до 20:00ч.
Продължителност на едно посещение – 2 астрономически часа.

УЧЕБНИ МОДУЛИ
 • Занималня за ученици/ Лятно училище
 • Йога за деца
 • Астрономия
 • Летен клуб – Приятелско училище
 • Авиомоделизъм
 • Реторика
 • Английски език World Playground
 • Ветроходство
 • Логопед
 • Пътешествия и история
 • Частни уроци по БЕЛ, Математика, Изобразително изкуство 1-5 клас
ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА
ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА

за деца от 3 до 7 год

РАЗРЕШЕНИЕ ОТ МОН

№ РД 14-90 / 2014

1. Възпитанието и обучението в детската градина се организират и провеждат по утвърдена програма в съответствие с ДОИ (държавните образователни изисквания) за предучилищно възпитание и подготовка (от 3 до 7годишна възраст)

2. Детската градина издава удостоверения за завършена подготвителна група (5-7г), след преминалия етап на обучение.

Дори само за малко време вашите деца могат да общуват по един интересен, полезен и пълноценен за тях начин. Забавляват се в игри и увлекателни занимания и в същото време научават повече и откриват света около себе с помощта на нашите професионалисти.

Ние от Детски клуб „Приятели” оправдаваме вече 6 години доверието на родителите и децата, с които работим. За нас най-важното нещо е грижата към децата и тяхното хармонично развитие в перспектива – години напред.

Защо го правим ли?

за да усвоят умението да преценяват кое е полезно и кое не чак дотам за тях;
за да се чувстват уверени в себе си утре, когато отидат на училище, в университета, на работа…. в общуването си с колегите, а дори и в съвсем непринуден разговор с приятели, които сами са избрали;
за да могат да откриват истински приятели, такива които не са забравили да бъдат хора!

За нас всяко дете е един уникален и особено интересен свят. Нашата цел е то да получи необходимите условия за развиването на потенциала му, така че у него да се формира знаеща и можеща творческа личност.

Заповядайте всеки ден от понеделник до петък

Целодневна детска градина:
от 8.00 до 18.00 ч.

Полудневна детска градина:
от 8.00 до 13.00 ч.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_24363 Jul. 10 08.05ScreenHunter_24372 Jul. 10 08.06ScreenHunter_24371 Jul. 10 08.06ScreenHunter_24370 Jul. 10 08.06ScreenHunter_24369 Jul. 10 08.06ScreenHunter_24368 Jul. 10 08.06ScreenHunter_24367 Jul. 10 08.05ScreenHunter_24366 Jul. 10 08.05ScreenHunter_24365 Jul. 10 08.05ScreenHunter_24364 Jul. 10 08.05
КОНТАКТИ

Детски клуб “Приятели” – Варна – friends-school.net
Адрес: гр. Варна, ул. Александър Малинов 14
Моб.тел.: 0886 546 086; 0895 645 844
Е-mail: info@ friends-school.net

Текст и изображения: friends-school.net

За автора