Диаком 7 ЕООД

ЗА НАС

diakomФирма Диаком 7 ЕООД гр. Варна, извършва качествени услуги и в срок, за територията на цялата страна, като: проектиране, изграждане и монтаж на метални конструкции, покривни метални конструкции, метални ограждения, метални резервоари, изграждане на халета от полиуретанови метал сандвичи.

Амбициите на компанията са да задоволи непрекъснато нарастващите изисквания на клиентите за професионализъм и перфектно представяне.

imagesНашите специалисти са доказали качествата си на практика, както в страната така и извън пределите на България. Това са интелигентни, енергични хора, които не се страхуват от промени. Екипът ни е подготвен да поема отговорност, с цел постигане на най – добрите резултати във всяка сфера. Специализирани знания, ангажираност и познаване на пазара са основните предпоставки за нашия успех.

Разполагаме със специалисти доказали качествата си на практика, както в страната така и извън пределите на България. Това са интелигентни, енергични хора, които не се страхуват от промени. Екипът ни е подготвен да поема отговорност, с цел постигане на най – добрите резултати във всяка сфера. Специализирани знания, ангажираност и познаване на пазара са основните предпоставки за нашия успех.

 

ПРОДУКТИ
  • проектиране, изграждане и монтаж на метални конструкции
  • покривни метални конструкции
  • метални ограждения, метални резервоари
  • изграждане на халета от полиуретанови метал сандвичи.
  • кораборемонт, проектиране и изграждане на метални плавателни съдове до 20 хил. т. бруто, регистър.
КОНТАКТИ

Диаком 7 ЕООД

Адрес: гр. Варна, ул. Цариброд 48, ет.2
Тел.: 052 98 84 87;
Факс: 052 60 41 50;
Моб. тел.: 0887 435 276; 0889 815 953;
E-mail: diakom7@ abv.bg


Вижте по-голяма карта

За автора