ДИАНА ТРЕЙД ООД – Транспорт и логистика Пловдив

ЗА НАС

ScreenHunter_6017 Oct. 26 22.20Транспортът е задължителен елемент на всеки възпроизводствен процес. Той е един от основните отрасли на икономиката и за функционирането му са необходими специализирана транспортна инфраструктура, превозни средства и организация на цялостната дейност.

Нагърбила се с нелеката задача на международен транспортьор, ДИАНА ТРЕЙД ООД е създадена с цел да улесни клиентите си в намирането на качествен превоз за техните стоки.

Компанията е бързоразвиваща се, предлагаща международен транспорт и спедиция, професионализъм, коректност и висококачествено обслужване, както в рамките на Европа, така и Азия, като основните релации са за превоз на товари от Европа към Грузия, Армения и Азърбайджан и обратно.

Стремежът на компанията е да Ви осигурим:
– Сигурност;
– Стабилност;
– Надеждност;
– Лоялност;
– Лична ангажираност;
– Информираност;
– Ориентираност към решения, консултации;
– Компетентност;
– Контрол и коректна документация;

Ние ще работим за Вашия бизнес!

Благодарим за оказаното доверие!

СУХОПЪТЕН ТРАНСПОРТ
ДИАНА ТРЕЙД ООД, предоставя на Ваше разположение съвременен автопарк от бордови камиони (прицепи). Автомобилите ни отговарят на всички международни изисквания. Те подлежат на редовни технически прегледи, което гарантира успешният транспорт на Вашите пратки.

Автопарка ни е съобразен с последните европейски изисквания за екологичност, шум и вредни емисии
Всички автомобили са лицензирани и снабдени с необходимите сертификати, даващи право на нашата транспортна фирма да извършва международни товарни превози.
Всички наши превози и товари са застраховани по конвенция CMR.
Транспортните средства са оборудвани с всички необходими съвременни средства за комуникация (GPS) с цел осигуряване на навременно известие на клиентите за движението на техните пратки.
Фирмата разполага с разрешителни за международен превоз на стоки СЕМТ (за повече информация http://de.wikipedia.org/wiki/CEMT)
Ние предлагаме качество и кратки срокове на доставка. В

СПЕДИЦИЯ И ЛОГИСТИКА

Логистиката е свързана с доставката на необходимите стоки или материали на точното място и време при зададени количество и качество с минимални усилия и разходи.
“Логистика, накратко …. осигуряване на правилното нещо, на точното място, в точното време.”

Осъществяваме както всички мероприятия, свързани с организацията на превоза, така и поддръжка на всички етапи на транспортиране на Вашите стоки до достигане на крайната дестинация.

Организирания от нас транспорт е бърз и надежден. Логистичната схема, която ще Ви предложим, е изцяло съобразена с изискванията на нашите клиенти и е насочена към минимизиране на транспортните разходи.

В зависимост от изискванията на клиентите ни, освен с наличният автопарк на фирмата ни, при необходимост могат да бъдат предоставени и други типове автомобили (джъмбо, хенгери, малки камиони, и т.н.).

Благодарение на дългогодишният ни опит на транспортният пазар и доказаното ни име на надежден партньор, ДИАНА ТРЕЙД ООД контактува директно с превозвачи и спедитори както в България, във всички европейски държави, така и в Грузия, Армения и Азербайджан.

В лицето на Диана Трейд ООД имате надежден логистичен партньор, който подпомага Вашия бизнес.

Надяваме се, че поставяме началото на успешно и дълготрайно сътрудничество!

СКЛАДИРАНЕ
Складиране и съхранение са неделима част от успешната спедиторска и логистична дейност.

С нашия опит и знания в областта на логистиката можем да Ви спестим време и пари, като по този начин Ви дадем възможност да се концентрирате изцяло върху същността на Вашия бизнес. Ние не само складираме, товарим и транспортираме Вашите стоки, но и пазим, съхраняваме и управляваме Вашата информация.

ДИАНА ТРЕЙД ООД разполага със склад на изключително комуникативно място в град Пловдив, близо до важни пътни и железопътни артерии и до летище Пловдив.

Складът ни е просторен и добре защитен срещу природни фактори и човешки посегателства, което гарантира Вашето спокойствие.

За удобство на клиентите си, ДИАНА ТРЕЙД ООД има достъп до складови бази в БЪЛГАРИЯ, ИТАЛИЯ, ГЕРМАНИЯ, ГРУЗИЯ и АРМЕНИЯ.

МИТНИЧЕСКО АГЕНТИРАНЕ

Виновникът за създаването на транспортната ни фирма е митническа агенция ЗВЕЗДА.

С 20 годишният си опит в подготовката на митнически документи и митническото представителство, агенция ЗВЕЗДА има множество контакти с директни вносители и износители. Още в първите години на създаването си, тя осъществяваше спедиторски услуги в помощ на бизнеса. От тук изникна идеята за създаване на отделна транспортна фирма ДИАНА ТРЕЙД ООД с личен автопарк, с цел цялостно комплексно обслужване на клиентите.

И до днес двете фирми работят заедно и взаимно се допълват!

Можете да разчитате на компетентни становища по митнически казуси както от агенция ЗВЕЗДА,, така и от служителите на ДИАНА ТРЕЙД ООД.

КОНТАКТИ

ДИАНА ТРЕЙД ООД – Транспорт и логистика Пловдив – dianatradeltd.com
Адрес: гр. Пловдив, Ул. Кукленско шосе 32 А
Тел.: 032 674 745; 032 674 275
Факс: 032 512 885

Текст и изображения: dianatradeltd.com

За автора