„Дикси – ДР” ООД

ЗА НАС

dixxi„Дикси – ДР” ООД бележи началото си през 1995г., тогава все още е позната като ЕТ „Дикс – Г. Господинов” , започнала развитието си с изцяло семеен капитал и скромният асортимент от няколко вида торти и един вид дребни сладки в гр. Стара Загора. 3 години след това фирмата наема ново, по-голямо производствено помещение, за да посрещне нарасналия обем работа, включващ обогатената гама от захарни изделия. През 2003г. фирмата закупува собствено производствено помещение и ново оборудване, позволяващо модернизиране и оптимизиране на технологичния процес, разчупва се също досега познатият асортимент – стереотипната тарелка се заменя с дизайнерски кутии, които се възприемат неимоверно добре както от търговци, така и от крайните потребители.

Философията на екипа на фирмата се базира на следните основни принципи:

- Качество, което личи във всяка съставка на продуктите
– Новаторство и инициативност в продукцията
– Достъпност на цената
– Високи цели
– Мотивация, която расте с доволните ни клиенти
– И не на последно място – смятаме нашите клиенти за наши приятели – само те ни показват верният път към сладкия успех

Към настоящия момент фирмата произвежда над 30 вида торти, 15 вида пасти и 35 вида дребни сладки – всички по собствени рецепти. Персоналът на фирмата се състои от 30 квалифицирани работника с нужната специализация и от инженер технолог, който отговаря за всички видове рецепти във фирмата. През последните няколко месеца мениджърския екип на фирмата усилено работеше върху няколко нови продукта и дизайна, които ще намерят място в големи търговски вериги – един от тези продукти ще бъде познат под търговската марка „Кристи”.

Фирмата разполага с дистрибуторска мрежа в цялата страна като основно продукцията се разпространява в складови бази, сладкарници и в по-малки търговски вериги. Специализираният транспорт подпомага точното и лоялното доставяне на желаната продукция, което е още едно доказателство, че сме коректен бизнес партньор.

В политиката на нашата фирма най-почетно място заема стремежът към постигането на все по-високи цели, което от своя страна води до разширяването на пазарните сегменти и популяризирането на продуктите ни на европейско ниво.

Като съвременна и новаторска компания екипът на „Дикси – ДР” ООД разработва и предлага на клиентите си продукти с превъзходен вкус и високо качество, произведени с отговорност и грижа за всеки потребител.

В дейността си фирмата е изпълнила и приложила Добрите производствени практики, въведена е Системата за анализ на критичните точки и безопасност на храните НАССР.

КОНТАКТИ

„Дикси – ДР” ООД – diksi.bg

Адрес: гр. Стара Загора, ул. Братя Жекови №26
Тел.: 042 631 084
E-mail: office@ diksi.bg

Текст и изображения: diksi.bg

За автора