Димитров Проект ООД – Строително-монтажни работи

ЗА НАС

DIM“Димитров Проект ООД” е основана през 2005г. с цел извършване на различни строително-монтажни работи. Основния фокус на фирмата са покривните хидроизолационни системи, както и светлинни и димоотводни люкове.
От началото на 2011г. фирмата е и оторизиран контрактор, на една от водещите световни фирми за хидроизолаци, Файърстоун Строителни Продукти.

Основният продукт на Файърстоун е RubberGard® ЕПДМ, еднопластова синтетична каучукова мембрана.
Файърстоун е RubberGard® ЕПДМ предлага уникална комбинация от характеристики и предимства, демонстрирани на покриви по целия свят.

  • Бърза и лесна инсталация
  • Изключителна устойчивост
  • Голяма гъвкавост и удължение
  • Ниски експлоатационни разходи
  • Екологична безопасност

Файърстоун UltraPly™ ТПО е разумният избор за тези, които търсят оцветена в светли тонове, дружелюбна към околната среда покривна система, комбинираща естетика с висока устойчивост към ултравиолетовите лъчи, неблагоприятните климатични влияния и изключителна здравина на снадките.

  • Лесна инсталация
  • Заваряеми с горещ въздух снадки
  • Изключителна отражателна способност

Hexadome е Френска компания производител на светлинни и димоотводни покривни люкове. Фирмата се превръща в един от водещите производители на естествени димоотводни системи, произвеждайки над 60 000 апарата годишно.

ЕПДМ ХИДРОИЗОЛАЦИОННИ СИСТЕМИ

Превъзходни покривни решения

Наследството на Файърстоун в успеха и качеството намира своето продължение в строителната промишленост чрез поделението Файърстоун Строителни Продукти, което произвежда висококачествена ЕПДМ каучукова мембрана за плоски покривни конструкции. Файърстоун Строителни Продукти навлиза в покривната промишленост през 1980 г., откривайки завод за производство на ЕПДМ в Прескът, САЩ.

Днес компанията има произведени и инсталирани над 1.200.000.000 кв. м. от RubberGard® ЕПДМ. Този изключителен обем прави Файърстоун Строителни Продукти водещ световен производител на ЕПДМ каучукови мембрани.

Първият Firestone RubberGard® EPDM покрив е инсталиран през 1980 г. в Уисконсин, САЩ и притежава отлични работни характеристики, които му позволяват да се експлоатира и до днес. Той е доказателство за издръжливостта на покривните системи на Firestone RubberGard® EPDM.

Firestone UltraPly™TPO

Firestone UltraPly™TPO е разумният избор за тези, които търсят оцветена в светли тонове, безвредна към околната среда покривна система, комбинираща естетиката с висока устойчивост към ултравиолетовите лъчи, неблагоприятните климатични влияния и изключителната здравина на снадките.
По своята същност Файърстоун УлтраПлай ТПО е термопластичен полиолефин, представляващ комбинация от полипропилен и етилен пропилен каучук. Армираната с полиестерна тъкан мембрана комбинира устойчивостта към атмосферни и климатични влияния на гумата с възможността за горещо заваряване на термопластиците в гъвкав материал с идеална обработваемост.

ГАЛЕРИЯ

(1)Photo0802Photo0838Photo0788Photo0774Photo0767Photo0609Photo0608Photo0596Photo0569OLYMPUS DIGITAL CAMERA54940580
КОНТАКТИ

“Димитров Проект ООД” – dimitrovproekt.com

Моб. тел.: 0889 89 52 29
Е-mail: v.dimitrov@ dimitrovproekt.com

Данаил Димитров, Директор Бизнес и Развитие

Моб. тел.: 0889 79 21 44
Е-mail: d.dimitrov@ dimitrovproekt.com

Текст и изображения: dimitrovproekt.com

За автора