Добреви Спед ООД – транспорт и спедиция Ямбол

ЗА НАС

ScreenHunter_4885 Nov. 05 23.22Добреви Спед ООД е фирма в град Ямбол, която извършва спедиция и транспорт на товари в страната и чужбина. Компанията работи в областта на автомобилният транспорт и предлага самосвален превоз.

Добреви Спед ООД предлага за своите клиенти спедиция на товари на конкурентни цени. Нашият екип от висококвалифицирани специалисти в сферата на спедицията на товари, отчитат и най-специфичните изисквания на клиентите и организират операциите по ефективен начин, като по този начин се стреми да се намалят разходите на средства и време. Фирмата притежава складова база за временно съхраняване на пратки до поискване от клиента.

Транспорт на товари в страната чужбина от Добреви Спед ООД
Добреви Спед ООД извършва транспорт на товари в страната и чужбина. Може да разчитате на нас, при нужда от транспорт или съвет, за осъществяване на експедицията на Вашите стоки, възможно най-бързо и безпроблемно. Компанията разполага със собствен автопарк от бордови автомобили за транспорт на товари.

Целата ни е да извършваме широк спектър от услуги за нашите клиенти клиенти с цел спестяване на парични средства и време. През годините успяхме да се докажем, като професионален превозвач и желана фирма в областта на спедицията и международният транспорт.

Транспорт насипни товари от Добреви Спед ООД
Добреви Спед ООД предлага транспорт на насипни товари. Компанията извършва превоз със самосвал на инертни и строителни материали. Компанията предлага точност, прецизност и изпълнение на зададените задачи в срокове, като по този начин си е осигурила челно място на пазара и добра партньорска мрежа от клиентите и фирми от този бранш.

УСЛУГИ
Транспорт на товари в България и чужбина
Спедиция
Складова база
Превоз на насипни товари
Автопарк
Автосервиз

АВТОСЕРВИЗ
Фирмата за транспорт на товари в страната и чужбина Добреви Спед ООД разполага с автосервиз за смяна на масла и автопарк за товарни автомобили в град Ямбол.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_4879 Nov. 05 23.11ScreenHunter_4880 Nov. 05 23.11ScreenHunter_4881 Nov. 05 23.12
КОНТАКТИ

Добреви Спед ООД – транспорт и спедиция Ямбол
Адрес: гр. Ямбол, ул. Ямболен 12
Тел.: 046 66 39 99
Моб.тел.: 0896 708 071; 0896 708 072
E-mail: r.dobreva@ mail.bg

За автора