ЕЛЕКТРОТЕРМ ВАРНА

ЗА НАС

ScreenHunter 1154ЕЛЕКТРОТЕРМ ВАРНА разполага с нова производствена база с площ 4000кв.м.
Персоналът включва двадесет човека, повечето от които са с над 30 години стаж.
Поточните линии, функциониращи в завода са закупени от фирма Кантал. Производствената технология на ЕЛЕКТРОТЕРМ ВАРНА е доказана в годините с високо качество, гъвкавост, бързо изпълнение и гарантирано дълъг живот на нагревателя.

Навиването на съпротивителния проводник(Кантал) става с помощта на спиралонавивни машини и различни дорници, с които може да се получи необходимия диаметър на спиралата.

Ние произвеждаме тръби с размери ф8 x 0.5, ф9.5 x 0.5, ф12 x 0.5 с дължина 3м. от неръждаема лента 304 произведена във Франция. Медната тръба е внос с размери 10 х 0,8мм.

Разполагаме с пълначни машини, закупени от Кантал по технология на Оклей САЩ.
Максималната дължина на нагревателите достига до 2700мм.
Изолационният материал, с който се пълнят тръбите е магнезиев оксид MgO внос от Япония с много високо качество и притежава отлични топлопроводими и диелектрически параметри.

С помощта на редуциращи машини се набива и уплътнява магнезиевия оксид в нагревателя. По добрата плътност спомага за равномерното разпределение на спиралата по цялата дължина и съответно за равномерното отделяне на топлина и добра изолация между спиралата и тръбата.

За да бъдат пълноценно изполвани възможностите на един тръбен нагревател, много важна е неговата форма. Необходимо е да се знае, че формата на тръбните нагреватели може да се постигне с няколко огъвания, които самостоятелно или в комбинация по между си могат да дадат желаната форма. Правилно изградената конфигурация е гаранция за правилното функциониране и дълготрайността на нагревателя. Формите на нагревателите се правят на машни за огъване.

Разполагаме с енергомеханичен цех за производство на фланци и планки. За целта месингови пръти се обработват с автоматични машини, струг и фреза, а планките с гилотина и пресмашини.

НАГРЕВАТЕЛИ
  • НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ВОДНА СРЕДА
  • НАГРЕВАТЕЛИ ЗА ВЪЗДУШНА СРЕДА
  • НАГРЕВАТЕЛИ ЗА МАСЛЕНА СРЕДА
  • НАГРЕВАТЕЛИ ПО ПОРЪЧКА
ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СКАРИ

Ние произвеждаме висококачествени професионални и полупрофесионални скари, стандартни за дома и по поръчка на клиента.
В сравнение с вносните скари, които масово се срещат на пазара, предлаганата от нас тръбна електрическа скара е изработена изцяло от неръждаеми материали в съответствие с екологичните и санитарни изисквания. Останалите евтини варианти, с които е залят пазара примамват с изпипан външен вид, ниска цена, лесно почистване, което подвежда клиентите, които не са запознати с истински важните технически характеристики за такъв тип продукт. Така остават скрити, много важни подробности, като равномерно разпределение на температурата по цялата работната площ, вредни за здравето отлагания на тефлоново покритие, алуминий, ръжда, боя, режещи ъгли, тънка ламарина и нестабилна конструкция.

Друг и много важен недостатък на вносните скари тип плоча с тефлоново или керамично покритие, е че разполагат с един О-образен нагревател, който не може да разпредели равномерно температурата върху цялата работната площ. В следствие на това, месото остава не добре изпечено. Освен това, само след няколко месечна употреба, почистването на привидно лесната за поддържане гладка работна площ се превръща в сериозно предизвикателство. Причината за това отново е в разположението на О-образния нагревател, който нагрява само определен участък от плочата и точно там тя се захабява, а частиците, които се отделят от тефлоновата повърхност са доказано вредни! Тефлонът съдържа амониев перфлуороктаноат, който се свързва с болести, като рак, нарушаване функциите на органите и други заболявания, наблюдавани при тестове, извършени от Агенцията за защита на околната среда (АЗОС).

Неслучайно всички професионални скари са изработени от неръджаема ламарина и висококачествени нагреватели, които изпичат храната така, че тя остава сочна, а не твърда и пресушена. Нашият продукт е изцяло от безвредна неръждаема стомана 304, включително конструкцията(капаци 0.6мм, тавичка 0,8мм, профили 1,5мм ). Нагревателите гарантирано поддържат равномерна висока температура по цялата работна площ. Технологията на производство на нашите нагревателите е на Сащ и Швеция(Кантал), което обещава качествен принцип на работа, спрямо скарите с нагреватели от типа с керамични тръби и спирала или синци със спирала положени в неръждаема тръба или в тръби от черно желязо, никилирани отвъншната страна. Кухините между неръждаемата тръба и керамичната тръба, също така кухините между спиралата и керамичната тръба влияят негативно на топлопроводимостта.

Произвеждаме скари за дома в различни размери и мощности:

  • Скара 1200W, 12елемента:
  • Скара 1600W, 16 елемента:
  • Скара 2000W, 20 елемента:
  • Скара 2500W, >20 елемента:
  • Скара 24 нагревателя x 190W:
  • Скара 36 нагревателя x 190W:

Уважаеми клиенти, освен стандартните размери, ние можем да Ви изработим скари, които имат нагреватели с различна дължина и мощност според вашите нужди и предпочитания. За целта, моля свържете се с нас!

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter 1141ScreenHunter 1153ScreenHunter 1152ScreenHunter 1151ScreenHunter 1150ScreenHunter 1149ScreenHunter 1148ScreenHunter 1147ScreenHunter 1146ScreenHunter 1145ScreenHunter 1144ScreenHunter 1143ScreenHunter 1142
КОНТАКТИ

ЕЛЕКТРОТЕРМ ВАРНА – elthermvarna.com
Адрес: гр. Варна, ул. Радецки 47
Тел./Факс: 052 511 176; 052 511 180
Моб.тел.: 0879 492 229
E-mail: office@ elthermvarna.com

Текст и изображения: elthermvarna.com

За автора