“Емиро” ООД

ЗА НАС
emiro-LOGO
“Емиро” ООД е основана през 1998г., като от самото начало осъществява внос на винтонавивни инструменти, а в последствие обогатява своята номенклатура с отвертки, свредла, дюбели, пластмасови изделия и други.

В отношенията с клиенти, доставчици и други контрагенти фирмата залага на коректност, бързина и прецизност. Поддържането на постоянни наличности и непрекъснатото разширяване на номенклатурата на търговските изделия изграждат авторитета на “Емиро” ООД като надежден доставчик на качествени продукти с гарантиран произход. Предлаганите артикули притежават стандарт за качество ISO 9001 в съответствие европейските и международни изисквания, влизащи в сила и за България.

През месец май 2013 фирмата открива нова сграда с офиси и шоурум, където посетителите могат да разгледат предлаганите продукти. През август месец завърша процеса по сертифициране съобразно стандарт за качество ISO 9001:2008, с което още веднъж се гарантира добре познатото на дългогодишните ни клиенти безупречно обслужване.

Оказваме цялостна подкрепа на нашите клиенти – предоставяме информация, брошури, каталози, функционални щендери и стелажи. Конкретна информация относно предлаганите изделия както и отговор на въпроси, свързани с дейността на фирмата можете да получите на нашите телефони, чрез e-mail или на място.

ПРОДУКТИ

Накрайници и държатели

Отвертки други ръчни инструменти

Дюбели и анкери

Пробивни инструменти

Режещи инструменти

Дискове за рязане и шлайфане

  • Дискове за метал
  • Дискове за комбинирано рязане
  • Дискове за алуминий
  • Диск за метал за стационарни машини
  • Дискове за неметал
  • Ламелни дискове
  • Дискове за шлайфане
  • Диамантени

Кабелни превръзки

дюбели и анкери фисажинакрайници и държатели USHОтвертки и други ръчни инструментипробивни инструментирежещи инструментидискове за рязане и шлайфанесвински опашкиemiro-LOGO
КОНТАКТИ
“Емиро” ООД – emiro-bg.com
Адрес: гр. София, ул. “Обелско шосе” 21
Тел.: 02 920 84 15
Факс: 02 822 95 76
Е-mail: emiro@ emiro-bg.com

Адрес: гр. Варна, бул. Янош Хуняди 6, офис 9
Тел.: 052 320 028
Факс: 052 801 992
Моб. тел.: 0885 840 243

Текст и изображения: emiro-bg.com

За автора