Винарска изба “Едоардо Миролио”

ЗА НАС
logo-em-wine
Винарска изба Едоардо Миролио е разположена в регион Тракийска низина в село Еленово, на 22 км. от Нова Загора. Избата е заобиколена от лозя, разположени по хълмистите склонове, езеро и зелени ливади, които създават отлични условия за развитие на винен туризъм.

Заобиколена от 220 хектара лозя, винарска изба Едоардо Миролио е една впечатляваща комбинация между архитектура, вдъхновена от древността, която с модерните технологии за производство на вино се слива по естествен начин с околната среда.

Избата е заобиколена от лозя, които се простират по хълмовете, езеро и зеленина, предлагащи отлични условия за отглеждането на грозде. Над избата се издига бутиковият хотел „Соли Инвикто“ (Непобедимото слънце), който разполага с 10 уникални като обзавеждане стаи, дегустационна зала, изискан ресторант, лоби бар и външен басейн, които допринасят за Вашето добро изживяване. Дизайнът и обзавеждането на хотела удовлетворяват и най-взискателните клиенти.

Винарската изба e специализираna в производството на висококачествени бели и червени вина, розé и естествено пенливи вина брут (бял и розé) по класическа технология, ракия и ликьор. Основните търговски марки, които се предлагат на българския и експортните пазари са Elenovo, Edoardo Miroglio, Sant’Ilia, St. Ilia Estate и Soli. Вината от сериите Elenovo и Edoardo Miroglio се предлагат предимно в селектирани ресторанти и хотели, както и в специализирани магазини за вина, а марките Soli, Sant’Ilia и Saint Ilia Estate са предназначени за продажби в търговската мрежа в страната и за експорт.

От 2013 година винарска изба Едоардо Миролио получи сертификация за био лозя (Букет, Траминер, Вионие и Мавруд) и започна производство на 3 нови био вина – Букет Нуво, Вионие хТраминер и Мавруд х Вионие.

Отделете от времето си за да разгледате и да се потопите във винената дестинация – село Еленово. Отседнете при нас и дегустирайте нашите продукти с доказалото се при винопроизводителите име на Едоардо Миролио.

ИЗБА

Винарска изба Едоардо Миролио е създадена през 2002 година с първа продукция през 2005 година.

Избата е разположена в централната част на масива от приблизително 220 хектара лозя, които покриват склона на хълма „Свети Илия“, който се спуска към село Еленово.

Годишният производствен капацитет на винарска изба Едоардо Миролио е 1 милион литра вино. Цикълът на производство обхваща всички технологични операции – от началната преработка на гроздето до бутилирането на виното.

ХОТЕЛ
Бутиков хотел Соли Инвикто

Бутиков хотел Соли Инвикто (Непобедимото слънце) се издига над изба Едоардо Миролио и разполага с 10 елегантно обзаведени стаи, дегустационна зала, изискан ресторант, лоби бар и външен басейн.

Тук е най-подходящото място в района на Тракийската низина за производството на качествени вина и пълноценна релаксация. Соли Инвикто взаимства името си от мотото на римския император Юлиан Философ, наричан още l’Аpostata, който бидейки привързан към древните езически традиции и към култа на Бакхус се противопоставил на промените в Империята.

ГАЛЕРИЯ

1910111214151617198762 (1)23 (1)34 (1)45 (1)56 (1)
КОНТАКТИ
Винарска изба “Едоардо Миролио” – emiroglio-wine.com
Адрес: гр. Нова Загора, с. Еленово
Тел.: 044 500 411, 044 500 437
Факс: 044 500 432

Адрес – Хотел Соли Инвикто: гр. Нова Загора, с. Еленово
Тел.: 044 500 412
Факс: 044 500 481
Моб. тел.: 0889 066 330
E-mail: sales@ soliinvicto.bg

Адрес: гр. София, бул. “Драган Цанков” 36
Моб. тел: 0887 708 797
E-mail: ivalina.Ivanova@emiroglio.com

Текст и изображения: emiroglio-wine.com

За автора