Enterprise Travel

ЗА НАС

ETAEnterprise Travel е една нова, неповторима и супер атрактивна туристическа агенция на българския пазар с лиценз за туристически агент и туроператор № РК-01-6511 от 02.03.2010 г. Работим директно с над 40 международно утвърдени туроператори, както и с най-добрите хотели в България. Представители сме на световни вериги луксозни хотели в чужбина като SMALL LUXURY HOTELS, SUMMIT, RELAIS & CHATEAUX.

За да организираме Вашата съвършена почивка, екзотична екскурзия в чужбина swiss replica rolex watches| discount replica rolex , авантюристично пътешествие или командировка ние използваме всички възможни съвременни технологии!

Предлагаме Ви най-добрите варианти за полети, свързващи всички световни летища. Прецизния избор е приоритет за нас, тъй като разполагаме с достъп не само до общопознатите резервационни системи, разпространени в България, но и до немска система, AMADEUS DEUTSCHLAND, позволяваща ни да подберем за Вас винаги най-изгодните оферти за самолетни билети, измежду всички световни авиокомпании!

Освен здравни застраховки при пътуване в чужбина, Best Replica Watches можем да Ви предложим и планински застраховки, както и Rent-a-Car във всяка точка на света.

Иновационният стил на работа и професионализмът на екипа ни са нашата запазена марка, която с удоволствие предоставяме на клиентите си!

Доверете се на Новата формула за туризъм, изберете между нашите предложения за Вашите специални моменти и оставете фантазията и сетивата да Ви завладеят!

Посетете нашия блог Travel Blog с интересна информация за топ дестинации и споделени впечатление от наши клиенти избрали екскурзия или почивка чрез Enterprise Travel.

КРУИЗИ

Избери морски круиз с агенция Ентърпрайс Травел. Ние сме представител на CruisePool Germany – една от водещите в Европа фирми-специалисти в круизните пътувания – с над 9000 оферти за морски круизи. Чрез нашата търсачка за морски круизи Вие получавате директен достъп до всички възможни маршрути и компании, обединени от CruisePool, за да подберете лесно Вашето желано пътуване по дестинация, круизна компания, период на пътуване и неговата продължителност. Клиентът придобива веднага представа за налични кабини на кораба и съответната им цена. В търсачката може да откриете пътувания със специални промоционални цени и оферти круизи в последна минута.
Вашата заявка за пътуване ще бъде обслужена в рамките на 24 часа и ние ще се свържем с Вас за повече подробности относно избрания от Вас круиз, неговото заплащане и оформяне на задължителните формалности.
Круиз или по-добрият начин да разгледаш света

КОНТАКТИ

Enterprise Travel – enterprisetravel.eu

Адрес: гр. София, кв. Лозенец, ул. Горски пътник N: 49
Тел.: 02 964 10 00;
Факс: 02 964 10 01
Моб. тел.: 0889 318 334
Е-mail: office_at_enterprisetravel.eu; airtickets_at_entreprisetravel.eu;
Работно време: понеделник до петък от 10:00 ч. до 18:30 ч.


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: enterprisetravel.eu

За автора