Ергон – Луксозни и интериорни блиндирани врати

ЗА НАС

ergonЕРГОН e производител на луксозни интериорни и входни блиндирани врати. Със своето 18 годишно присъствие на пазара ЕРГОН е утвърдено име за продукти перфектно съчетаващи в себе си модерен дизайн, комфорт, сигурност и високо качество.

Съвременните дизайнери приемат вратите в дома, като един от най-важните елементи на интериора. Вратите подчертават стиловите линии във Вашия дом и изразяват Вашата естетика и вкус. Вратите, освен че отделят и изолират функционалните зони в сградите са и неизменна част от дизайна на интериора. Затова ЕРГОН се стреми да представя нови решения не само в конструкциите на вратите, но и в тяхната визия и функционалност. При разработването на своите модели врати ЕРГОН се съобразява с изискванията за здравина и качество, следвайки тенденциите в съвременния дизайн.

Вратите на ЕРГОН включват три продуктови категории – интериорни врати, блиндирани врати и врати за общите входни пространства на жилищни и офис сгради обособени в няколко стилови линии.ЕРГОН предлага над 100 модела интериорни врати и над 30 модела блиндирани врати. Едно от предимствата на ЕРГОН е голяма производствена гъвкавост, която позволява специфичен подход към всеки клиент предлагайки възможност за индивидуализиране на вратите до най-малкия детайл. Всяка врата може да бъде индивидуализирана по отношение на модел, покритие, цвят, остъкляване, обков и размер. Това на практика осигурява неограничена възможност за прилагане на уникални дизайнерски решения и дава пълна свобода на творческия размах. Възможността за индивидуализиране на поръчките е особено предпочитана от клиенти, които се стремят към създаване на ексклузивни интериорни решения, разграничаване от клишето и налагане на собствен почерк.

Благодарение високото качество на нашите врати и на стила, който те внасят, ЕРГОН е предпочитан партньор при обзавеждането на обществени сгради, офиси, хотели и частни домове. Предлагайки широка гама врати – стандартни, чупещи, плъзгащи, стъклени, портални за нас е въпрос на престиж и професионализъм да отговорим на Вашите изисквания.

ПРОДУКТИ
  • Стандартни врати
  • Плъзгащи врати
  • Чупещи врати
  • Стъклени врати
  • Портални врати
ГАЛЕРИЯ

ergon1234567
КОНТАКТИ

“Ергон” – ergon-bg.com

Адрес: гр. София, бул. Витоша 150
Тел./факс: 02 952 31 14
Моб. тел.: 0899 160 140


Вижте по-голяма карта

Адрес: гр. Бургас, ул. Адам Мицкевич 3
Моб. тел.: 0893 382 323
Е-mail: info_at_ergon-bg.com


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: ergon-bg.com

За автора