ЕТ КАМ НИКОЛА СТОЙКОВ

ЗА НАС

ScreenHunter_48132 Jun. 18 18.58“КАМ – Никола Стойков” – една преуспяваща, работеща в по-големи мащаби фирма, е интересна и полезна за хората от мебелния бранш със своя опит и постижения. Собственикът на фирмата г-н Никола Стойков работи от много години в областта на мебелите. През 1991 г. създава фирмата, която първоначално се занимава с внос на суровини и материали за мебелното производство, по-късно и с внос и износ на мебели, а от 1997 г. става мажоритарен собственик на предприятието “Дъб” във Враца. Вниманието му през последните години е насочено основно към производството на висококачествени мебели с участие на масивна дървесина, естествени фурнири и специални лакове.
В дейността на фирмата активно са включени всички членове на семейството, а те са: Никола Стойков, съпругата му, синът и дъщеря му – всички са завършили ВЛТИ. Техният баща и дядо – Иван Хитов, е известен специалист в мебелното производство, завършил столарското училище в Русе. Работил е в Австрия, а след национализацията у нас през 1947 г. е ръководител на проектантска група и един от основателите на Проектантския институт за мебели в София. С увеличаване на семейството зетят и снахата също се включват активно в дейността на фирмата. Може с право да се посочи, че това е една фамилия от три поколения с богати традиции в областта на производството на мебели. С изключителната си енергичност, предприемчивост и прагматичност Стойков увлича в работата останалите членове на фамилията, умело синхронизира и насочва техните действия и увеличава потенциала на фирмата.
Едно от многото постижения на фирма “КАМ – Никола Стойков” е не само активизирането и разширяването на производствената дейност на предприятие “Дъб”, но и постигане на високо качество при произвежданите мебели. Те успешно се конкурират на американския пазар, с тях се обзавеждат правителствени сгради. Това са уникални мебели, които малко други фирми са в състояние да произведат. На американския пазрар българските фирми доскоро изнасяха главно столове. Изненадващо и похвално е, че фирма “КАМ – Никола Стойков” успя именно там, в страната на най-големия производител на офисмебели, да изнася успешно в продължение на няколко години офисобзавеждане. Това е потвърждение и убедителен пример, че при добро проучване на пазара и много сериозна подготовка за удовлетворяване на неговите изисквания, успехът винаги идва.

ПРОДУКТИ

- Офис обзавеждане
– Библиотеки
– Конферентни маси

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_48127 Jun. 18 18.50ScreenHunter_48128 Jun. 18 18.50ScreenHunter_48129 Jun. 18 18.50ScreenHunter_48130 Jun. 18 18.50
КОНТАКТИ

ЕТ КАМ НИКОЛА СТОЙКОВ
Адрес: гр. София, ж.к. Гоце Делчев, бл. 251, вх. Г
Тел.: 02 869 58 40
Моб.тел.: 0888 581 440
Е-mail: info@ kam-bg.com

За автора