ЕТ “Милица Лазарова”

ЗА НАС

ScreenHunter_5842 Jul. 09 21.46ЕТ “Милица Лазарова” е едно от водещите млекопреработвателни предприятия на територията на област Плевен. С високото качество на продуктите и коректността към клиентите фирмата гради и остоява името си от 1990 г. до днес. Всеки ден екип от високо квалифицирани специалисти дава най-доброто от себе си и отговорно стои зад качеството на произведените продукти във фирмата.
В продължение на 17 години ние работим с единствената цел да предлагаме все по-качествени и вкусни млечни продукти на българския пазар. За целта неколкократно предприятието е основно обновявано.
Сега отговаряме на всички български и европейски стандарти. Разработили сме необходимите системи за да гарантираме качествен краен продукт.

Всички наши продукти се произвеждат по класически български рецепти, съчетали в себе си традиция и последни технологични иновации.

А резултата от нашата работа е лоялноста на многобройните ни клиенти, който всекидневно поднасят на своята трапеза нашите продукти – един съвършен дар от природата.

Млекопреработвателното предприятие ЕТ “Милица Лазарова – 90 “ е създадено през 1990г. като малка семейна фирма с предмет на дейност млекопреработка и производство на кисело мляко и сирене. Всички млечнокисели продукти във фирмата са произведени с оригинални български симбиотични закваски. Редовната консумация на всички асортименти млека предлагани от ЕТ “ Милица Лазарова-90 “ спомагат не само за нормализиране на стомашно чревната микрофлора, но и за тонизиране и укрепване на организма.
Фирмата произвежда кисели и плодови млека, българско бяло саламурено сирене и кашкавал от овче и краве мляко. Оригиналната опаковка, уникалния вкус и аромат на традиционните български продукти задоволяват и най-изисканите вкусове. Продуктите на ЕТ “Милица Лазарова “ са добре приети на пазара.
Те се отличават с постоянно качество и са истински “ДАР ОТ ПРИРОДАТА”.

Оригиналната опаковка, уникалния вкус и аромат на традиционните български продукти задоволяват и най-изисканите вкусове.
Във връзка с влизането на България в ЕС в предприятието е извършена пълна реконструкция на сградовия фонд и оборудването. Предприятието е под постоянен контрол на ДВСК. Има въведена система на ДХ и ДПП, НАССР, ISO 9001:2000
и система за проследяемост на готовия продукт.

През 2003-2005 г. във връзка с влизането на България в ЕС в предприятието е извършена пълна реконструкция на сградовия фонд и оборудването. Предприятието е под постоянен контрол на ДВСК.
Има въведена система на GMP – good manufacturing practice (добра производствена практика). Това е система от основни хигиенни и технологични правила за работа, съответно добра хигиенна практика и добра технологична практика, която се прилага при производството и търговията за да се сведе до минимум рискът от замърсяване на произвежданите хранителни продукти чрез производствена или човешка дейност.
НАССР – гарантираща безопасността на произвежданите продукти и качеството на влаганите допълнителни суровини и материали във всеки технологичен етап.
ISO 9001:2000 и система за проследяемост на готовия продукт.

ПРОДУКТИ
Предлагаме Ви пълна гама трайни и нетрайни млечни продукти с гарантирано качество и неповторим вкус, произведени в съответствие с българските и европейски стандарти:

  • Кисели млека
  • Пресни млека
  • Плодови млека
  • Сметана
  • Айряни
  • Сирена и кашкавали
ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_5835 Jul. 09 21.40ScreenHunter_5835 Jul. 09 21.41ScreenHunter_5836 Jul. 09 21.41ScreenHunter_5837 Jul. 09 21.41
КОНТАКТИ

ЕТ “Милица Лазарова” – lazarova.eu
Адрес: гр. Славяново ул. Асен Златарев-2
Моб.тел.: 0888 376 917
Е-mail: office@lazarova.eu
Работно време на офиса:
Понеделник – Петък: 08:30 – 18:00
Събота – Неделя: Почивни дни

Текст и изображения: lazarova.eu

За автора