ЕТИ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЗА НАС

screenhunter_44044-oct-26-21-20ЕТИ България ЕООД е фирма със седалище град София, ул. Ст. Л. Костов № 16.

Дъщерна фирма на ETI Elektroelement d.d. – Словения – производител на електроапаратура средно и ниско напрежение.

От 1950 година до наши дни ETI се утвърди като световен лидер и доставчик на услуги в областта на електрическите инсталации, производител на продукти от техническа керамика, инструменти и оборудване за регулиране на фактор на мощността в мрежи до 660 V, 50 или 60 Hz.

Фирмата предлага пълна гама от висококачествени продукти за защита, контрол и управление на електрическите вериги, стопяеми предпазители за НН и СрН, предпазители за защита на фотоволтаици, автоматични прекъсвачи и други.

ЕТИ се фокусира върху увеличаване на продажбите на останалите продукти от портфолиото си, които са синоним на доказано качество и безопасност.

Експерти на компанията участват в разработката на нов стандарт при предпазителите за защита на фотоволтаични централи. Нововъведената gPV характеристика на стопяемите предпазители стана задължителна от 2010 година при изграждане на такива съоръжения. С това нововъведение се подобрява стабилността на системата, защитават се кабелите и панелите от къси съединения и претоварвания.

ЕТИ България стартира своята дейност като представителство с изцяло презентативни и консултантски функции към своите дистрибутори и клиенти. През изминалите години фирмата се разви и утвърди като търговска фирма с персонал и склад, подпомагайки изградената дистрибуторска и партньорска мрежа.

Извършва внос и доставка на електроапаратура и електротехнически изделия, техническа керамика, автоматични прекъсвачи, висококачествени продукти за защита, контрол и управление на електрическите вериги, стопяеми предпазители за НН и СрН, продукти за защита на фотоволтаични централи.

През последните три години, ЕТИ България се наложи стабилно на пазара на стопяемите предпазители и свързаните с тях продукти, а също така и на пазара на продукти за защита на фотоволтаични централи.

Поддържа складови наличности на богата гама от продукти, организира ежеседмични доставки от Словения и е изградила гъвкава ценова политика към своите дистрибутори и клиенти.

ЕТИ България снабдява с високоволтови и високомощни стопяеми предпазители всички електроразпределителни предприятия в България. Качеството и безопасността на продуктите са от първостепенно значение.

Дистрибутори – Електрис ЕООД и Интеркомплекс ООД.

ГАЛЕРИЯ

screenhunter_44040-oct-26-20-30screenhunter_44041-oct-26-20-30screenhunter_44042-oct-26-20-30screenhunter_44043-oct-26-20-30
КОНТАКТИ

ЕТИ БЪЛГАРИЯ ЕООД – eti.si
Адрес: гр. София, ул. Ст. Л. Костов 16
Моб.тел.: 0887 770 409

Текст и изображения: eti.si

За автора