Езиков Център LinguaMundi – езикови курсове – Пловдив, Благоевград, Разлог

ЗА НАС

ScreenHunter_14310 Feb. 02 15.02Езиков Център LinguaMundi е специализиран в подготовка по английски, немски и испански език. Ние сме насочили нашият професионализъм и внимание към своите курсисти и по този начин обучението при нас е освен полезно и качествено, също и изключително приятно.

 

Притежаваме дългогодишен опит и сме утвърден авторитет, както и една от водещите школи за езиково обучение.

 

Екипът ни е съставен от висококвалифицирани преподаватели – филолози с богат опит в чуждоезиковото обучение с възрастни и деца. За нас приоритет са съвременните методики на преподаване и доказаните европейски практики.

 

Обучението следва изискванията на Европейската езикова рамка и развива основните умения на езика – четене с разбиране, слушане с разбиране, комуникация и писане. Разделението на няколко основни общоезикови нива / 6 нива за английски и немски и 4 нива испански/ спомага за по-лесното, по-качествено и трайно възприемане на езика.

 

Учебните системи, по които  работим са най-съвременните и модерни програми на водещи световни издателства като Macmillan за курсовете ни по английски език, Hueber за курсовете по немски и Edelsa за курсовете по испански език.

 

Нашата основна цел е да предоставим качествено чуждоезиково обучение и затова групите ни са с оптимален брой курсисти – 9-10, като този брой позволява индивидуален подход към всеки един от тях.

 

Всеки курсист, успешно положил финален тест, получава сертификат за завършен езиков курс на обучение.

 

Занятията се провеждат в модерна и комфортна учебна база в центъра на града.

 

Високото качество на обучение е съчетано с отлична административна организация на учебния процес, която включва безплатен тест за определяне на езиковото ниво, възможност за непрекъсната градация на нивата до степен, която да отговаря на индивидуалните езикови потребности и желания на всеки курсист.

 

И тъй като знаем, че цената има значение, ние предлагаме напълно достъпни езикови курсове с опция както за заплащане наведнъж, така и за разсрочено плащане. Освен това предоставяме и широк спектър от отстъпки – за ученици и студенти, за членове на едно семейство и др.

Най-добрият избор е да пристъпите нашия праг!

УЧИТЕЛИ

Наталия Димитрова

Наталия Димитрова

Наталия завършва езикова гимназия с профил английски език и продължава обучението си в Пловдивски университет „Паисий Хилендaрски“, специалност „Английска филология“. По-късно завършва и магистърска степен „Лингвистика и превод“ в същото учебно заведение.

Занимава се вече повече от седем години с преподавателска дейност, а в ЕЦ LinguaMundi работи с деца и възрастни повече от шест години. Посещава семинари и обогатява познанията си в съвременната методика на обучение по чужд език.

„Чуждият език е чужда народопсихология. Ще проговорите на него, когато го приемете такъв какъвто е и спрете да се питате ЗАЩО?.“

 

Еделина Кирчева

Еделина Кирчева

Еделина взима Certificate of Proficiency in English на Cambridge на 17 годишна възраст, а през 2004 завършва и Английска филология. От тогава преподава английски език на курсисти от всички възрасти. Нейната сила е в сферата на икономическия и юридически английски, както и устните и писмени преводи.

 

От 4 години се фокусира основно в подготовка за TOEFL, където чрез индивидуален подход и ясни и точни препоръки успява да помогне на курсистите да дадат най-доброто от себе си при явяване на този важен за тях изпит.

Лидия Петкова

Лидия Петкова

Лидия преподава английски език повече от 6 години и проявява особен интерес към езиците и модерните преподавателски практики. Завършила е английска филология и понастоящем учи испански език.

Нейният професионализъм и интерес към преподаването намират израз в готовността й да помогне на всеки един курсист да постигне желаните от него/нея резултати. „Моята работа е моето хоби“ – казва тя.

 

Страстен почитател е на танците – особено класическия балет и аржентинското танго, интересува се от литература и политика.

Надя Стоянова

Надя Стоянова

Надя е завършила средното си образование в езикова гимназия с немски профил и немска филология с последваща  специализация към технически университет в град Дрезден. Участва в конференции и методически семинари, с цел повишаване на квалификацията си като преподавател в чуждоезиковото обучение.

 

“Радвам се, когато помагам на моите курсисти да усвоят по лесен и достъпен начин немския език. Обичам работата си като преподавател, тя ме вдъхновява и ме кара да бъда креативна. В свободното си време обичам да танцувам и да пътувам.”

Камелия Игова

Камелия Игова

Камелия е завършила езикова гимназия с немски профил и след това „Немска филология“ в ПУ. Учи един семестър в Германия – Технически Университет Дрезден.

 

„В Германия разбрах, колко интересен и достъпен, всъщност, може да бъде немският език. Щастлива съм, че днес мога покажа и да предам на учениците си опита, който имам. Най-голямата награда за мен е усмивката, изписана на лицата на нашите студенти, когато кажат: “Аз вече пиша, разбирам и говоря на немски!”

Таня Найденова

Таня Найденова

Таня е завършила средното си образование в ЕГ “Иван Вазов” с профил испански език и е магистър по “Приожна лингвистика с испански език” към ПУ “Паисий Хилендарски”. В продължение на 10 години е преминала частно обучение по английски език, а през 2009г., след преминат курс в ЕЦ LinguaMundi, получава сертификат САЕ. По настоящем преподава английски и испански език.

 

“Според мен, чуждите езици са богатство, чрез което човек разширява кръгозора си и възможностите си за реализация. Радвам се, че имам възможността да преподавам и да предавам моята страст към тях на курсистите”.

Кийт Холстед

Кийт Холстед

Кийт Холстед е британец и преподава английски език повече от 10 години. Кийт започва кариерата си в Анкара, където преподава 2 години и половина, след което работи 10 години във Виетнам за австралийско училище като преподавател по английски език за академични цели и подготвя ученици за изпита IELTS.

 

За последно Кийт работи в Лондон и подготвя курсисти за полагането на изпитите на Кеймбридж – FCE и CAE. Кийт е работил с ученици от всички възрасти и нива и има сертификат за преподаване на английски CELTA.

Стефка Костадинова

Стефка Костадинова

Стефка Костадинова преподава английски език в LinguaMundi от четири години. Работи с различни възрастови групи. Завършила ПУ „Паисий Хилендарски” и е магистър по специалностите Английска филология и Психология. Учила е в Белгия по програма Еразъм. Участва в конференции, семинари и специализирани курсове за повишаване на квалификациите. В свободното си време обича да пътува и играе баскетбол.

 

“Преподаването е моя страст. Комуникацията с курсистите ме вдъхновява  да преоткривам нови  пътища, чрез които да им помогна да постигнат целите си.”

Йоанна Калистрина

Йоанна Калистрина

Йоанна е завършила ЕГ „Пловдив” с профил английски език и след това английска филология в ПУ „Паисий Хилендарски”. Има магистърска степен в областта на бизнес комуникациите и връзките с обществеността.

 

Живяла е в САЩ в продължение на година и половина. Преподава в общоезикови курсове по английски език за нивата А1-С1.

Веселина Иванова

Веселина Иванова

Веселина Иванова е преподавател по немски език в LinguaMundi от 4 години. Завършила е немска филология и е специализирала в технически университет в Дрезден.

 

„Преподаването ми доставя удоволствие,защото да работя с млади и амбицирани хора за мен е огромно предизвикателство.”

Вероника Маврудова

Вероника Маврудова

Вероника Маврудова работи в Лингва Мунди от 7 години.Завършила е Английска филология.

 

“Това, което харесвам в преподаването, е взаимодействието учител-курсисти, което е изпълнено с динамика и вдъхновение. В свободното си време обичам да чета и да посещавам исторически местности.”

Спаска Костова

Спаска Костова

Спаска Костова е завършила английска филология с две образователни степени бакалавър и магистър, лингвистичен профил. Специализира интерактивни и творчески методи на преподаване. В преподавателската си дейност работи както с деца, така и с възрастни.

 

„В Лингва Мунди съм вече 12 година заради творческата и приятелска атмосфера и разбира се неповторимите курсисти .В свободното си време обичам да чета, пътувам и ходя на кино.”

Христина Минчева

Христина Минчева

Христина Минчева е възпитаник на английската гимназия в Пловдив, както и на  ПУ „Паисий Хилендарски”, където завършва българска и английска филология.

 

„Английският език отваря много врати и дава възможности за образование и работа в чужбина, за нов, по-добър живот. Приятна е дори само мисълта, че това, което правя може да увеличи нечии шансове да преследва и постигне мечтите си.”

Ангел Кочев

Ангел Кочев

Ангел Кочев преподава английски от 8 години. 4 от тях прекарва като преподавател в ЕГ Пловдив, където подготвя ученици за изпитите на Кеймбридж – FCE и CAE. Ангел е методически директор на LinguaMundi Пловдив, като наред с работата в класната стая, той отговаря за тренинга на преподавателите и съставянето на учебните програми.

Ангел има сертификат CPE и е специализирал в подготовката за устната част на изпитите на университета Кеймбридж.

УЧЕБНИ СИСТЕМИ

В LinguaMundi се използват изключително най-модерните учебни системи на реномирани западни издателства. Тези учебни програми са разработени от професионалисти, като напълно съответстват с изискванията на европейската езикова рамка и нуждите на българския потребител от изучаване на чужд език. По-долу Ви представяме пълния спектър от учебни системи за курсовете ни по английски, немски, испански, Кеймбридж FCE, CAE, CPE, TOEFL, IELTS както и курсовете за ученици 1-12 клас.

New Inside Out – Английски език, общоезикови курсове

За общоезиковите курсове по английски език в LinguaMundi се използват изключително учебните системи на реномираното британско издателство Macmillan. New Inside Out е най-модерната учебна система на издателството. Системата покрива всички нива на владеене на езика от начинаещи до напреднали и предоставя възможност за последователно и плавно преминаване на курсистите между различните нива.

New Inside Out Beginner New Inside Out Elementary New Inside Out Pre-intermediate New Inside Out Intermediate New Inside Out Upper Intermediate New Inside Out Advanced

Текстовете, включени в отделните нива, са актуални и увлекателни, богати на широкоизползвана лексика в съвременния английски език. Граматиката е поднесена разбираемо, обособена в удобни за справка специални секции към всеки урок. Поставя се акцент върху говоренето като основен, но традиционно труден за овладяване, инструмент на общуването. Комуникативните задачи са подбрани, така че да представляват интерес за обучаемите и да гарантират личното участие на всеки курсист. Учебното съдържание е допълнително разчупено от увлекателни интервюта, откъси от уебсайтове и песни, които обогатяват и илюстрират езиковите познания, но и внасят елемент на забавление в учебния процес.

Учебната система е съпроводена със CD-ROM за всеки курсист, както към учебника, така и към работната тетрадка. Това прави обучението още по-увлекателно и е допълнителна гаранция за постигнати резултати.

За да се ориентирате за вашето ниво, моля, направете нашия онлайн тест по английски език!

 

Вижте курсовете по английски език!

 

Direct to TOEFL iBT

Учебната система е комбинира харитиен вариант на учебник с достъп до електронна платформа, изключително богата на ресурси. Освен големия брой практически ресурси, три пълни теста са на разположение на курсистите.

Direct to TOEFL iBT

Вижте курсовете за TOEFL iBT!

 

Direct to IELTS

Още един учебник от серията Direct to на издателство Macmillan. Предлага задълбочена подготовка за изпита и естествено богата библиотека онлайн от практически упражнения и цялостни тестове.

Direct to IELTS

Вижте курсовете за IELTS!

 

Ready for First – Подготовка за сертификата Cambridge First

Ready for First е изключително модерна учебна система, която дава отлични резултати за кратки срокове. Добрата организация на учебния материал позволява на курсистите да се запознаят в детайли с формата на изпита и да отработят нужните им умения.

Ready for First

Вижте курсовете за Cambridge!

Ready for Advanced – Подготовка за сертификатa Cambridge Advanced English

Учебната система отново е на издателство Macmillan и в годините е доказала своята ефективност. Програмата отговаря напълно на формата на изпита и дава на курсистите изключително добра основа за постигане на отличен резултат.

Ready for Advanced

Вижте курсовете за Cambridge!

Proficiency Masterclass – Подготовка за сертификата Cambridge Proficiency

За най-престижния сертификат на Кеймбридж, LinguaMundi изпозва учебна система на издателство Oxford.

Proficiency Masterclass

Вижте курсовете за Cambridge!

Tangram Aktuell и Ziel – Немски език, общоезикови курсове

Кой каза, че ученето на немски език не може да бъде забавно. Просто погледнете Tangram Aktuell и Ziel. Изучаването на немски с Tangram Aktuell включва вариантност и изобретателност и на принципа на игра, позволява на учениците да овладеят лексиката, граматиката и структурата на немския език. Учащите с Tangram Aktuell за кратко време са в състояние да упoтребяват активно и изобретателно немския език.

Tangram Aktuell A1 Tangram Aktuell A2 Tangram Aktuell B1 Ziel B2 Ziel C1

Учители убедително казват, “Учениците започват да говорят немски не само по-рано, но и по-добре с Tangram Aktuell”. Чрез тази система се достигат в пълна степен общоевропейските препоръчителни рамки: комуникативна компетентност и езикова способност.

Учебната система започва от ниво абсолютно начинаещи и в три нива покрива целия основен курс – Grundstufe, който отговаря на B1 от европейската езикова рамка.

Завършването на основния курс с Tangram Aktuell дава отлична възможност за желаещите да надграждат езиковите си познания в средния курс на oбучение – Mittelstufe (B2 и С1), където учебната система е Ziel.

Tangram Aktuell е разработена с интегрирана работна тетрадка и аудио дискове за тренировка на слушането по време на занятията.

За да проверите вашето ниво, моля, направете нашия онлайн тест по немски език!

 

Вижте курсовете по немски език!

Embarque и Eco – Испански език, общоезикови курсове

Embarque и Eco са учебни системи на издателство Edelsa. Разработени са за обучение по испански език на чужденци. Системите предлагат всички езикови компоненти – Четене, Писане, Слушане и Говорене.

Eco A1 Eco A2 Embarque 3 B1 Eco B2

Лексиката се въвежда с помощта на подходящи диалози и упражнения свързани с тях. Текстовете включени в отделните нива са актуални и реални, богати на широкоизползвана лексика в съвременния испански език. Граматиката е поднесена разбираемо. Поставя се акцент върху говоренето, като основен, но традиционно труден елемент от езика. Комуникативните задачи са подбрани така, че да представляват интерес за обучаемите и да гарантират личното участие на всеки един курсист.

 

Вижте курсовете по испански език!

ЦЕНИ

Цени на езикови курсове по английски, немски и испански език – определени са в графика на курсовете!

 

Цени на индивидуалните часове – определени са в секцията индивидуални курсове!

Административна такса по чл.9.2 от условията за участие в езиков курс при проведени по-малко от 1/4 от хорариума на курса – 50 лв.

Административна такса по чл.9.2 от условията за участие в езиков курс при проведени по-малко от 1/2 от хорариума на курса – 100 лв.

 

Езиков одит – проверка на езиково ниво и издаване на удостоверение – 50 лв.

 

MOCK exam по желание към курс – 25 лв.

 

Допълнителен МОСК exam или MOCK exam за външни кандидати – 50 лв.

 

Текущ тест на извънредна дата – 5 лв.

 

Финален тест на извънредна дата – 15 лв.

Издаване на хартиена диплома – 15 лв.

Издаване на служебна бележка за курс – 5 лв.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_14306 Feb. 02 15.01ScreenHunter_14305 Feb. 02 15.01ScreenHunter_14304 Feb. 02 15.01ScreenHunter_14303 Feb. 02 15.01ScreenHunter_14302 Feb. 02 15.00ScreenHunter_14300 Feb. 02 15.00ScreenHunter_14301 Feb. 02 15.00ScreenHunter_14299 Feb. 02 14.59ScreenHunter_14307 Feb. 02 15.01ScreenHunter_14298 Feb. 02 14.58ScreenHunter_14309 Feb. 02 15.01ScreenHunter_14308 Feb. 02 15.01
КОНТАКТИ

Езиков Център LinguaMundi – езикови курсове – Пловдив, Благоевград, Разлог – linguamundi.org
Адрес: гр. Пловдив, ул. “Княз Александър I” 31, ет. 2 (Главната улица срещу Драматичен Театър Пловдив) ул. “Д-р Вълкович” 14
Тел.: 032 622 233
Моб. тел.: 0899 833 828

Адрес: гр. Благоевград, ул. “Аргир Манасиев” 6А (в центъра на града – 100 м. от пл.Македония)
Тел.: 073 881 147; 073 590 129
Моб. тел.: 0879 881 147

Адрес: гр. Разлог, ул. “Екзарх Йосиф” 1
Тел.: 0747 809 45
Моб. тел.: 0898 587 757

Текст и изображения: linguamundi.org

За автора