Фламинго Груп – Транспорт и спедиция

ЗА НАС

ScreenHunter_4421 Oct. 07 22.02Фламинго Груп обединява няколко отделни компании, предлагащи продукти и услуги в различни сектори. Групата е посветена на усилията си да предоставя цялостни решения на своите клиенти чрез ненадминато обслужване, подкрепено от над 15 години опит.

Началото бе поставено от фирма Фламинго ООД, която е създадена през 1996 година с основно направление в сферата на транспортните услуги по море и суша и с основни дейсности: карго/ корабен брокер, корабно агентиране и митническо представителство и спедиция. През 2007 година фирмата сключи договори с чешки заводи-производители с ексклузивни права за доставка на почистващи и перилни препарати. В последствие с увеличаване обема на работа и с цел подобряване качеството на усугите предлагани от нас отделихме различните дейности и така се създаде група от компании предлагащи услуги в различни сфери.

УСЛУГИ
Фламинго Шипинг ЕООД се развива успешно в сферата на транспортните услуги по море. Можем да Ви предложим доствака на вашата стока до и от всяка точка на света на конкурентни цени във възможно най-кратък срок. С широката си мрежа от контакти с корабособственици и техните брокери в целия свят Фламинго Шипинг ЕООД може да отговори на високите изисквания на своите клиенти. В допълнение Фламинго Шиппинг ЕООД предлага и изготвя цялостна организация по доставка на вашата стока по въздух суша и море, включително и всякакъв вид застраховка.
Повече информация тук

Фламинго ООД В продължение работата на Фламинго Шипинг ЕООД, Фламинго ООД допълва изцяло предлаганите от нас услуги. Ние предлагаме консултации и оформяне на всички митнически документи по вноса, износа или транзита на стоки, както и извършване на цялостна организация по приемане/ експедиране на товара в/ от складова база, натоварване на превозно средство, организиране на контейнерен, шосеен и ЖП транспорт до/ от всяка точка на България, всичко това обезпечено със застраховане на вашия товар в най-добрите застрахователни дружества.
Повече информация тук

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_4421 Oct. 07 22.02ScreenHunter_4414 Oct. 07 21.56ScreenHunter_4415 Oct. 07 21.56ScreenHunter_4416 Oct. 07 21.56ScreenHunter_4417 Oct. 07 21.57
КОНТАКТИ

“Фламинго Груп” – http://flamingo-shipping.com/

Адрес: гр. Бургас, ул. Генерал Гурко 32 ет. 4
Тел./Факс: 056 840 652
E-mail: forwarding@flamingo-shipping.com

Текст и изображения: http://flamingo-shipping.com/

За автора