ФЛУАНС ЕООД – Продажба на земеделски машини

ЗА НАС

ScreenHunter_28113 Sep. 01 13.57Фирма ФЛУАНС ЕООД е създадена през 2009 година в град Разград. Макар и новосъздадена фирмата е бързо разрастваща се фирма. От създаването си до този момент „Флуанс” ЕООД се занимава с внос, износ и продажба на земеделски машини и резервни части.
Фирмата предлага богата гама земеделски инвентар – сеялки, пръскачки, торачки, косачки, сеносъбирачи, култиватори , както и резервни части за торачки, резервни части за пръскачки, резервни части за сеносъбирачи и други.
“ФЛУАНС” ЕООД внася своите машини, инвентар и резервни части от Република Турция.
“Флуанс” ЕООД работи и с много български фирми-както производители така и занимаващи се със сходна на нашата дейност фирми. В утвърдената вече фирмена политика на първо място е поставен клиента. За нас изключително е важно всеки наш клиент да бъде доволен както от качеството на машините така и от гаранционното и следгаранционно обслужване. Понятията пари и печалба са на последно място по важност за фирмата ни, преди това се подрежда клиента с неговите приоритети и желания. И с гордост можем да кажем, че допринасяме за модернизацията и развитието на стопанствата на земеделците.
За нас е истинско удоволствие да бъдем в полза на българските фермери и земеделци.
Доставка по куриер в цялата страна.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_28110 Sep. 01 13.54ScreenHunter_28111 Sep. 01 13.55
КОНТАКТИ

ФЛУАНС ЕООД – Продажба на земеделски машини
Адрес: гр. Разград, бул.”Априлско въстание” 2Ж /срещу сградата на КАТ/
Моб.тел.: 0894 691 966; 0878 770 646
E-mail: fluence_eood@ b-trust.org

За автора