Фонема ЕООД

ЗА НАС

fonemaФирма ФОНЕМА е с предмет на дейност продажба, доставка, монтаж на климатични системи, телефонни апарати, телефонни централи, офис техника, консумативи за офис техника, канцеларски материали, офис мебели.

Фирмата съществува от 1992 година. През годините се разраства и доразвива дейността си в различни посоки. В продължение на 20 години извършва пълен инженеринг в областта на климатизацията и вентилацията. Дейността обхваща проучване, проектиране, доставка, монтаж, гаранционно и следгаранционно поддържане. Партнъори сме с почти всички вносители на климатици в България. В резултат на своето развитие днес фирмата разполага със собствен офис, магазин, сервизна и складова база в град Враца, ул. Петропавловска 14 и собствена складова и сервизна база в град Враца, ул. Илинден 10.

Разполага с квалифицирани монтажници и ремонтни групи, които съоръжени с необходимата техника, уреди, инструменти и резервни части ще отреагират своевременно в рамките на посоченото време.
Фирмата предлага услугите на добре подготвени и опитни специалисти, които могат да ви подкрепят с практически съвети по отношение на ПРОДУКТИТЕ – Канцеларски материали-хартии, пишешти средства, папки, класъори, бели дъски и флипчарт.

Офис техника-климатични системи, копирна, презентационна, машини за оформяне на документи, телефонни централи.
Офис мебели-работни и компютърни маси, заседателни маси, столове, шкафове за обзавеждане.

КОНТАКТИ

Фонема ЕООД – fonema-bg.com

Адрес: гр.Враца, ул. „Петропавловска“ № 14,
Тел.: 092 66 10 01
Моб. тел.: 0898 666 210
Е-mail: fonema30_at_bitex.bg


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: fonema-bg.com

За автора