“ФТС Александър” ООД

ЗА НАС
logo_fts_alexander
ФТС АЛЕКСАНДЪР ООД е основана през 1990 г. и е специализирана в доставка, монтаж и сервиз на комплектно оборудване за перални стопанства на хотели, болници, социални домове и ателиета за химическо чистене.

Доставяме професионално перално оборудване, машини за химическо чистене, гладачна техника, опаковачни машини за бельо и дрехи, конвейери за дрехи, системи за автоматично дозиране на перилни препарати.

За работата на пералните стопанства и ателиетата за химическо чистене предлагаме пълна гама препарати и всички необходими консумативи.

ФТС Александър е дългогодишен доставчик на омекотителни инсталации за вода и машини за почистване и лъскане на обувки.

ПРОДУКТИ

Машини за химическо чистене

BÖWE, Германия е световно призната марка, добре позната със своите модерни, надеждни и устойчиви машини. Компанията е създадена през 1945 г. от Макс Бьолер и Фердинанд Вебер. През 1950 година те представят първата машина за химическо чистене. Понастоящем BÖWE произвежда широка гама от комерсиални и индустриални машини за химическо чистене от 6-то поколение, работещи с перхлоретилен, хидрокарбон, СО2 и MultiSolvent ®. Машините са оборудвани с най-модерните системи, гарантиращи отлично качество на почистване, икономия на енергия и съответствие с най-високите екологични стандарти. ФТС Александър е представител на BÖWE на българския пазар повече от 10 години.

Firbimatic, Италия е световно признат лидер с 40 годишна история в производството на машини за химическо чистене с перхлоретилен и алтернативни разтворители, индустриални машини и машини за обезмасляване на метали. В производството Firbimatic използва най-високи, екологични технологии и оборудване, като обработващи машини за листов метал, лазерно рязане, роботизирани станции за заваряване и високоавтоматизирани роботи за боядисване. Firbimatic изнася продукцията си в повече от 130 страни по света и има изградена голяма мрежа от дистрибутори.

Оборудване за перални стопанства

Перални машини:

Сушилни:

Гладачно оборудване:

Опаковачни машини и конвейери за дрехи:

Препарати

BUFA Group е лидер в химическата промишленост, има 125 годишна история и 4 производствени дивизии занимаващи се с разработка и производство на продукти, реактиви, компоненти и химикали за химическата, хранителната и автомобилната индустрия, препарати за химическо чистене и пране, препарати за индустриално почистване, препарати за басейни и сауни, специални стъкла и пластмаси и много други. ФТС Александър има над 10-годишно отлично партньорство с BUFA Cleaning Systems.

Препарати за химическо чистене:

Препарати за пране:

Консумативи

Машини за почистване на обувки

Омекотителни инсталации за вода

Nobel, Италия произвежда широка гама от оборудване и инсталации за третиране на вода, като омекотителни инсталации с различен дебит и капацитет, филтри за вода, инсталации за обратна осмоза, очистващи модули и т.н. Над 20-годишният опит гарантира надеждност и здравина, както на големите инсталации, така и на най-малкото оборудване. Не се допускат компромиси с качеството на компонентите на всички системи на Nobel. Изготвяне на индивидуални решения създавани според специфичните нужди.

ГАЛЕРИЯ

artmecc_nibP15_CL_Front-02peralni_mashinipolifix2chrom_animationpolifix4superPoliSwing_grosssushilni_slisushilni_stiUltra-CleanOldopal-Lmlhsbild_gross_ellipse_colorComet_SL_Front-01cosmo_chrom_laminatDetaprofi-setdozirashtie_250elegance_nature_leder_grossf_series
КОНТАКТИ
“ФТС Александър” ООД – ftsalexander.com
Адрес: гр. София, ж.к. Дружба 1, ул. Тирана 23
Тел.: 02 963 23 71
Факс: 02 963 08 28
E-mail: tsc-alex@ mbox.contact.bg

Текст и изображения: ftsalexander.com

За автора