„Галея” ООД – Внос на стоки от Китай

ЗА НАС

GALEYA„Галея” ООД – Варна е склад на едро и дребно за продажба на стоки от България и внос от Китай, Турция, Дубай и Индия. Ние сме на пазара от 8 години. При нас можете да откриете голямо разнообразие от стоки за дома, градината и офиса на изгодни цени. Ние предлагаме широка гама от бижутерия, козметика, кухненски принадлежности, домашни потреби, саксии, играчки, ученически пособия, инструменти и техника. С лекота ще откриете продукти за декорация от типа на изкуствени цветя, вази и сувенири.

Интерес представляват и многото изделия от стъкло и порцелан – сервизи, чаши, купи, кани, чинии и панери. Предоставяме на Вашето внимание разнообразие от модели и размери на рамки за снимки и картини. В „Галея” ще намерите широк асортимент от будилници, чехли, шапки, рибарски принадлежности, канцеларски материали, перилни препарати, портмонета, чадъри, цветарници и още много други стоки, които можете да разгледате именно тук на нашия сайт или на място в нашия магазин. На всеки две седмици получаваме нова стока и можете да направите своя избор с помоща на квалифициран персонал. За количество и търговци на едро специални цени!!!

ПЛАЩАНИЯ И ДОСТАВКА

Ако желаете да закупите артикули от нас, просто ги добавете в потребителската кошница. Това става като преместите курсора на мишката над желания продукт и в лентата, която излиза под артикула кликнете на “Добави в кошницата”. Когато приключите с избраните неща, отворете кошницата си. Тя се намира горе в дясно. Попълнете желаното количетво от всеки продукт, който сте добавили. После ще се свържем с Вас, ако някой от продуктите, които сте избрали, не е наличен към момента. След потвърждението от наша страна ще бъдете посетен до няколко дена от куриер на Speedy. Той ще се свърже с Вас по телефона. Куриерската услуга е за сметка на клиента. Цената се определя от теглото на пратката и отдалечеността на населеното място от Варна. Точните цени са на официалния сайт на Speedy: http://www.speedy.bg/calculate/ Вие получавате стоката си от куриера срещу наложен платеж на мястото на получаване.

КОНТАКТИ

„Галея” ООД – galeya.bg

Адрес: гр. Варна, ул. Академик Курчатов 1
Тел.: 052 50 13 41
Моб. тел: 0894 475 888
E-mail: galeya@ abv.bg


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: galeya.bg

За автора