Газтрейд – Пирдоп ООД

ЗА НАС

ScreenHunter 107Газтрейд – Пирдоп ООД продажба на течни горива и пропан – бутан.

Бензиностанция и газостанция Пирдоп – ГП I – 6 извършва търговия на дребно с автомобилни горива и смазочни материали.

Поддържа търговски отношения с водещи производители и вносители на горива в страната, което позволява оптимални условия за доставка на горивата и конкурентни цени.

Бензиностанция Газтрейд – Пирдоп предлага висококачествени горива, отговарящи на най – новите европейски стандарти – дизел, бензин, масла, добавки за горива и масла, антифриз, течност за чистачките и други.

С горивата предлагани в бензиностанция Газтрейд – Пирдоп, клиентите получават допълнителна мощност за двигателя на техния автомобил, както и оптимален разход на гориво.

По – високото качество на горивото силно намалява вредното въздействие на отделените вредни емисии върху околната среда и не на последно място разходите за поддръжка на МПС.

Европейските стандарти за качество на горивата предлагани в бензиностанция Газтрейд – Пирдоп напълно кореспондират и покриват тези норми.

В бензиностанцията се предлага богата гама от масла, подходящи за различни двигатели, работещи при различни условия. Продуктите отговарят на най – високите стандарти за качество.

Газтрейд – Пирдоп – стабилност и коректност доказана с годините, лично отношение към клиентите.

Управител – Нели Герова.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter 103ScreenHunter 104ScreenHunter 105
КОНТАКТИ

Газтрейд – Пирдоп ООД
Адрес: гр. Пирдоп, ул. Княз Борис I № 17 Б
Тел.: 0718 155 87; 0718 155 93
Моб.тел.: 0888 929 260
E-mail: nelygerova@ gmail.com

За автора