Гриман Травъл

ЗА НАС
logo-griman
Гриман Травъл е олицетворената ни амбиция да реализираме качествено нов подход към обслужването в туристическите превози, както с технически потенциал, така и с човешки ресурс, притежаващ високи професионални качества.

Убедени сме, че пътуващите с автобус са една специална категория любители на споделените впечатления и красиви моменти.

Усилията на целия ни екип са насочени към създаване на неповторимо усещане за уникално пътуване, към което и кътче на България или чужбина са избрали да пътешестват нашите клиенти.

Управленският и административен персонал на фирмата се състои от инженери, икономисти в областта на транспорта, специалисти в маркетинговите стратегии.

Водачите ни са доказани професионалисти, които ще направят Вашето пътуване удобно и незабравимо. Нашите автобуси, клас на комфорт 3 и 4 звезди, са оборудвани с всичко необходимо за да се чувствате уютно.

Ние държим на коректното партньорство и целият ни екип работи за доброто име на фирмата. Нашите постоянни дългогодишни партньори винаги могат да разчитат на бърза реакция, добри цени и отлична съвместна работа.

Отворени сме за създаване на нови контакти и вярваме, че те ще се превърнат в дългосрочни делови взаимоотношения.

Ценовата ни политика е съобразена с пазарните условия и сме убедени, че тя е най-доброто съотношение между качество и цена, което можете да получите.

Нашето мото: „Човекът е човек, когато е на път…”

ГАЛЕРИЯ

01 (1)050404 (1)0303 (2)03 (1)0202 (2)02 (1)0101 (5)01 (4)01 (3)01 (2)
КОНТАКТИ
Гриман Травъл – /www.griman.bg
Адрес: гр. София, ж.к. Люлин, Ул. Арх. Георги Ненов № 31, офис № 8
Тел./факс: 02 963 39 81
Е-mail: info@ griman.bg

За автора