Хотел АТМ Център – София

ЗА НАС

logo-hotel-atmВсички стаи и апартаменти предлагат удобствата на първокласен бизнес хотел в съчетание с най-доброто от местната традиция. В 3-звездния хотел Ви посреща духът на София и Вие мигновено се чувствате естествено, като у дома си.

Открийте вдъхновение в уюта на стаите, подходящи за работа и за почивка. Отпуснете се в удобния фотьойл и погледайте телевизия. Разполагате с просторно писалище и работен стол, ако искате да се посветите на делови задачи. Освежете се с напитка от минибара или се отбийте във фитнеса, за да освободите съзнанието си от натрупаното напрежение.

Стаи и апартаменти Сигурност Безопасност
  • 40 стаи с две легла, разположени на пет етажа
  • 10 стаи с три легла, разположени на пет етажа
  • апартаменти
  • всички настанени са индивидуално застраховани
  • 24-часово видеонаблюдение, пожароизвестяване и контрол във всички общи части
  • стаите не са включени в системата за наблюдение, но са обезопасени с врати с електронни карти за достъп
  • стаите и всички общи части са снабдени с писмени инструкции за безопасност и планове за евакуация
  • противопожарна инсталация със система за аварийно оповестяване
  • достъп и удобства за придвижване с инвалидни колички и стаи за настаняване на трудноподвижни гости
РЕСТОРАНТ
Ресторанта на АТМ ХОТЕЛ ще Ви очарова с комфортната си обстановка, разнообразната си кухня и отлични цени.. И това не е всичко!

На закуска, обяд или вечеря със или без повод, винаги се стараем да се грижим за своите клиенти. Желанието ни е да задоволим и най-изтънчения вкус, като обръщаме индивидуално внимание на всеки наш клиент или гост на хотела.

Ресторанта се откроява и с приятна жива музика.

Можете да се възползвате от всичко това и за да празнувате своята незабравима сватба, тържество, бизнес или частно парти.

РЕЛАКС
След тежкия работен ден, можете да се отпуснете с масаж преди лягане. Подобен релакс е препоръчителен за хора работещи интензивно. Антистрес действието на отпускащия масаж е доказано не веднъж от водещи учени.

Хотел АТМ Център предлага на своите гости няколко вида цялостен или частичен масаж, за релакс, за по-добро здраве и по-добра кондиция.

В хотела можете да се възползвате от най-модерния уред за кавитация, ето какво представлява:

Кавитацията е процес, който се предизвиква чрез ултразвук в течностите на тъканите. Методът използва контролирани нискочестотни вълни, генериращи микромехурчета. Тези мехурчета се спукват поради промените в налягането на мастните клетки в третираните зони и се разрушават. Тези мастни клетки се превръщат в течна субстанция, която се извежда от организма чрез лимфната и отделителната системи. Ултразвуковите вълни въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани. Ефектът на кавитацията прави мастните образувания по-меки, отделя ги от другите тъкани и дава възможност образувалата се течност лесно да се изхвърли от организма.

Намаляването на теглото посредством кавитация е ефективен медицински метод за премахване на мастните депа без хирургическа намеса.

Ефектът се постига чрез синхронизирана работа на нискочестотни ултразвукови вълни, гарантирайки по такъв начин съхранение целостта на другите тъкани. С други думи, контролът върху работата на нискочестотните ултразвукови вълни, осъществяван от микропроцесор, позволява тяхното действие да се насочва само върху мастните тъкани. Ултразвуковите вълни се предават на мастните тъкани чрез ултразвуков масаж, осъществяван с въртеливи движения на накрайника.

Благодарение на кавитацията Вие можете да промените формата на Вашето тяло, да намалите обема на целулита, на мастните образувания и натрупвания без да причинявате вреда на целостта на тъканите, което дава възможност да се проведе една напълно безопасна процедура. Възможно е да се редуцират до 2 см от обема на тялото за една процедура.

Показания за приложение:
– лечение на целулит
– намаляване обема на мастната тъкан
– корекции на дефекти след операция за липосукция

ГАЛЕРИЯ

01 (1)bathroom2dsc02239dsc039091dsc039092jacuzzikitchen-ap01livingroon2-ap01livingroon-ap01new3bednew3bed2bathroom1032002200101b02 (1)022room-paint2room-tv2room-tv203040120
КОНТАКТИ
Хотел АТМ Център – ww.atm-hotel.com
Адрес: гр. София, бул. Цариградско шосе 131
Тел.: 0700 31 008
Факс: 02 965 84 81
Моб. тел.: 0885 772 083
E-mail: info@ atm-hotel.com

За автора