Хотел “Шоки” – Хотел Чепеларе

ЗА НАС

SHOKI Семеен хотел “Шоки” разполага с 9 двойни стаи (с възможност за 2 допълнителни легла), 1 едностаен апартамент и 1 двустаен апартамент предлагащ хол с камина и спалня. Всички стаи са със собствен санитарен възел с вана, сателитна TV , мини бар и панорамна тераса.

На своите гости хотелът предлага сауна, парна баня, масаж и билярд. В ресторанта към хотела или в просторната лятната градина с барбекю Вие може да се насладите на вкусните родопски специалитети и ястия от българската национална кухня. По желание за Вас може да приготвим родопско чеверме.

За любителите на зимните спортове хотелът предлага ски гардероб и ски училище с квалифицирани ски учители, а през летния сезон екскурзии до близките забележителности, колоездачни маршрути и туристически походи сред живописната природа на Родопа планина .

За любителите на силните усещания предлагаме сафари.

ЧЕПЕЛАРЕ

Чепеларе е красиво планинско градче в сърцето на Родопите, разположено на 1 200 м надморска височина и се намира на 230 км от столицата на България – София, на 80 км от хилядолетния град Пловдив и на 10 км от световноизвестния зимен курорт Пампорово.

През зимата, Чепеларе осигурява едни от най-добрите условия за ски в България, а през лятото е прохладно и спокойно място, идеално за почивка, разходка, планинско колоездене и селски туризъм.
Седемдесет и три процента от територията на общината е заета от гори, предимно смърч и бор от иглолистните дървесни видове и бук от широколистните. Районът е богат на лечебни растения, билки, гъби и диворастящи плодове.

Животинският свят е представен с богато разнообразие от птици, влечуги, земноводни, бозайници и риби.

СКИ ПИСТИ

Ски – център Чепеларе

Ски – център „Мечи Чал” е разположен близо до гр. Чепеларе и предлага отлични условия за ски от месец декември до месец април. Пистите са добре обработени и се обслужват от двуседалков лифт, превозващ 700 човека на час и няколко ски влека .

Гостите на хотел “Шоки” ползват безплатен транспорт до ски – център „Мечи Чал”.

СКИ УЧИЛИЩЕ ШОКИ

Ски училище “Шоки” предлага ски обучение за възрастни и деца. Под грижата на квалифицирани ски учители вие може да направите първите стъпки на ски или да усъвършенствате новата карвинг техника.

Ски училище ” Шоки” разполага с модерно ски и сноуборд оборудване.

Ски училището е член на сдружение „Българско ски-училище”
www.bgskischool.com/

ГАЛЕРИЯ

hotel_shoky_01obehotel_shoky_09hotel_shoky_08obehotel_shoky_06hotel_shoky_05hotel_shoky_04hotel_shoky_03hotel_shoky_02
КОНТАКТИ

Хотел “Шоки” – hotelshoky.com

Адрес: гр. Чепеларе, ул. “24 май” 70
Тел.: 03051 33 43
Моб. tел.: 0887 444 004
E-mail: stojanshoky@ hotmail.com

Текст и изображения: hotelshoky.com

За автора