“Джейтерм” ЕООД – производство на пелети от бук Пловдви

ЗА НАС

ScreenHunter_6554 Dec. 02 08.32Фирма “Джейтерм” ЕООД е официален дистрибутор за България на фирми “KOZLUSAN” (Козлусан) и “THERMOKOZ” – дъщерна търговска фирма на KOZLUSAN – Турция, които са производители на няколко вида висококачествени водогрейни котли изгарящи пелети, дървесен чипс и друга биомаса, позволяващи пълна автоматизация. Моделите до 150 кW имат възможност за горене и на дърва. Котлите на пелети се произвеждат в голям диапазон от мощности – от 14 до 1 160 kW.

Котли на пелети, биомаса и дървесен чипс със стокер модел Козлусан PEL
Автоматични котли на пелети модел PROPEL
Полувтоматични котли на пелети модел SLIMPEL
Котел на дърва и пелети LOGPEL
Камини на пелети Thermokoz

По време на Международния технически панаир в Пловдив се проведе награждаването във ВЕИ Национална лига на Асоциацията на българските енергийните агенции, в която “ДЖЕЙТЕРМ” ЕООД спечели 3-то място за монтирани до момента котли на пелети с обща мощност от 4,5 MW, на територията на общини София, Пловдив, Стара Загора, Първомай, Девин, Чепеларе, Разлог, Ракитово, Разград, Горна Оряховица, Габрово, Троян, Банско, Нареченски бани и други.

ПРОДУКТИ
  • Котли и камини на пелети Thermokoz / Kozlusan
  • Италиански камини
  • Котли на твърдо гориво, нафта и газ – TANSAN
ЗА КОТЛИТЕ НА ПЕЛЕТИ
Котли на пелети със стокер

Котлите PEL със стокер са котли на пелети, биомаса или дървесен чипс, но имат предимството че могат да горят и дърва и въглища, което ги прави уникални. Котлите на пелети Козлусан SLIMPEL са най-новият продукт на фирма KOZLUSAN (Козлусан) THERMOKOZ. Те са с изключително ниски цени за котли от този клас, изгарят само пелети, и изискват минимално обслужване, благодарение на механичната система за почистване на димогарните им тръби и автоматичното почистване на горелката за пелети.

Автоматични котли на пелети

Котлите на пелети PROPEL са също нов продукт на KOZLUSAN – THERMOKOZ, като те са напълно автоматични – котелът на пелети PROPEL сам почиства димогарните си тръби, горелката за пелети и цялата пепел се извежда автоматично от котела в казанче отстрани. Вие само трябва да допълвате бункера побиращ 200 кг пелети и 1-2 пъти в месеца да изхвърляте казанчето с пепел, без изобщо да отваряте котела за пелети. Фирма Козлусан – THERMOKOZ вече произвежда и горелки на пелети с механично самопочистване, което осигурява безпроблемна работа на горелката и с пелети с по-ниско качество. Наши котли на пелети има монтирани почти из цяла България на много битови и промишлени обекти, хотели, оранжерии, както и в общински сгради, в целия диапазон от мощности – от 14 до 1 160 kW. Освен котли на пелети предлагаме и гамата горелки за пелети TRMO , камини на пелети и котли на твърдо гориво нафта и газ. Промоции и по ниски цени за нашите продукти можете да намерите и в секцията – промоции. Ако търсите да закупите пелетен котел на по-ниска цена , това е точното място за вас. От месец Септември фирма Джейтерм е и производител на дървесни пелети от високачествена дървесина – бук и дъб. Цените са преференциални и конкурентни , като качеството е много добро.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_6542 Dec. 02 08.26ScreenHunter_6543 Dec. 02 08.26ScreenHunter_6544 Dec. 02 08.26ScreenHunter_6545 Dec. 02 08.26ScreenHunter_6546 Dec. 02 08.26ScreenHunter_6547 Dec. 02 08.26ScreenHunter_6548 Dec. 02 08.26ScreenHunter_6549 Dec. 02 08.26
КОНТАКТИ

“Джейтерм” ЕООД – производство на пелети от бук Пловдви – jterm.bg
Адрес: гр. Пловдив, ул. Брезовско шосе 145, склад 23
Тел.: 032 966 699
Моб.тел.: 0888 640 750
Е-mail: info@ jterm.bg

Текст и изображения: jterm.bg

За автора